středa 6. května 2015

First impressions - Gabriella Salvete MATTE EFFECT

Krásnou středu holky,

dneska tu mám pro Vás článek o aktuální novince značky Gabriella Salvete a to lacích na nehtech z kolekce MATTE EFFECT. Protože se jedná o limitovanou edici, ani já jsem této nezaváhala a pořídila jsem si aspoň matný bílý lak z téhle kolekce. A protože mám už lak u několik dní doma, rozhodla jsem se, že Vám které s koupí váháte, přinést první dojmy z tohoto laku.


Kromě bílého laku v odstínu 01 BIANCO, si můžete pořidit ještě další čtyři odstíny matných laků + jeden univerzální matující topcoat.
Zdroj: FB Gabriella Salvete
Klasicky začnu obalem laku, který je ve stejném designu jako všechny laky značky Gabriella Salvete, co je však jiné než u "běžných" laků je bílá, matná rukojeť štětečku. To se mi zdá jako hezký, jemný detail. 


Štěteček je užší, ale dobře se s ním manipuluje, na jedno namočení štětečku se dá hezky nalakovat celý nehet. Díky tomu, že je štěteček menší, nenabírá zbytečně hodně laku, který by pak z nehtu nehezky stékal. 


Konzistence laku je středně hustá, což je pro lakování ideální. Abych se přiznala, bála jsem se, že lak nebude dostatečně krýt (jak to bývá u většiny bílých laků), ale lak dobře kryje už i v první, silnější vrstvě. U tohoto laku se mi nejvíce osvědčilo lakovat jej ve dvou vrstvách, kdy první nanesu jednu tenší vrstvu a druhou vrstvu nanesu trochu silnější. Tímto způsobem dosáhnu naprosto dokonalého vzhledu nehtu.


Efekt na nehtech je vážně matný, jednotný. Pokud nanášíte hodně slabou vrstvu, může lak trochu pruhovat, ale pokud nanášíte lak ve větší vrstvě, je pak povrch nehtu jednolitý, bez pruhů, vrásek a lysin. 

Lak mám na nehtech zatím teda poprvé, ale držel mi 4 dny bez chybičky, a odlakovávala jsem je vlastně jen proto, že jsem si při práci na zahradě jeden z nehtů zlomila.


Cena laku byla v drogérii Rossmann 90 Kč a objem laku je 11 ml.

Jak už z celého článku jistě vyplynulo, tak já mohu lak všema deseti doporučit a určitě si pořídím další z této kolekce. Minimálně ten meruňkový odstín musím mít :-)

M.

27 komentářů:

  1. Mně by se líbily ty dva poslední odstíny. Ale když jsem byla naposledy v Rossmannu (pátek, sobota, neděle :D), tak jsem je tam neviděla, tak to budu muset hlídat :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě hodně nude laků a taky barevných a mám k nim i matující topcoat. Zato bílých laků není nikdy dost, protože na dobrý se jen tak nenarazí. Navíc pro nailarty je bílý lak prakticky nutnost.

      Vymazat
  2. Já přemýšlím o tomhle bílém, vypadá skvěle :-)

    Pěkný článek :-)

    Zvu tě na svůj blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-v-tyrkysu.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Najít kvalitní bílý, krycí lak je fakt problém, takže chápu, že musíš využít toho, že je nějaký takový v prodeji.

      Vymazat
  3. Nějaký bílý si chci pořídit :))) a díky za tip :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle bílý je moc fajn a pěkně kryje, určitě si jej kup.

      Vymazat
  4. Tak ta bílá v matu nevypadá vůbec špatně ! :) Trošku mě mrzí, že nezvolili i trošku jarnější odstíny, ale ty béžové se mi líbí. No mám teď nad čím přemýšlet. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si ze začátku říkala, že mohly být ty barvy veselejší, ale pak mi došlo, že stejně stačí ten matující topcoat, protože většina z nás má laků spoustu :-D Ale ten bílý je krásný.

      Vymazat
  5. Má spíš takový saténový finiš než čistě matný. Nijak zvlášť mě kolekce nenadchla a osobně raději používám matný top coat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono asi klame fotka, mi příjde srovnatelný s ostatními matnými, co jsem zkoušela. Matný topcoat mám taky, ale podle mě dělá moc "tlustou" vrstvu laku, tak ho nepoužívám tak často.

      Vymazat
  6. Vypadá úžasně, určitě kouknu minimálně po tom top coatu! :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  7. Zas tak matně envypadá, a já prostě asi neumím nosit lak bez topcoatu :D a ta barva mi navíc strašně nejde k tvýmu tvaru nehtů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala už slečna nad tebou, tak mi příjde, že je srovnatelně matný s ostatníma matnýma, co jsem zkoušela. Ale mě ty matné laky teď baví hodně.

      Vymazat
  8. Perfektní, ten bílý se mi hned líbil, do toho stopro půjdu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásný, viď? A i kdybych ho nenosila na celé ploše nehtů, tak na nailarty je jak dělaný.

      Vymazat
  9. Bílý lak se mi moc líbí, ale já mám ráda spíše lesklé laky. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už loni na jaře jsem dostala matnou mánii a prakticky jsem lakovala jen v matu a letos to vypadá podobně. :-D

      Vymazat
  10. Tak nejdříve jsem chtěla jenom ten béžový, ale když to vidím, tak chci i tenhle! :D Nádhera! A navíc máš krásné nehty, takže to o to víc vynikne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu nehtů, pěstuju si je, ale zrovna včera při práci na zahradě se mi jeden zlomil, tak mám zase kratší :-D Mi se ty matné líbí všechny, i v té tělové jsou krásné.

      Vymazat
  11. vypadá to báječně, taky po něm kouknu ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj to jsou tvé nehty nebo umělé? :)

    OdpovědětVymazat
  13. Matný lak už dlouho sháním takže jsem ráda že Gabča přišla s takovou kolekcí. Koupím si určitě nějaký :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že Gábina má oproti jiným značkam vždycky navrch, protože jsou tu s novinkama vždycky dřív než ostatní.

      Vymazat
  14. Tyhle laky potřebuju :D Hrozně se mi líbí ten efekt a když vidím ty Tvoje krásný nehty, tak si musím pořídit ten dýňový olej konečně

    OdpovědětVymazat