pátek 30. ledna 2015

Jedno velké ANO pečující kosmetice Essence

Krásný den,

máte zkušenost s pečující kosmetikou od oblíbené drogérkové značky Essence? Když ke mně od zastoupení značky Essence doputoval Hydratační krém s extraktem limetky a okurky a také Matující čistící ubrousky téže značky, byla jsem k nim docela skeptická. Myslela jsem si, že tato levná drogérková značka, pečující kosmetiku nezvládne, ale opak je pravdou.


My Skin - Hydratační krém s extraktem limetky a okurky (50 ml/85 Kč)

Tento krém je určený pro péči o normální pleť a díky jemné a nadýchané formuli dodává pleti dostatečnou hydrataci a saténový vzhled. Krém je určen pro každodenní péči o pleť, je vhodný jako podklad pod makeup a také i pro večerní péči.



Obal krému je jednoduchý a efektní, praktická tuba mi vyhovuje. Mám ráda tohle balení kvůli praktičnosti, kdy nemusím do krému šahat a můžu si vymáčknout tolik krému, kolik je zapotřebí.


Nejsem chemik, ale i přesto dokážu vyčíst, že krém neobsahuje silikony, alkohol ani parabeny. To chválím! Další pochvala krému patří za jeho jemnou a nevtíravou svěží vůni. Vážně jako by jste cítily svěží okurkový salát :-)


Díky jemnému složení se krém dobře nanáší, rychle se vsakuje a pleť je po něm hebká, krásně zářivá a vypadá prostě dokonale. Další věc, co musím pochválit je to, že tento krém dokázal zkrotit moji mastnou t-zónu a po použití tohoto krému se mi pleť téměř nemastí. Také krém nezanáší póry a nezpůsobuje akné.

Celkové hodnocení: 5/5

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

My Skin - Matující čistící ubrousky s z extraktem liči a olejem z hroznových jader (25 ks/50 Kč)

Nejsem moc fanouškem čistících ubrousků, používám je jen velmi výjímečně, zpravidla, když se vrátím hodně pozdě z nějakého večírku.


Tyto ubrousky jsou určeny pro smíšnou pleť, kdy díky kombinci výtažků z liči a hroznových jader, obohacených o allantoin, dokáží vyrovnat pleť - tedy zmatňují mastnou t-zónu a zároveň hydratují a pečují o suchá místa obličeje.


Odlíčení celého makeupu probíhá perfektně, důkladně zvládne celý makeup, včetně očí. Není třeba nic drhnout, stačí jen přiložit na oko a za chvíli líčení setřete. Je tedy pravda, že s voděodolným makeupem si neporadí (ale na odlíčení voděodolného líčení nejsou určené), ale řasenku, gelové linky apod. zvládne bravůrně.

Ubrousky neobsahují alkohol ani parabeny a při odličování nedráždí pleť ani oči. Ubrousek je jemný a hebký, na tváři neškrábe a je k pleti šetrný.

Celkové hodnocení: 5/5

Oba výrobky Vám můžu doporučit, přiznávám, že mne mile překvapily a až spotřebuju všechny své kosmetické zásoby, tak se k nim s radostí vrátím.

Maru

středa 28. ledna 2015

Zimní překvapení v podobě lednového DM BOXU

Hezkou středu všem!

Dneska Vám přináším článek o tom, co se skrývalo v další, tentokrát zimní krabičce krásy jedné z našich nejznámějších drogérií a to v DM BOXU. I tentokrát se na mne usmálo štěstí a patřila jsem mezi ty, na které se krabička dostala. Ta byla vydána jen v limitovaném počtu 2000 ks a vyhrál ji každý 5. přihlášený k odběru.

I tentokrát stála krabička symbolických 149 Kč a obsah byl více než vydařený! Ale o tom si povíme za chvíli. 

Krabička byla vyvedená ve stejném designu jako u posledních dvou boxů, obsah se skrýval v poměrně velké krabici o rozměru cca 30x20x12 cm a zase byla plná až po okraj. Protože se jednalo o zimní edici, byla krabička vyrobena z tmavěmodrého kartónu a vnitřek byl pro změnu bílý se stejně modrými puntíky. No prostě dokonalost! Aby obsah krabičky nebyl hned vidět, byl zabalen v modrém hedvábném papíru, který byl ještě navíc převázaný šedivou, saténovou stužkou. Součástí balíčku byl taky průvodní dopis, kde jsou uvedeny informace o výrobcích, které se v boxu skrývaly.



Tak a co se v krabičce skrývalo?

Rimmel Lasting Finish - makeup (30 ml/cca 140 Kč)

Hned z prvního výrobku, který jsem v krabičce našla, jsem měla velkou radost. Především proto, že už stejný makeup mám a výborně mi sedí. Navíc DM ví, že nejsme černošky a tak jsem v krabičce našla svělý odstín 100 Ivory. 

Alverde Eye Catcher - řasenka (8 ml/cca 100 Kč)

Ze řasenky jsem měla radost, ale z dřívějších zkušeností vím, že mi řasenky Alverde žádné krásné řasy nevykouzlily a ani tahle není vyjímkou. Spíš jen řasy obarví, ale neprodlouží ani nezahustí, jak popisek slibuje.


L´oréal Paris Skin Perfection - sérum (30 ml/cca 250 Kč)

Tato řada péče o pleť mne v drogériích velmi zaujala, ale protože mám momentálně krémů víc, nechtěla jsem si nic kupovat. Proto mi sérum přišlo vhod a už se těším až jej vyzkouším.

Balea Protect - tělový balzám (200 ml/cca 60 Kč)

Tohle je další z věcí, která mne nadchla, tělová mléka moc nepoužívám, ale poslední dobou se snažím mazat každý den a tento balzám určený na zimu je přesně ta dávka výživy, kterou teď potřebuju. Navíc ta parfemace je geniální, není moc výrazná, ale je přírodní, no vážně jako brusinka. 


Dove Advanced Hair Series Oxygen & Moisture - hydratační šampón (250 ml/cca 90 Kč)

V poslední době se mi hodně mastí vlasy a co jsem se dočetla na internetu, tak je lepší vlasy hydratovat než používat šampóny na mastné vlasy, takže mi tento hydratační šampón přišel vhod.

Dermacol Aroma rituals - sprchový gel s vůní irské kávy (250 ml/cca 60 Kč)

Sprchové gely od Dermacolu mám hodně ráda, jsou to snad jedny z mých nejoblíbenějších. Jen ta vůně mi příliš nesedla, ale tak nevadí, asi jej někomu podaruju :-)


Kotex ultra normal - hygienické vložky (14 ks/cca 50 Kč)

Tak tohle byla jediná věc, kterou bych mít v boxu nemusela. Já preferuju tampóny, takže vložky nepoužívám, takže je nevyužiji. A vzorek slipovek Ria byl jako dárek.


Pak jsem v boxu našla tři výrobky k jídlu a to: Maxi vita Vitamin C, což je ideální porce vitamínu C do tohohle sychravého počasí, Wasa Delicate Thin Crisp alias tenké křupavé chlebíčky, které budou super na svačinku do práce. A poslední věc Chimpanzee Quick Mix sacharidová výživa, předpokládám, že se jedná o nějaké vločky nebo lupínky, které budou dobré s mlékem nebo jogurtem. Další dobrůtka na svačinku.


Tak a teď to shrneme, tento boxík se zase Déémku povedl, sice mi pár výrobků nesedlo (vložky, řasenka a ty pochutiny bych mít taky nemusela), především jsem nadšená ze séra a šampónu a taky makeup mi udělal velkou radost.

A na Vás vyšel DM BOX? Máte z obsahu radost?

M.

pondělí 26. ledna 2015

Galaxy Chic aneb vesmírná kráska od BH Cosmetics + vyhlášení výherců o tři balíčky Magic Nails

Ahojky,

Galaxy Chic paletku od BH Cosmetics jsme s Maru vychvalovaly už v nejednom článku, ale až dnes se dočká samostatné recenze. A hned v úvodů říkám, že bude velice pozitivní. Ještě prozradím, že na konci článku najdete vyhodnocení soutěže o balíčky Magic Nails a razítkovací destičku Konad. 


Na úvod začnu jedinou výtkou, kterou mám k paletce a to je design obalu. Fialová barva je super, nápis jakbysmet, ale nelíbí se mi ty dvě slečny „kosmonautky“. Bez nich by byl obal na jedničku. Jinak je balení super. Je z pevného kartonu, horní díl obsahuje velké zrcátko a co především vítám je zavírání na magnet.


Paletka, která je inspirována barvami měsíců a planet obsahuje18 překrásných zapečených stínů, které můžete používat klasicky na sucho nebo jim ještě přidat na intenzitě nanesením na mokro. Jednotlivé stíny jsou dostatečně velké a co se mi především líbí je, že každý má svůj vlastní název, který je uveden nad stínem. Názvy stínů kopírují vesmírné téma paletky, což se mi moc líbí.


Barevně je paletka velice různorodá a maximálně povedená. Ač paletka vypadá, že je hodně barevná a divoká, tak ve skutečnosti mi přijde dost univerzální a vhodná na každodenní použití, pro ty co mají rády barvy. Až jsem byla sama překvapená jak krásně se dají stíny kombinovat a vytvořit jemný look nebo naopak barevnou exotickou divočinu. Finnish stínů je různý. Najdete zde stíny lesklé, se shimmerem, třpytivé ale i metalické. Jediné co nenajdete je stín matný. Paletka obsahuje bohaté odstíny barev přes slunnou oranžovou, chladivě modrou a tyrkysovou, odstíny fialové až po zemité barvy Mléčné dráhy. Pro mě je tedy paletka náramně poskládaná a obsahuje všechny barvy, které mám ráda a využívám nejčastěji.


Jak už jsem uvedla, tak stíny jsou zapečené, ale nemusíte se bát, že by díky tomu byly hůře pigmentované. Ba naopak, pigmentace stínů je naprosto luxusní, navíc mají stíny krásnou konzistenci. Nejsou vyloženě máslové, ale zase ani extra suché, pudrové. Jsou tak něco mezi, zkrátka ideální konzistence. Krásně se nabírají na štětec a nanášejí na víčko. Stejné intenzity barev, které vidíte v paletce dosáhnete i na očích.  Stíny se vzájemně krásně blendí, ale přitom neztrácí na intenzitě. Navíc stíny nepráší ani neopadávají pod oči. Já mám víčka dost mastná, tak musím používat bázi a na ní mi drží stíny celý den.


Nebudu popisovat každou barvu zvlášť, protože mi to přijde zbytečné. Radši nechám hovořit fotky, protože ty zářivé, syté odstíny mluví samy za sebe. Tak se pojďte pokochat tou vesmírnou explozí krásy.


Celkové hodnocení – 5/5

Značka: BH Cosmetics
Cena: 599 Kč
Dostupnost: e-shopy např: premiovakosmetika.czbalnya.czbhcosmetics.cz

Pro celkové zhodnocení paletky mám pouze jedno slovo DOKONALOST! Překrásné syté barvy, neskutečná pigmentace, neprášivá konzistence a skvělá výdrž. Paletku jsem si maximálně zamilovala a nepoužívám teď žádnou jinou a myslím, že mě jen tak brzo neomrzí.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak a teď můžeme přejít k vyhlášení tři vítězů o balíčky věnované e-shopem magicnails.cz. Účast byla tentokrát nižší, takže vy co jste se zapojily, jste měly mnohem větší šanci na úspěch. Losování probíhalo tak, že jsem si podle preference balíčku udělala seznam, ten očíslovala a pomocí randomu vylosovala číslo výherce. Vítězem se stávají :


Holkám moc gratulujeme a poprosily bychom je aby nás na email (ultimatechic@email.cz) kontaktovaly zasláním adresy. Ostatní nezoufejte, protože další soutěž bude co nevidět. 

Co vy, taky jste jí už podlehly Galaxy Chic? Nebo naopak brzo podlehnete? 

Radu



sobota 24. ledna 2015

Rtěnka v tužce Bourjois Color Boost

Krásné ráno,

Dnes si dáme recenzi na rtěnku v tužce, chcete-li pastelku na rty od značky Bourjois. Tento typ rtěnek mám ráda, protože se s nimi lehce manipuluje a navíc často v sobě pojí více benefitů, než je samotná barva.Konkrétně tato rtěnka nese název Color Boost a má rty nejen zahalit do oslnivého odstínu po dobu 10 hodin, ale také dodat přirozený a dlouhotrvající lesk, hydratovat rty a to vše díky voděodolné textuře rtěnky, která nelepí a nezanechává mastný film. Vše navíc podtrhuje ochranný faktor SPF 15.


Rtěnka má standardní „tužkové“ balení, které je pro tento typ rtěnek více než běžné. Líbí se mi, že tělo i vršek rtěnky je vyveden v barvě vámi vybraného odstínu. Popisky na rtěnce jsou stříbrné barvy, stejně tak spodní otočný díl, kterým se rtěnka vysouvá je stříbrný. Bohužel potisky jsou dost nekvalitní a po pár nošení v kabelce se mi téměř ošoupaly. Což je škoda a mrzí mě to, protože to nevypadá vůbec hezky. Naštěstí na vršku najdete umístěnou ještě etiketu, kde je uveden alespoň odstín, takže i když přijdete o všechny popisky, tak alespoň stále budete vědět jaký odstín máte.


Rtěnka má lehounkou skoro až gelovou konzistenci, která po rtech vyloženě klouže. Díky tomu je na rtech super příjemná, nelepí a téměř o ní nevíte. Pigmentace je docela slušná, ale nevím jak na tom budou světlejší odstíny. Ten můj vínový odstín 06 Plum Russian je v jedné vrstvě viditelný dobře a ve více vrstvách je barva opravdu krásně sytá a středně výrazná. Intenzitu odstínu si tedy můžete volit dle svých preferencí, což je super. Rtěnka vám kromě barva dodá opravdu hezký a výrazný lesk, který se ale s postupem času lehce vytrácí. Co se týče slibované hydratace, tak ta je opravu velice dobrá, řekla bych že opravdu dokáže nahradit balzám na rty. I když se vám rtěnka setře, tak rty po ní zůstanou dostatečně hydratované a vláčné.


Co bohužel nemůžu moc pochválit je samotná výdrž rtěnky. Slibovaných 10 hodin je téměř výsměch. Rtěnka není voděodolná ani náhodou a jde dolů docela rychle. Žádný stain po setření nečekejte. Když nejíte ani nepijete, tak vám vydrží dejme tomu ty dvě hoďky. Ale s každým napitím barva ubývá a s jídlem jde dolů okamžitě. Taky pokud hodně mluvíte, tak již po hodině není moc vidět. Ale naštěstí mizí rovnoměrně a nerozpíjí se mimo hranici rtů. Jinak rtěnka neleze do vrásek ani nemá tendence zvýrazňovat šupinky či nedokonalosti rtů. Spíš bych řekla, že je díky hydratační formuli dokáže zpacifikovat a rty pak vypadají lépe.

Celkové hodnocení – 3/5

Značka: Bourois
Hmotnost: 2,75 g
Cena: kolem 250 Kč
Dostupnost: parfumérie, e-shopy např. parfums.czkrasa.cz

Takže kdybych to shrnula, tak se jedná o fajn hydratační rtěnku s velice příjemnou konzistencí, krásnou šťavnatou barvou, hezkým leskem, ale dost nízkou výdrží. Navíc ani balení není nic extra, když se nápisy během chvilky téměř sloupaly. Nevím, ale rtěnky za 250 Kč jsem prostě čekala více. Přesto jí díky hezké barvě a hydrataci používám ráda.

Co vy a pastelky na rty? Která je ta vaše nej? A co tato, zkoušely jste?


Radu 

čtvrtek 22. ledna 2015

Došlo nám - listopad a prosinec 2014 - Radu

Ahoj holky,

měsíc se nám přehoupl do druhé poloviny, tak je na čase si dát si rekapitulaci mých spotřebovaných výrobků za předchozí dva měsíce, tedy listopad a prosinec. Tentokrát to nebyla žádná sláva, ale přece jen se mi něco sešlo, tak pojďme na to.


Z vlasové péče jsem spotřebovala dva produkty. Tím prvním je

Loreal Paris Elseve Color-Vive pečující balzám, 200 ml, cca 100 Kč

Na tyto bezoplachové kondicionéry ve spreji jsem nikdy nebyla, což byla možná chyba, protože minimálně tento byl fakt skvělý. Nejčastěji jsem ho používala na suché vlasy, když jsem je potřebovala zkrotit, rozčesat a dodat jim lesk. Jednoduše se dávkoval, příjemně voněl a vlasy nijak nezatěžoval. Stejně účinný byl i v případě aplikace na vlhké,umyté vlasy. Za mě moc fajn výrobek.

Wella PROSERIES Heat&Shine, ochrana před teplem – 150 ml, cca 120 Kč

Naprosto parádní výrobek, který vřele doporučuji. Skvěle se aplikuje, krásně jemně květinově voní, vlasy ochrání před teplem a poškozením a co víc, viditelně jim dodá na lesku. A to až tak, že si toho všimlo i mé okolí. Časem si ho rozhodně koupím zase.


Z tělové sekce jsem spotřebovala 5 výrobků.

Alverde tělová másla, limitovaná edice – 2 ks, cena 89 Kč

Ze tří kousků jsem vymazala tato dvě. Musím říct, že fakt krásně voní, nejsou přehnaně hutná, takže se skvěle roztírají, rychle vstřebávají a hydratují více než fajn. Pokožka je po nich hladká, jemná a voňavá. Navíc stačí aplikovat malé množství. Másla mě přesvědčila o tom, že si konečně musím pořídit nějaké velké balení.

Alverde sůl do koupele makadamový oříšek, cca 20 Kč

Sůl měla moc hezkou parfemaci, dobře se rozpustila a koupel maximálně zpříjemnila. Celkově byla moc fajn a klidně bych si jí pořídila znovu.

Garnier Neo antiperspirant, 50 ml, cca 80 Kč

Můj loňský objev roku. Antiperspirant úžasně voní, je krémový, takže se jednoduše nanášel a bleskově vstřebával. Pokožku v podpaží dokázal zklidnit a zjemnit. Navíc fakt fungoval a zabraňoval pocení a pachu na jedničku. Za mě paráda.

Dermacol Aroma Ritual, harmonizující tělový peeling, 150 ml, cca 100 Kč

Parádně voňavý, akorát drsný a účinný peeling. Svou recenzi již měl zde. Časem se k němu rozhodně vrátím, protože ta vůně je hřejivá, omamná a děsně relaxační. Doporučuji.


Z pleťové kosmetiky mi došly pouze tři výrobky a ten jeden byl navíc pouze miniatura.

Dr. Hauschka, pleťové tonikum, 150 ml

Děs, děs a ještě jednou děs. Tonikum vůbec nic nedělá, pouze hezky voní po růžích. Nevím kde se stala chyba, ale žádné účinky nepozorují, proto za sebe nemůžu doporučit.

Missha Super Aqua, hydratační tonikum, 5 ml

Moc fajn výrobek. Sice jsem ho vyzkoušela pouze párkrát, ale i to mi stačilo na to, abych si ho oblíbila. Hezky pleť dočistilo, dodalo pleť hydrataci a navíc jí udělalo super hladkou a jemnou na dotek. Rozhodně pouvažuji o plném balení.

Mixa dvoufázový odličovač očí, 120 ml, cca 120 Kč

Chválila jsem ho už zde a ani po vypotřebování se na tom nic nemnění. Odličovač je jemný, krásně odlíčí i voděodolný make-up, nedrážní a navíc oční okolí zklidní a hydratuje. Vřele doporučuji.


Crazy Rumors Mint Chocolate, 4,2 g, cca 90 Kč

Ano, jsem už trapná, já vím. Opět jsem spotřebovala další z mých zásob těchto pro mě úžasných balzámů. Budu se opakovat, ale jsou skvělé.

Essence odlakovač na nehty, 150 ml, cca 35 Kč

Tento výrobek byl krok vedle, neboť odlakovač skoro vůbec neodlakovává. Trvá mu to děsně dlouho a spotřebujete ho velké množství. Sice je asi šetrný, nevysušuje ale fakt na jeho pomalé tempo nemám nervy. Nedoporučuji.


A na závěr něco málo z dekorativky.

Dermacol Caviar Long Stay, make-up& corrector, 50 ml, cca 350 Kč

Báječný makeup, který si mě získal dobrým krytím, sedícím odstínem a tím, že se do pleti krásně zapracoval, neseděl na ní a dělal efekt zdravé a jemně rozzářené pleti. Navíc korektor v sedícím totožném odstínu byl fajn bonus navíc. Za mě má jedno velké ano.

Catrice tužka na obočí, 65 Kč

Tužky od Catrice jsou chválené a mají být proč, bohužel já narazila na špatný kus. Tužka má super barvu, ale jinak byla dost tuhá. Docela špatně kreslila, takže jsem musela přitlačit, což mělo za následek, že mi dost trhala chloupky. Jinak byla přirozená a bez problému držela celý den.

E.L.F. set na úpravu obočí, 97 Kč

Jeden z nejlepším výrobků od Elfu. Toto je už můj druhý spotřebovaný set a další mám v zásobě. Spotřebovala jsem pouze tmavší vosk, kdežto pudrový stín téměř neubyl. Celkově mi vydržel více než rok téměř každodenního používání.

NYC Smooth Skin, bronzující pudr, cca 80 Kč

Báječný bronzer z drogérie. Má přirozenou hnědou barvu, nejde přehnaně do oranžova. Je tak akorát pigmentovaný, takže se nemusíte bát, že by jste to s ním přehnaly. Jednoduše se s ním pracuje, je matný a drží celý den. Je jemný, nepráší a stojí pár korun. Vřele doporučuji.


Máte něco z toho vyzkoušené? Popř. zaujalo vás něco?

Radu



úterý 20. ledna 2015

Odpočiňte si ve vaně s uvolňující koupelí Tetesept

Hezký den děvčata,

poslední dny, vlastně to byly týdny, byly pro mne hodně náročné a to jak psychicky, tak i fyzicky. V takové chvíle člověk nemá chuť na nějaký aktivní odpočinek, tak jsem se spíš válela na gauči s knížkou nebo jsem se dívala na moje oblíbené seriály a filmy. Když jsem si už vážně potřebovala hodně odpočinout, vlezla jsem si do vany s koupelí Tetesept Svaly a klouby.



Přírodní složení koupele obsahující množství bylinných olejů (rozmarýn, eukalyp, máta a skořice) obohacené také oleje ovocné a to citrónový a pomerančový olej s výtažky s kafru, má za úkol regenerovat ochablé nebo unavené svaly a klouby. Slibuje také zvýšení pružnosti a elastičnosti svalů, je také vhodný k osvěžení těla po cvičení. Na jednu koupel je doporučeno nalít do vany 1 - 1,5 uzávěru výrobku.


Obal koupele je moc hezký, samotná tekutina je nalitá v bytelné skleněné lahvičce. Ta je opatřená jednoduchou, ale přesto velmi pěknou etiketou s fotografií obsažených bylinek.

Konzistence koupele je netypická, něco mezi gelovou, vodovou a olejovou. V napuštěné vaně se, ale pěkně promísí s vodou a ta pochytí vůni a barvu koupele. Jak vidíte na fotkách, koupel je krvavě rudé barvy, což jsem brala ze začátku jako problém - bála jsem se, že zabarví vanu a já ji budu muset další hodinu po koupeli drhnout. Naštěstí po koupeli, barva odteče s vodou a vana zůstane čistá.


Olejová koupel není super jen z funkčního hlediska (uvolnění svalů a zbavení bolesti), ale nahradí Vám také koupelovou pěnu. Pěna ovšem je lehoučká a za chvíli se rozpustí, ale i tak na je to příjemný bonus navíc.


Jistě Vás zajímají účinky koupele, které jsou přímo báječné. Koupel účinně prohřeje a uvolní unavené, bolavé tělo, pomůže odbourat stres, napětí a uvolnit ztuhlé svaly. Díky kombinaci účinných látek a bylin dokáže koupel také povzbudit, že se po koupeli budete cítit odpočatá a znovu zrozená. Lázeň mi  navíc dost pomohla v době nachlazení, protože dokáže pomoci nejen bolavým svalům a kloubům, ale také dokáže pomoci uvolnit dýchací cesty, což považuji za velké plus. Koupel je jedním slovem báječná a vím, že se na ní můžu vždy spolehnout a dočkám se od ní uvolnění, povzbuzení a zregenerování celého těla i mysli. 

Zkoušely jste nějakou koupel od Tetesept? Co pomáhá vám po dlouhém a náročném dni? 

M. 

neděle 18. ledna 2015

Green Line - dodejte své pleti harmonii přírody

Krásný den děvčata,

dneska Vám přínášíme recenze na dva výrobky značky Green Line a to na Natural Clear osvěžující tonikum a Hydromineral hydratační krém pro 25+. Musíme se přiznat, že se jednalo o první zkušenost s touto značkou, sice jsme jí znaly z recenzí, ale k vyzkoušení nám doputovala až teď.


Jestli je Vám taky tato značka neznámá, pokusíme se Vám jí malinko přiblížit. Značka Green Line pochází ze Slovinska a jejich filosofií je především to, aby vytvořili péči na míru každému typu pleti. Green Line a jejich výrobky vycházejí z přírody, kdy jsou přírodní složky to nejlepší, co můžeme naší pleti dát. Ve výrobcích této značky najdete výtažky např. z okurky, papáji, zeleného čaje, aloe vera, jablek apod. A kde můžete kosmetiku Green Line sehnat? Většinou je dostupné v lékárnách, marketech nebo na internetu.


Tonikum jsem do své pravidelné péče o pleť zařadila relativně nedávno, ale můžu říct, že ač se to mnohým může zdát jako zbytečný krok navíc, tak tomu tak není. Minimálně moje pleť dokáže dočištění tonikem mimořádně ocenit.

Toto tonikum má bytelný plastový obal, jednoduchou a elegantní etiketu, která sice není výkvětem skvostu, ale ani vám na poličce neudělá ostudu. Osobně se mi líbí a nemám obalu co vytknout. Snad jen, že víčko by mohlo být odklápěcí a ne šroubovací. Po odšroubování vršku na vás vykoukne malý dávkovací otvor, který zajistí, že si můžete na tampónek nalít požadované množství tonika bez toho, aby se vám ho vylilo zbytečně moc.


Vůně tonika je super příjemná, osvěžující neboť voní lehounce po okurce a citrónové trávě. Tyto svěží vůně mám moc ráda, protože jsou jemné,nijak neobtěžují a naopak dokáži po ránu krásně osvěžit a povzbudit. Jinak je tonikum klasická čirá tekutina, tak jak bývá zvykem.

Úkolem tohoto tonika je zklidnění pleti, uzavření pórů a zamezit tvorbě akné. Tonikum používám 2x denně a to vždy ráno na vyčištění a osvěžení pleti a pak večer po odlíčení na konečné dočištění pleti. A musím říct, že funguje skvěle. Tonikum je jemné, takže pleť nedráždí, nestahuje jí, ale přitom jí dokáže hezky dočistit, zklidnit a osvěžit.

Rovněž mi vyhovuje, že pleť po toniku nepříjemně nepne, nelepí ale naopak je hezky zklidněná a taková jemná. Používám ho i na dočištění očního makeupu a nijak mě v očích neštípe ani je jinak nedráždí. Co se týče stažení pórů, tak to není nijak extrémní, dokonce bych řekla, že v tomto směru lehce pokulhává. Stažení a minimalizování pórů si představuji trochu jinak. Jestli dokáže předcházet akné, nedokážu úplně říct, protože používám více přípravků, které mají tento úkol. Ale je pravda, že za dobu co tonikum používám mám pleť hezkou a nepříjemné pupínky mě netrápí. Takže mu nějakou tu účinnost v boji s akné připsat můžu.

Ještě na závěr informace o ceně, ta je více než příznivá - tonikum koupíte přibližně za 80 Kč

Celkové hodnocení – 4/5

Celkově mi tonikum vyhovovalo a nemám mu v zásadě co vytknout. Bylo jemné, hezky svěže vonělo a plnilo co hlásí. Tedy to, že pleť dočistilo, zklidnilo jí a snad i dokázalo zamezit vniku pupínků. Pleť nijak nedráždilo, neštípalo v očích a celkově bylo moc fajn. Kdyby dokázalo póry více stáhnout, tak by bylo naprosto perfektní. Navíc ubývá docela pomalu a cenově je velice výhodné. Pokud tedy hledáte, levné, dostupné a přitom účinné tonikum tak vřele doporučuji vyzkoušet toto od Green Line.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Protože už nám je něco přes pětadvacet, je třeba se o pleť více starat, proto jsem se rozhodla vyzkoušet krém, který je určený přesně pro naší věkovou kategorii a to 25+. Tento krém slibuje hloubkovou hydrataci pleti a také zvýšení tvorby kolagenu a zjemnění prvních mimických vrásek.


Klasicky začnu obalem, který vypadá hodně luxusně a ne jako u krému za pár kaček. Dózička vypadá jako ze skla a je i těžká jako sklo, ale je vyrobena z nějakého tvrzeného plexiskla. Uzávěr je klasicky šroubovací, hrdlo dózičky je dost široké, takže jde krém pohodlně nabírat. Ovšem já víc preferuju krémy v tubě, protože nerada do krémů šahám prsty, takhle musím používat špachtličku. Není to sice žádné velké omezení, ale dávám přednost jiným balením krémů. 

Konzistence krému je lehká a jako by našlehaná. Dobře se nanáší a jde hezky do pleti vmasírovat. Krém se lehce vstřebává, nezanechává pleť mastnou, ale už na pohled je pleť vyživená a svěží. 

Velmi musím pochválit jemnou, nevtíravou vůni ovoce, která mi připadá vážně přírodní a nevoní jako chemický hnus. 


Co se týká účinku na pleti, byla jsem mile překvapená - v zimě mám vždycky pleť dehydratovanou, tvoří se mi šupinky, ale krém pokožku krásně vyživí, je hydratovaná a vláčná, ale zároveň není přemaštěná. Bez makeupu vypadá pleť svěží, zářivější a už na pohled zdravější. Navíc díky tomu, že neobsahuje parabeny ani minerální oleje, neucpává póry a nepodporuje tvorbu akné. Vrásky na sobě zatím pozoruji jen na čele, ale ty mám dány geneticky a asi se jich nezbavím jinak než botoxem, ale mám pocit, že některé menší mi zmizely nebo se aspoň změnšily. 

Další věc, kterou je třeba pochválit je to, že krém pomalu ubývá a za pravidelné používání 2x denně za téměr dva měsíce mi zmizla krému tak polovina a to je super. 

Ještě jsem zapomněla zmínit cenu, ta se pohybuje za cca 150 Kč, což je prakticky za hubičku :-)

Celkové hodnocení: 5/5

Kromě malého nedostatku ve formě balení krému, nevidím na výrobků žádnou chybu, ale to je o preferencích každého, takže to mé hodnocení nesnížilo. Velmi mi na krému vyhovuje bohatá hydratace pokožky, dodá pleti výživu aniž by ji zatížil, ale zároveň pleť nezmastí. Pleť je zářivá, zdravá a prostě a jednoduše krásná.

Co vy a značka Green Line? Znáte, používáte?

M&R

pátek 16. ledna 2015

Dlouhotrvající barva na rty 2v1 Dermacol 16H Lip Colour

Krásné ráno Všem,

dnes bych vám ráda představila žhavou novinku značky Dermacol, která má představovat revoluci v líčení rtů. Jedná se o dlouhotrvající barvu na rty, která slibuje výdrž až 16 hodin a to vše díky dvoufázovému složení, které rtům dodá jednak intenzivní barvu a zároveň rtům dopřeje jemnou péči.


Začnu klasicky balením, které je jednoduché, elegantní a je opatřeno všemi potřebnými informacemi. Jelikož se jedná o produkt 2v1, tak se logicky skládá ze dvou částí. Plastová tubička má na jednom konci vysoce pigmentovanou barvou a na druhém konci pak najdete transparentní balzám. Ten má za úkol rty zvláčnit, dodat jim lesk, ale zároveň o ně jemně pečovat. S čímž rozhodně souhlasím, protože obsahuje přírodní oleje, včelí vosk a vitamín E. Obě části jsou spojeny černým středovým dílem, ve kterém jsou ukotveny standardní houbičkové aplikátory. Ty jsou krásně jemné a pracuje se s nimi jedna radost.


Postup aplikace je velice snadný. Nejprve nanesete barevnou část, která je zpočátku lesklá, ale po cca 1 minutě zcela uschne a zmatní. Poté můžete použít druhou část s balzámem a rty zvláčnit a dodat jim jemný lesk. Ale krásně můžete fungovat i bez nanesení balzámu, protože barva rty nijak nestahuje, nevysušuje a je na rtech tak lehounká, že jí vůbec necítíte. Což je na takový produkt parádní výsledek. Já si barvu právě oblíbila samotnou, protože se mi líbí výsledný matný efekt. Balzám je taky moc fajn, jemně žvýkačkově voní a má lehkou nelepivou konzistenci. Ráda ho používám i jen samostatně bez barvy. Na rtech vydrží dobrých pár hodin a rty hezky vyhladí a hydratuje.


Barevná část obsahuje vskutku extrémně sytou a pigmentovanou barvu, na které je super to, že je po zaschnutí úplně matná. Barva se nanáší jednoduše, na jedno namočení dostanete akorát produktu, že s ním namalujete celé rty. Nanáší se souměrně, nerozpíjí se a po zaschnutí se jen tak nikam nehne. Opravdu výdrž tohoto produktu je neskutečná. Těch 16 hodin to s jistotou nedá, ale mám vyzkoušeno, že minimálně těch 8 hodin zvládá naprosto s přehledem. A to jsem barvu otestovala opravdu důkladně. Nechybělo několik káviček, zákusek, vydatný oběd či večeře. To vše barva vydržela. Ke konci dne sice již nebyla tak intenzivní a maličko se ošoupala uprostřed rtů, ale nebylo to nic extrémního čeho by jste si na první pohled všimly. Výdrž je teda opravdu bravurní, díky tomu se maličko hůře odličuje. Proto doporučuji použít odličovač na olejovém základě. Dolů to jde i micelárkou, ale chce to trochu přitlačit.


Teď ještě něco k barvě samotné. K nám doputoval k otestování odstín č 02, což je krásná červená barva s neutrální podtónem. Na rtech vypadá naprosto božsky, elegantně, svůdně a nikterak lacině. Já si barvu zamilovala. K dostání by mělo být celkem 9 odstínů, tak si jistě na svou přijde každá milovnice jak sytých tak i nenápadných a přirozených barev. Sama mám v plánu si pořídit minimálně jeden přirozený odstín.


Celkové hodnocení – 5/5

Naprosto parádní výrobek, který si zaslouží bezesporu plný počet bodů. Má krásnou barvu, lehkou konzistenci, nelepivý hydratační balzám a především neskutečnou výdrž. Já jsem z barvy nadšená a všem vřele doporučuji ji vyzkoušet. Nebudete litovat.

Tak co na barvu říkáte? Zaujala vás? 

Radu




středa 14. ledna 2015

Krásné a zdravé nehty díky péči MagicNails + giveaway

Hezkou středu holky,

dnešní článek bude pořádně dlouhý, máme tu totiž k recenzi několik výrobků, které patří do kategorie výživa nehtů, dále olejíčky na nehty a v neposlední řadě i zdobení nehtů v podobě razítkovacích destiček Konad. Doufáme, že i přesto článek dočtete do konce. Už teď Vám ale můžeme slíbit, že na závěr dnešního postu bude soutěž, kde obdarujeme některé z Vás několika výrobky, které dneska budou hrát hlavní roli v této megarecenzi.


Co Vám dneska představíme? Dva topcoaty - s diamantovým leskem a matující, proteinovou a kalciovou výživu, nehtové olejíčky s kapátkem a se štětečkem a nakonec taky všemi milovnicemi nailartu milované razítkovací destičky Konad.



Design a lahvička je u všech výrobků stejná, to nám vyhovuje, protože takové výrobky jsou super skladné, hezky je můžete v lakovací výbavě seskládat v řadě vedle sebe. Potisk lahviček je spíše jednoduchý a klasický, ale není mu co vytknut - zatím nám všechny nápisy drží a to už i "coaty" cestovaly. Obsah lahvičky je 11 ml a ceny se pohybují okolo 50 Kč.


Štěteček je taktéž u všech lahviček stejný, je tlustý tak akorát, aby se jim rovnoměrně nanášelo a nedával příliš mnoho produktu. 

A teď ke každému výrobku zvlášť:

Diamont coat
Tento topcoat vážně dodá nehtům diamantový lesk, přitom nevypadají moc hrubě a tlustě "alá gelové" nehty, což se nám líbí. Výdrž barevných laků je díky tomuto topcoatu mírně prodloužena, tak jako u většiny nadlaků, se kterými máme zkušenost. Ty drží tak o 2 dny déle než bez něj.

Celkové hodnocení: 5/5

Matte top 
Nevím, jestli k nám doputoval špatný kus, ale tenhle náš nadlak vůbec nematuje, nehty vypadají stejně s ním i bez. A to jsme ho zkoušely snad na všechny laky z naší lakovací zásoby. Jediné, co můžu pochválit je to, že rychle schne.

Celkové hodnocení: 1/5

Protein nail coat
Tento výrobek nedoporučujeme používat jako basecoat. Výdrž barevného laku, naneseného na něj, se rapidně sníží, a už druhý den se loupe. Spíše je vhodný jako výživa a péče pro velmi poškozené nehty a k nošení bez barevných laků. Výživa rychle schne, nehty krásně vyhladí a viditelně i na dotek zpevní.

Celkové hodnocení: 4/5

Kalcium
Kalcium kromě výživy funguje také jako podkladový lak pod barevné laky. Výživa nehtů byla viditelná po několika použitích, nehty se netřepily ani nelámaly. Pěkně na něm držely barevné laky a také byly krásně hladké a prostě bezchybné. Výdrž barevných laků se s jeho použitím prodloužila tak o 2 dny.

Celkové hodnocení: 5/5
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dále jsme také vyzkoušely olejčíky v kapátku a to s vůní Deep Blue Yasmine (modrý). Červený Crimson Strawberry, oranžový Mango Orange a žlutý Yellow Lemon máme pro Vás, čtenáře do soutěže. 

Na fotce vidíte olejíčky se štětečkem, které opět poputují k Vám a to modý s vůní kokosu, čirý mandlový a žlutý vanilkový. Poslední růžový olejíček se štětečkem MagicNails jsme vyzkoušely my a ten byl s vůní Ananasu.
V prvé řadě Vás musíme upozornit, že olejíčky je vhodné používat na vlhké okolí nehtů a nehty, protože olejíčky se váží na vlhkost a jenom díky tomu hydratují nehet a jeho okolí. Pokud by se nanášel na suchou kůži, ještě více by vysušoval. 


Lahvičky olejíčku s kapátkem jsou moc hezké, design je povedný a velmi moderní. Kapátko je praktické a na jednu kapku máte dávku akorát na jeden nehet. Pracuje se s ním fajn, akorát je třeba roztírat olejíček prsty. V lahvičce se skrývá 15 ml produktu a cena je 55 Kč.


Olejíček ve štětečku jsme si díky snažší aplikaci více oblíbily. Lépe se nám s ním pracuje. Lahvička je stejná jako u výživy, vejde se do ní 11 ml a cena je zase kolem té padesátikoruny.

Oba druhy olejíčku fungují stejně, nehtové okolí krásně vyživí a hydratuje, zároveň, ale nezanechává ruce mastné, což je velké plus. Vůně olejíčků jsou příjemné, z lahvičky voní sice silně, ale pak po vmasírování se z rukou line vůně velmi příjemná.

Celkové hodnocení: 5/5
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Razítkovací destičky Konad 

Kdysi jsme už s razítkováním nějaké zkušenosti měly, ale jen s levnými destičkami z ebaye. No přiznáme se, že nám to moc nešlo a výsledky byly všelijaké jen ne moc pěkné. Proto jsme se zaradovaly, když k nám desičky vyhlášené značky Konad doputovaly.


Měly jsme možnost vyzkoušet destičky č. : m77, m37 a m83.

Cena destičky: 1 kus za 130 Kč, momentálně je na eshopu Magicnails.cz můžete zakoupit za akční cenu 104 Kč (sleva - 20%)

Maru: Já jsem na nailart docela nešika, a proto ty moje nehty tak vypadají. Upřímně jsem si myslela, že mi to s razítkováním vůbec nepůjde, což jsem se ale mýlila. Narozdíl od té levné destičky, co jsem zkoušela, se mi s Konadem pracovalo skvěle! V prvé řadě jsem nanesla na destičku vybraný lak (neměla jsem speciální na razítkování, tak jsem zvolila černý lak Golden Rose, který má akorát "středně" hustou konzistenci), lak šel stěrkou hezky setřít aniž bych poškodila vzor a na razítko se přenesl úplně bezchybně. No byla jsem nadšená a razítkování se stane součástí mojí lakovací rutiny!

Zdroj: eshop Magic Nails
Radu: Musím říct, že razítkovací destičky používám ráda, ale až s těmito od Konad jsem zjistila, že není destička jako destička. Dříve jsem používala ty levnější od Essence nebo z ebay a vzor mi nešel přenést tak snadno a jednoduše jako za pomocí Konad destiček. Dříve se mi téměř nikdy nepovedlo vybraný vzor přenést na razítko hned na poprvé. Často se mi stávalo, že motiv nebyl celý a musela proces opakovat. Ale s Konad destičkou nanesu lak, lehce setřu stěrkou a úplně snadno a bez poškození obtisku na razítko a následně na nehet. S Konad destičkami mám krásnou manikúru vytvořenou rychle a jednoduše.


Celkové hodnocení: 5/5
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak dnešní mega recenze je už za námi, a teď se dostaneme k dnešní soutěži... tři z Vás dnes vyhrají balíček obsahující olejíček s kapátkem, olejíček se štětečkem a razítkovací destičku Konad. 
K dispozici jsou tyto tři balíčky, můžete si vybrat, o který chcete soutěžit a připište tedy číslo balíčku do soutěžního komentáře.

Balíček č. 1: olejíček s kapátkem Yellow Lemon, olejíček se štětečkem Kokos, destička Konad m4
Balíček č. 2: olejíček s kapátkem Crimson Strawberry, olejíček se štetečkem Almond, destička Konad m88
Balíček č. 3: olejíček s kapátkem Mango Orange, olejíček se štětečkem Vanilka, destička konad m56

Zdoj: eshop Magic Nails

Jaká jsou tedy pravidla soutěže?

1. Sledovat nás pomocí GFC nebo přes FB
2. Dát like eshopu Magicnails
3. Napsat do komentáře, o který balíček soutěžíte
4. Email uvádět nemusíte, výherce se bude muset ozvat sám. Tak si alespoň ověříme, zda nás opravdu sledujete!
5. Budeme rády, když nám navíc dáte vědět jestli používáte nějakou nehtovou výživu či razítka na nehty.

Soutěž potrvá ode dneška, tj. 14. 1. až do 24. 1. tedy deset dní, pak v nejbližším článku vyhlásíme výherce. Přejeme Vám hodně úspěchu v soutěži a těšíme se na Vaší účast!

M&R