sobota 16. dubna 2016

Jarní barvy na očích s monostíny od značky E-Style

Hezký den děvčata,

oční stíny značky E-Style si oblíbila ne jedna blogerka, ovšem my jsme si z těchto stínů úplně na zadek nesedly. Proč? To se dozvíte, když budete tento článek číst i dále.


V naší kosmetické sbírce se nachází dva úžasné jarní odstíny z kolekce stínu Wet and Dry a to v nádherné mint barvě v odstínu 02 Mossy Green a meruňkový 03 Butterfly Pink. Oba odstíny, především meruňkový motýlek je jedním z těch unikátních měňavých stínů, který háže různé odlesky podle sluníčka. Od zlaté, po výraznou růžovou perleť, je to prostě lebeda. Bohužel to nejde fotkou zachytit...



Nebudu se dlouze zaobírat obalem stínů, který je obyčejný a nezajímavý, ale je funkční a docela festovní a nerozbitný. 


Kámen úrazu stínů je právě u jejich krásné barvy. Jak vidíte, barvy jsou opravdu syté a výrazné, čehož bohužel při suchém nanášení na oko nelze dosáchnout. Zkoušely jsme aplikaci prstem, stín vklepávat nebo jej naopak připlácávat plochým štětcem. A prostě ne, té barvy jako na swatchi ne a ne dosáhnout. Při aplikaci na mokro je už intenzita lepší, ale přece jen nedosáhneme plné barvy, kvůli které jsme si stín koupily.


Druhým velkým mínusem je prášivost až drobivost. Stíny práší opravdu hodně. Při nabírání zapráší obal a ani aplikace není příliš čistá. Je sice pravda, že prášivost je důsledkem konzistence, která je na dotek velmi příjemná, není úplně máslová, ale struktura je hebká a měkká. 

Výdrž na očích je v průběhu dne pořád stejná, samozřejmě je podmínkou použití báze pod stíny. Barvy stínů jsou stálé a neblednou a především se neslévají do vrásek.  

Gramáž stínu je 6 g a dá se pořídit za cenu 79 Kč.

Máte výrobky od značky E-Style vyzkoušené? Co říkáte na jejich stíny Vy?

M.


3 komentáře:

  1. Tá tyrkysová farba je naozaj krásna :) Určite sa po nej pozriem :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s 2ma GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Od E-Styke jsem žádné stíny nezkoušela, ale ráda bych si časem pořídila nějakou jejich paletku :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  3. Jeste jsem nic nezkousela, ale jak vidim tak i pigmentace vypada v celku dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat