pondělí 7. dubna 2014

Moje trojka tvářenek od Benefitu

Krásný začátek pracovního týdne,

už dlouho Vám slibuju recenzi na moje tvářenky od Benefitu a pořád jsem se k tomu neměla, tak Vám dneska udělám jednu takovou souhrnou na všechny tři druhy, které vlastním. 

Nejsem žádná velká sběratelka věcí od Benefitu, zatím mám jen 3 tvářenky a to: Coralistu (byla jako součást setu Go Tropical), Hervanu a nejnovější Dandelion.

Abych hned ze začátku řekla, tak jsem nikdy nebyla moc fanouškem drahé kosmetiky - myslela jsem si, že tvářenka za stovku bude přece stejná jako ta tvářenka za tisícovku, akorát ta bude drahá díky marketingové masáži. Na druhou stranu mi ale nikdy žádná tvářenka nevydržela na obličeji dýl jak pár hodin, tak jsem se rozhodla zkusit opěvovanou Coralistu. Ale musím přiznat, že jsem poznala rozdíl a už z těch "skvěle držících a super pigmentovaných" tvářenek z drogérie nejsem tak nadšená, jako dřív.


Jak jsem již psala - prvním impulzem pro koupi tvářenky od Benefitu byla má nespokojenost s tím, jak mi drží drogérkové tvářenky a s Coralistou se všechno změnilo. Najednou jsem poznala, jaké to je najít večer na tváři celé líčení i vč. zdravíček a tak jsem se stala spokojenou zákaznicí Benefitu.

1. Coralista (velikost v setu 3 g/cena setu 720 Kč)

Jak vyplývá z názvu tvářenky, tak barva je přirozená, jemně korálová barva s lehkým zlatavým shimmerem. Tuto tvářenku používám spíš v létě/na podzim, kdy jsem opálená a tato korálová barvička krásně koresponduje se snědší pletí. Tvářenka je jemně namletá a skvěle pigmentovaná a hlavně mi na líčkách vydrží viditelná celý den! Jako bonus k těmto vlastnostem tvářenky přidám i to, že hezky jemně voní skoro jako bonbóny marshmallow a také je k ní přiložen štěteček z přírodních štětin, zasazených v dřevěné rukojeti.



2. Hervana (velikost 8 g/cena cca 900 Kč)

Hervana byla má druhá Benefit tvářenka. Sháněla jsem decentní tvářenku pro každodenní nošení a ona to perfektně splňuje. Samotná tvářenka se skládá ze 4 barev, které se při nanášení mezi sebou smísí a dodají pleti ten správný zdravý nádech. Pokud chcete dosáhnout výraznějšího efektu, dá se vrstvit. Hervana obsahuje narozdíl od Coralisty méně výrazné třpytky, které po rozblendění nejsou na pleti vůbec vidět. Myslela jsem si, že toto bude tvářenka na mé bledé (hádejte zimní) období, ale ona se dá unosit i na opálené pleti, jen je jí třeba přidat jednu vrstvu.


3. Dandelion (velikost 7 g/cena cca 900 Kč)

Tvářenka Benefit v odstínu Dandelion je krásná jemná baby pink růžovka. Obsahuje taktéž jemný shimmer, který je decentní a pleť spíše jemně projasní než aby zanechávala výrazný třpytivý nádech. Je to barva, která vypadá perfektně k výraznějšímu (barevnějšímu) líčení očí, protože dodá tváři barvu a jas a nebudete působit zmalovaně, ale jen svěže a zdravě. Štěteček i vůně jsou stejné, jako u předchozích krásek. Ale zapomněla jsem dodat, že v každém balení tvářenek Benefit se skrývá v papírové krabičce i zrcátko.


Všechny tři tvářenky jsou skvělé a našly si v mé kosmetické výbavě své místo. Všechny tři vydrží na pleti celý den a vůbec v krabičce neubývají a to je používám pravidelně a dost často. 

Coralista je má tvářenka na léto a krásně s ní vyninkne opálení, Dandelion volím většinou k výraznému líčení očí nebo rtů a Hervana je pro mne přesně ta tvářenka, pro kterou sáhnu, když si zrovna nemůžu vybrat :-).

Tvářenka nanesena v jedné vrstvě, foceno s bleskem

Máte nějakou krasavici od Benefitu? Nebo když ji ještě nevlastníte, máte nějakou na svém wishlistu?

M.

10 komentářů:

  1. Dandelion vypadá krásně, hlavně ten obal :) jinak žádnou od Benefitu nemám, vystačím si s levnějšíma variantama, hodně mi vyhovuje Inglot nebo Bourjois, teď mám Catrice z limitky a drží jak přibitá! chci hlavně matné tvářenky, jak je v něčem špetka lesku, tak neberu. co jsem koukala na Benefit swatche, tak se lesknou skoro všechny :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi právě ty drogérkové tvářenky vůbec nedrží, z těch levnějších značek jsem taky spokojená s Inglotem, ten drží jako přibitý a jinak mi nejvíc drží ty dražší tvářenky - mám Nars, Too Faced a Benefit. No a k té limitce od Catrice se musím taky vyjádřit - koupila jsem si teďka Meet Pinky a jsem z ní nadšená, skoro se mým parfumerkovým oblíbencům vyrováná.

      Vymazat
  2. Hervana je snad nejkrásnější a nejlepší tvářenka, už dlouho si ji plánuji pořídit <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, že po ní toužíš, fakt stojí za to. A hlavně na to, jak často jí používám skoro neubývá.

      Vymazat
  3. Já mám Bella Bambu a jsem moc spokojená. Akorát si člověk musí dát pozor, protože je opravdu výrazná a jde to s ní lehce přehnat. Ještě mám bronzer Hoola a ten si taky nemůžu vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bella Bamba se mi taky moc líbí! Akorát v podobném odstínu už mám jiné tvářenky, takže tu si asi jen tak nekoupím, leda až dopotřebuju nějakou tu její "dupe" :-)

      Vymazat
  4. Mně ta korálová příjde spíš jako rozjasňovač, ale možná jen zkresluje fotka... :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj to bude fotkou, u me je barva jako v realu -tedy koralovo oranzova. Svetla jako rozjasnovac neni, mozna tak u hodne tmave pleti.

      Vymazat
  5. Ježiš to je nádhera :3 Podle barvy na ruce jsem se zamilovala do Dandelion, ale Coralista je zase v úžasném setu :)

    OdpovědětVymazat