úterý 1. dubna 2014

Sleek konturovací duo

Ahoj Všem,

pro dnešek jsem si pro vás připravila článek o hodně fajn věcičce, která vám zajistí krásně vykonturovaný a prozářený obličej. Musím se přiznat, že jsem obličej nikdy extra nekonturovala, žádné bronzery či konturovací pudry jsem dlouho nepoužívala, ale s objevením kosmetických blogů se to u mě změnilo a teď si už nedokážu představit, že bych při líčení konturování obličeje vynechala.

Aby můj obličej vypadal štíhlejší a lícní kosti byly více definované, tak používám asi poslední 4 měsíce konturovací set mé oblíbené značky Sleek o němž dnes bude řeč. Přestože nepatřím mezi bledule, tak jsem sáhla po světlejším Light odstínu, který mi sedí výborně. Set se skládá ze dvou částí a to matného konturovacího pudru (bronzeru) a rozjasňovače.


 Balení setu je klasické pro Sleek, tedy kvalitní matný černý plast, který je hodně bytelný, díky čemuž vypadá set elegantně a profesionálně. Zavírání je klasické na zacvaknutí, které je hodně pevné, takže nehrozí nežádoucí otevření, ale na druhou stanu je třeba při otevírání vynaložit trochu síly a dát si pozor na manikúru. Co mě zarazilo je velikost setu. Jednoduše jsem si myslela, že je větší, kdežto on má poměrně malé a kompaktní balení o rozměrech 8x5,5 cm. To ale nebrání tomu, aby bylo uvnitř přes celé horní víčko umístěno zrcátko, které je dostačující a na cesty více než praktické.

Teď ale přejdeme k hlavním aktérům a to dvěma pomocníkům ukrývající se uvnitř setu. Začnu větším políčkem, který obsahuje matný konturovací pudr. Ten má moc pěknou světle hnědou barvu, která je hodně přirozená a univerzální, dobře využitelná pro všechny, ať už bledule nebo trochu snědší typy. Barva je opravdu přirozeně  hnědá, nejde vůbec do oranžového tónu. Pudr je skvěle pigmentovaný, velice jemně mletý a vůbec nepráší. Jelikož je skvěle pigmentovaný, tak ho stačí nanést trochu. Jelikož se u mě nádech letního opálení drží i přes zimu, tak pro výraznou a sytou konturu musím trochu vrstvit. Ale rozhodně to není na škodu, alespoň si sama můžu určit sytost barvy. Co se týče výdrže, tak ta je u mě celodenní. Ráno si obličej vykonturuji a večer vypadá stejně jako ráno. Barva drží, nijak nebledne ani neztrácí na intenzitě. Prostě paráda.



Druhé, menší políčko setu patří rozjasňovači, který má překrásnou béžovo-zlatavou barvičku. Rozjasňovač je rovněž jemně mletý, skvěle pigmentovaný a má až lehce „máslovou“ konzistenci. Skvěle se nabírá, nepráší a vytváří viditelný, ale decentní lesk, který vypadá moc hezky. K výdrži rovněž nemám sebemenší výhrady.Celodenní výdrž to není, neboť k večeru trochu ztrácí na intenzitě ale viditelný je stále. Používám ho jak nad lícní kosti, tak pod obočí nebo i do vnitřních koutků a ve všech případech drží moc hezky. Bezvadně se nanáší, jednoduše se vrství a obličeji dodá potřebný jas, který je dobře patrný přesto nijak řvavý.


Celkové hodnocení – 5/5

Značka: Sleek
Objem: 14 g
Cena: 244 Kč

Tento parádní konturovací set se stal mým každodenním pomocníkem bez kterého by mé líčení nebylo kompletní a právem si zaslouží maximální bodové ohodnocení. Má krásné minimalistické balení, skvělý odstín a především jsou oba produkty krásně pigmentované, jemné konzistence, nepráší a drží po celý den. Nemám k setu sebemenší výtku a musím jen chválit. Pochválit musím taky cenu setu, která je velice příznivá, neboť za cenu cca 240 Kč dostanete hodně kvalitní, řekla bych všestranný produkt, který stojí zato a všem ho můžu vřele doporučit.

Co Vy a konturování obličeje? Jaký je ten Váš oblíbenec?

Radu

12 komentářů:

  1. Taky ho mám asi 4 měsíce a jsem strasně spokojená. Taky ač nejsem bledule mám light s sedí mi perfektne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Duo je skvělé, že? Jsem ráda, že jsi rovněž spokojená.

      Vymazat
  2. Na mě mi přijde ten bronzer hrozně tmavý, bála bych se ho... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barva na ruce je lehce navrstvená, ve skutečnosti tak výrazná není. Myslím si, že sedne i světlým typům ale musí se s nim opatrně. Takže se neboj :D

      Vymazat
  3. Já jsem mega bledule a sedí mi taky. :)) Je naprosto skvělý, fakt nepostradatelný produkt a za tu cenu? Bezkonkureční. Netušim, jak jsem bez něj mohla existovat. ♥ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, taky nevím jak jsem bez něj mohla existovat :)

      Vymazat
  4. ja ho mám tiež a nepoužívam ten bronzer. možno v lete, ale inak mi nesedí, ma hrozne teplý podtón a ja na kontúrovanie potrebujem skôr do šeda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podtón je možná malinko teplejší, ale i tak dost univerzální. Ale je jasné, že pokud potřebuješ spíš šedivý (netuším zda bronzer s takovým podtónem vůbec existuje) tak ti nesedí. Tak alespoň přes léto ho můžeš využít.

      Vymazat
  5. Mám sice to trio - má navíc tvářenku, ale mám ho moc ráda! :)
    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se ti, jelikož to je hodně kvalitní výrobek :)

      Vymazat
  6. Tak to vypadá skvěle.. Měla bych si ho taky pořídit a myslím že light je pro mě akorát :)

    OdpovědětVymazat