neděle 8. června 2014

Nalakováno - žhavá novinka - Gabriella Salvete Glitter - 06 Blue Rebel

Krásnou slunečnou neděli Vám přeji,

když je dnes tak krásně, tak bych vám ráda ukázala nového lakového krasavce, který vám tyto teplé slunné dny ještě více prozáří. Řeč bude o žhavé novince od Gabriely Salvete a jejich nové kolekce s názvem Glitter. Musím se přiznat, že jsem vůbec nevěděla, že GS opět chystá něco nového, proto mě dost překvapilo, když jsem na tento týden v Rossmanu novinku spatřila. A jelikož se jedná o třpytivé laky s holografickým efektem, tak jistě chápete, že mě nenechaly v klidu a musela jsem si alespoň jeden pořídit. Teď si přesně nevybavuji kolik bylo odstínů, ale mám pocit, že 6. Mě nejvíce upoutal lak s obsahem modrých třpytek v odstínu 06 Blue Rebel.
Začnu lahvičkou, která je prostě dokonalá. Má klasický hranatý tvar a bílý vršek, který je ale potřen různobarevnými a rovněž různě velkými třpytkami. Tento detail se mi moc líbí a navíc pokud máte laky uskladněné třeba v nějaké krabičce, tak ho hned podle takto vyvedené lahvičce najdete. V lahvičce se pak ukrývá čirá tekutina, která je plná malinkých modrých a stříbrných teček a větších stříbrných čtverečkových glittrů. Právě díky těm větším třpytkám získává lak ten slibovaný holografický efekt.
Štěteček je úplně klasický, jak jsme u Gábiny zvyklé. Akorát velký a rovně střižený. Docela jsem byla zvědavá na konzistenci laku, neboť ty třytkaté bývají většinou hustší. Toto všem není ten případ. Lak má parádní konzistenci, velice dobře a jednoduše se nanáší. Třpytky se dobře chytají, nemají tendenci sjíždět ani zalézat kam nemají. Již v první vrstvě se jich na nehet uchytí solidní množství. Druhá vrstva dodá na intenzitě a nehet téměř celý pokryje. Sem tam sice prosvítá volné místečko, ale mě to vůbec nevadí a dvě vrstvy mi bohatě stačí. Ale není problém přidat vrstvu navíc. Přiznám se, že ty toto třpytivé laky mám ráda samotné jak je můžete vidět na fotkách. Pokud jsou třpytky husté a dobře kryjí ve 2-3 vrstvách, tak je nosím samotné, bez barevného podkladu, neboť mám pocit, že jejich krása a třpyt nejvíce vystoupí. Ale myslím, že i na barevném laku jako třpytivý topcoat bude vypadat hezky.
 
Co se týče doby schnutí, tak mi přijde taková průměrná. První vrstva je suchá rychle, ale u druhé si budete muset pár minutek počkat. Výdrž zatím neposoudím, neboť mám lak na nehtech teprve dva dny a je stále perfektní. Obecně mi ale tyto třpytivé taky drží velice dobře, v průměru bych řekla těch 5-6 dní. Odlakovávat se to nedá jinak než s použitím alobalu, ale jak obtížně to půjde teprve uvidím.
Musím říct, že už teď jsem z laku nadšená. Velice se mi líbí jeho barva, super třpytivý efekt. Ten se mi bohužel nepodařil na fotkách zachytit, neboť se třpytil jako blázen a foťák nebyl schopný jeho krásu pobrat :D Takže si představte, že v reálu je tak o 100% hezčí. Hází krásné až duhové odlesky.

 Celkové hodnocení - 5/5

Značka: Gabriela Salvete
Objem: 11 ml
Cena: 89,90 Kč v akci za 59,90 Kč
Dostupnost: drogérie Rossmann, Teta a vybrané supermarkety

Nezbývá mi než konstatovat, že mě lak dostal. Je nádherný a myslím, že na léto bude skvělým doplňkem, neboť dokáže upoutat pozornost a rozzářit vše kolem. Je to prostě rebel :D Pokud se vám lak zalíbil, tak ho teď můžete sehnat v Rossmanu za krásných 59,90 Kč, neboť na všechny laky GS právě probíhá 25% sleva. Takže pokud máte pro všechno třpytivé slabost jako já, tak si pro něj rychle utíkejte. 

Co na něj říkáte? Už jste na tuto novou kolekci narazily? 

Radu



29 komentářů:

  1. tak ten musím mít, vypadá tak nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že ano? Myslím, že i ostatní odstíny budou stejně nádherné :)

      Vymazat
  2. Lak vypadá božsky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš teda pravdu :D Ne vážně, je nádherný. Hned jsem si ho zamilovala.

      Vymazat
  3. Viděla jsem je v Rossmanu, ale popravdě, vůbec se mi nelíbí. Teď když to vidím na tvých nehtech, tak jsem se v tom utvrdila. Miluju pískáče, ale jak tyhle tak i ty jejich puntíkaté jsou prostě hrůza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám kromě pískáčů právě velice ráda také třpytky, takže mě tato kolekce dost zaujala a líbí se mi. Ale chápu, že to není efekt pro všechny. Co se týče těch cukrových laků, tak mě se líbí ale je pravda, že já s barvami a texturami laků dost experimentuji, takže vítám vše nové :)

      Vymazat
  4. Já jsem je viděla v Tesku, měli všechny, jak krásně se třpytily v tom umělém světle to jo, ale za sebe vím, že bych je nevyužila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třpytí se opravdu nádherně, proto mě mrzí, že se mi ten super efekt nepodařil zachytit. Je jasné, že pokud třptkatým lakům neholduješ, tak to nebude nic pro tebe.

      Vymazat
  5. Jsem straka a díky tomuto článku letím zítra do Rossmana:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se lak líbí. Všechny odstíny jsou krásné, ale tento modrý u mě vede. Ovšem myslím, že mu brzo opatřím bratříčka :D

      Vymazat
    2. Tak jsem včera dolítla do Rossmana a dopadlo to tak, že jsem si žádný holograf neodnesla, prostě jsem nad nimi stála, ale žádný mě úplně neuchvátil...
      Nevím jak to, hm, ale tak jsem si alespoň odnesla pískový růžový, na který jsem měla spadeno, ale ne se k tomu dokopat...

      Vymazat
    3. Tak hlavně, že jsi neodešla s prázdnou, že jo? :D

      Vymazat
  6. zítra se po nějakém mrknu, teda pokud je u nás už konečně budou mít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ano, věřím, že si tvou pozornost jistě zaslouží :)

      Vymazat
  7. já mám ten fialový a samotný si ho představit nedokážu, už druhá vrstva mi přišla dost tlustá. spíš ho použiju jako topcoat :) a to víčko vypadá hezky, ale trošku se mi už ty glitry sešoupaly :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, že samotný lak bez podkladu může být pro někoho moc. Já to mám ale tak nejradši, ale myslím, že i jako topcoat bude krásný. Určitě ho i takto vyzkouším. Vážně? Mě zatím všechny třpytky na vršku drží, tak uvidíme jak dlouho tomu tak bude :) Každopádně je to moc hezký detail.

      Vymazat
  8. je super! teď jsem se do drogerky dlouho nedostala, tak na ty laky musím juknout
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky Radu,
    Ono asi vyfotit tady ty laky v plne krase nejde, protoze i ja si na podobny problem stezuji :-)

    Jinak laku je k dispozici 8
    01 diamonds
    02 cold red
    03 sogno
    04 lavender
    05 di miele
    06 blue rebel
    07 foresta
    08 electric rainbow

    Ja to jako tom coat nezkousela, ale "k plnemu" kryti jsou potreba tak ctyri vrsty, i kdyz na nehtech u nohou mam dve a tak mi to staci.

    Je fakt, ze tady ta kolekce je takova... Zvlastni. Jak jsem milovala a miluji star, tak mne nechali schladnou sugar... I kdyz je mam :-) a glitter jsem taly vzala vsechny. Jenze...uz po dvou dnech mam napisy glitter naprosro dole :-( grrrrr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, díky za upřesnění, že jich je osm, já si nebyla schopná si je všechny vybavit. No zachytit jejich krásu a třpyt je vážně nadlidský úkol :D S těma vrstvama máš asi pravdu, já mám dvě, sice nekryjí plně ale mě to stačí. Navíc jak se lak krásně třpytí, tak sem tam to volné místečko ani není vidět. Mě se naštěstí zatím neloupe ani nápis ani ty glitříky na vršku.

      Vymazat
    2. Na vicku drzet budou, tam jsou zapecene. Co se stitku tyce, ja to tahala od segry domu, z domova nq zahradu, pak s tim fotila a uz to glitter neni skoro videt, asi by to mozna chtelo pevnejsi potisk jako u stars. Ale to uz je drobnost.

      Priznam se, ze ja je v drogerii jeste ani nevidela. Segra volala, ze je nevekane v praze a ze jich je osm. Jestli je tedy chci. Takze bych sama jinak u cisla byla rozpacita.
      A detailni fotky ctyr vrstev taky vypadaji, ze to neni kryci :-) ale zas u 3-4 vrstev si clovek prijde jak straka :-D
      Ale teda dobry drzaci.

      Vymazat
    3. Moc si laky teda nešetřila :D ale zato jsi přišla nato,že by potisk mohl být kvalitnější, což je určitě pravda. Myslím, že 3 vrstvy bych ještě snesla, ale čtyři je už fakt moc :D Přesně jak píšeš, to bych byla straka jak vyšitá :D A držáci jsou dobří, ten svůj mám na nehtech pátý den a žádné porušení, takže paráda.

      Vymazat
  10. Ten je krásný :)

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Je krásný a opravdu skvěle drží :)

    OdpovědětVymazat
  12. Modrá je taky nádherná! :) Achjo, teď si mě navnadila na další kousek :D.

    OdpovědětVymazat