pátek 20. června 2014

Saloos BIO čokoládový tělový peeling

Ahoj holky,

z předchozích příspěvků asi už víte, že peelingy a já jdeme ruku v ruce. Používám je velice ráda a často a to ať na obličej, tak i na tělo. Pokud narazím na peeling, který je nejen super voňavý, účinný, ale navíc o pokožku i pečuje, tak jsem v sedmém nebi. A právě o takovém přípravku dnes bude řeč.
Tělový peeling od české značky Saloos je v jejich nabídce poměrně krátce, přesto jsem věděla, že ho musím mít. Jenže jakou vůni zvolit, když všechny vypadají tak lákavě. Vybírat můžete z omlazující čokolády, zjemňující levandule – tea tre, osvěžujícího Mojita a harmonizující růže. Jak můžete vidět, tak nakonec jsem zvolila čokoládu. Sladké parfamace mám ráda, tak jsem věřila, že mi bude vyhovovat i tato. Podle dané parfemace se pak liší barevně liší přebal peelingu, což je dobře vymyšlené. Celkový design se mi velice líbí a určitě vám ostudu na kosmetické poličce neudělá.

 Peeling je umístěn v pevném plastovém kelímku, kde se víčko sundá klasicky šroubováním. Mě takovéto řešení maximálně vyhovuje, neboť se peeling dobře nabírá, dávkuje a hlavně ho spotřebujete do poslední kapičky.Vůně je jedním slovem úžasná. Je věrně čokoládová, ale přitom jemná a velice příjemná. Je intenzivní natolik, že jí cítíte celou dobu při obrušování kůže a dokonce po opláchnutí lehce ulpí na kůži a nějakou tu hodinku se jí drží. Což já jako milovnice čokolády velice ocením. Co mě po otevření překvapilo, tak bylo to, že peeling byl úplně tuhý. Ty solné krystalky jsou k sobě pevně stlačeny, přesto nabírat jde velice lehce, neboť pod prsty taje. 
Krystaly soli jsou středně hrubé, takže jejich účinnost při „odrbávání“ staré kůže je velice dobrá. Nijak extra nedřou, ale zase tam nejsou jen pro okrasu. Při peelingování kromě omamné vůně pociťujete pečující olejové složky, které kůži promažou a dodají ji ztracenou vlhkost. Po opláchnutí je pokožka neuvěřitelné hladká, jemná a díky oleji je super vyživená, hydratovaná ale nijak mastná. Po aplikaci peelingu již není potřeba se mazat a to ani pokud máte extra suchou pokožku. Olej obsažený v peeligu tak plní svou roli dokonale. Jediné co mi u peelingu vadí je jeho poměrně malé balení, kdyby ho bylo víc tak, řekněme třeba 250 ml byla bych radši. Ale je to pouze detail. Přesto si peeling získal mé sympatie a na každé použití se velice těším.

Celkové hodnocení – 5/5

Značka: Saloos
Objem: 140 ml
Cena: cca 119 Kč
Dostupnost: drogérie DM, e-shopy např.parfums.cz 

Nemůžu jinak, že dát peelingu plný počet bodů. Zcela mě dostala okouzlující čokoládová vůně, ideální hrubost peelingu a jeho vysoká účinnost. Nejen, že vás dokonale obrousí, ale navíc pokožku díky oleji zvláčňuje a nemusíte se tak již mazat. Což já vždy vítám. Co víc dodat, peeling je dokonalý a už se těším až vyzkouším další voňavé varianty. 

Zkoušely jste tento peeling? Kterou parfemaci by jste zvolily vy?


Radu 

14 komentářů:

  1. Mam mojito a je uzasnej. Cokolada bude nasledovat hned pote :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a já mám v plánu vyzkoušet Mojito hned po tomto :D

      Vymazat
  2. Já nevím, kdyby byl cukrový, tak bych ho brala, ale sůl mě zkrátka odpuzuje. Často se peelinguju cukrovo-kokosákovým peelingem po holení a tohle by určitě pálilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud je tvoje pokožka citlivější na sůl, tak to asi nebude nic pro tebe. Já jsem žádné podráždění či pálení nezaznamenala, ale je fakt, že já peeling používám především před holením, takže to štípání úplně vyloučit nemůžu.

      Vymazat
  3. Mám Mojito a miluju ho :) Chtěla bych ještě levanduli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám v plánu vyzkoušet všechny, ale po čokoládě půjde nejdříve právě Mojito, pak levandule a na závěr růže :)

      Vymazat
  4. Teď jste mě úplně nalákaly, asi cestou skočím do DMka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, protože si peeling nové uživatelky rozhodně zaslouží. Snad ho v DM seženeš :)

      Vymazat
  5. mám levanduli, už několikáté balení, takže můj vztah k němu je asi jasný :) ale taky bych ho snesla ve větším balení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že jo? taky ho máš hned fuč? rozhodně by to chtělo větší balení :)

      Vymazat
  6. Mě zase láká ten peeling s vůní růže.Ale nikde jsem ho u nás v drogérce neviděla.Až tady u tebe v článku.Za pár dnů odjíždím na dovolenou takže si ho už objednávat nebudu,ale až se v rátím,určitě si jej objednám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si hezky užij dovolenou a pak dej vědět, jak se ti peeling osvědčil ;-)

      Vymazat
  7. Já mám Mojito a taky ho moc ráda používám.. Mohla bych se s ním brousit každý den :D

    OdpovědětVymazat
  8. trošku mne zarazila barva... že není hnědý :-) U SpaRitualu jsem zvyklá, že jsou lehce barevně tonované soli podle vůně. Ale když říkáte, že voní po čoko, tak pro něj v červenci zaběhnu :-)

    Díky Radu za tip :-)

    OdpovědětVymazat