sobota 28. června 2014

Totální propadák v podání červnového Ladyboxu

Krásné sobotní ráno Vám všem,

určitě vám neušlo, že včerejším dnem vyšel nový červnový Ladybox a bohužel musím říct, že jsem opět podlehla reklamnímu tahu LB a objednala jsem. Což byla vážně chyba. Původně jsem ho vůbec kupovat nechtěla, ale jejich poslední email, kdy lákali na roztomilé kosmetické taštičky Dara Bags mě nahlodal natolik, že jsem podlehla. Dále byl pak slibovaný jako plný produkt barva na rty v kelímku značky Inglot a seznámit jsme se měly s vlasovou kosmetikou značku Philip B.

Krabička byla stejně jako několik posledních vydání klasicky čistě růžová s logem. Někdo si na tyto „obyčejné“ krabičky stěžuje ale mě je to vskutku jedno. Důležitější je pro mě její vnitřek, který byl tentokrát velice ale velice bídný a definitivně mě odradil od koupí dalších boxů. 

Dara Bags kosmetická taštička Baggie, prodejní cena 222 Kč

Začnu tím produktem, na který jsem se těšila nejvíce a kvůli kterému jsem si box vůbec kupovala a to kosmetickou taštičku Dara Bags Na výběr byly samozřejmě různé vzory ovšem LB se jaksi zapomněl zmínit, že také různé velikosti. Někdo obdržel klasickou velikost kosmetické taštičky, ale co jsem tak vypozorovala tak většina dostala pidi midi taštičku, která je dobrá akorát tak na drobné mince, neboť nic moc většího se do ní nevejde. Ta moje má sice hezký vzor, ale je taková nějaká „křivá“ a vážně prťavá. Takto si kosmetickou taštičku vážně nepředstavuji. A vůbec nechápu, co je na ní tak hodnotného, že stojí přes dvě stovky. Já bych za ní teda nedala více než 50 Kč. Asi bych mluvila jinak kdybych dostala normální velikost s nějakým pěkným motivem. Bohužel se tak nestalo, takže je snad pochopitelné, že jsem vcelku naštvaná a rozladěná. Ale co, pojďme dál, kde to nebude o nic lepší.

Inglot Freedom systém lesk, 1,8 g, plné balení, prodejní cena 170 Kč

Tak tímto výrobkem z nás LB udělal vyloženě blázny. Jasně bylo avizováno, že se v boxu můžeme těšit na barvu na rty v kelímku. Místo toho jsme obdržely lesk na rty z Freedom systému, takže samotný je nám úplně k ničemu. Vážně mě tímto produktem naštvali. Rozhodně si kvůli tomuto lesku, který je zatavený v plastu nebudu kupovat samostatné balení, takže je pro mě takto lesk absolutně nepoužitelný.A to přesto, že jsem obdržela vcelku hezkou barvu v odstínu č. 202, což je červeno-korálová barvička.

Phlilip B – šampón a kondicionér, 15 ml, vzorek

Pro mě neznámá značka, takže to vítám. Bohužel vzorek je u obou přípravků tak malý, že mi snad nevystačí ani na jedno použití. A z jednoho umytí hlavy si vážně názor na daný přípravek neudělám. Takže ani tady nejsem spokojená. Vím, že je toto drahá kosmetika, takže jsem nečekala plné balení, ale o rozhodně o fous větší množství určitě.

Palmolive sprchový gel Smooth Delight, 250 ml, plné balené, cena 68,90 Kč

Jako vážně? Vždyť tento sprcháč si může každý koupit v drogérii, tak nechápu co dělá a dodávám opětovně v krabičce krásy. Je to sice fajn kvalitní sprcháč, který hezky. Bohužel mám pocit, že ho do boxu daly pouze z důvodu, aby tam měly nějaký plný produkt a byl dost velký natolik aby vyplnil místo v boxu. 

Ladybox štětec na rty, prodejní cena 89 Kč

Štěteček na rty je sice fajn nápad, ale kdyby byl alespoň použitelný. Tento má sice zajímavý mechanismus ale to je tak asi všechno. Jinak štětiny jsou strašně dlouhé, hned se ohnou, vůbec nedrží tvar. To si tím vážně někdo dokáže nanést rtěnku, nebo vykreslit rty? No já tedy ani náhodou. Tuto věc můžu rovnou hodit do koše.

A to jsme u konce. Víc toho už v krabičce není. Bída, že ano? Vážně lituji, že jsem se nechala nalákat a vyhodila 300 Kč oknem. Rozhodně nejslabší krabička v historii. Navíc se mi děsně nelíbí chování LB a jejich klamavá reklama, když zákazníky lákají na něco, co ve skutečnosti nedostanou a ještě se k tomu ani nedokážou vyjádřit. Takže já říkám LB velké NE!!!

Pokud si chcete zlepšit náladu opravdu kvalitní a hodnotou kosmetikou, tak se nezapomeňte zúčastnit naší giveaway k ročnímu výročí o Benefit Sugarlicious.

Co vy? Podlehly jste, nebo jste se poučily z předchozích edic?


Radu 

41 komentářů:

  1. Naozaj mas hroznu krabicku, ja som nastastie objednavala, ked bola aj baza a dostala som aj lesk Sleek. Tasticka sice pekna, ale co z toho, ked do nej das fakt len mince.

    gomistories

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jn, já nejdříve vůbec objednávat nechtěla, takže jsem tu akci s bází na víc ignorovala. Pak mě nalákali na tu taštičku a vzniklo z toho toto...fakt jsem vytočená. Alespoň jsem se poučila, že LB už víckrát nebrat!

      Vymazat
  2. Já dostala tedy tu větší taštičku, to už ale nic nemění na tom, že se mi nelíbí vzor. Ale to je individuální věc.
    No ale jako dávat do LB palmolive? A co teprv ten lesk na rty v plechu, co měl být v kelímku? A ty šampony, které mně osobně vystačí asi tak na půlky hlavy?..., fakt nechápu, proč tam radši nedají něco levnějšího, ale použitelného...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jn, těch hezkých a použitelných taštiček asi moc nebylo. Já můžu být ráda za ještě vcelku hezký vzor, takže alespoň tak. No a to s tím Inglotem je vyloženě výsměch a ty šampóny už radši ani nekomentuji. Navíc na ty tvoje dlouhé vlasy, ti to fakt vystačí tak na půlku :D Nevím co tímto boxem chtěl LB říct. Pokud chtěl naštvat a odlákat zákazníky, tak se jim to rozhodně povedlo.

      Vymazat
    2. To máš teda svatou pravdu, se vším :) Přijde mi na prd, že se na obsahu snaží ušetřit a nahrabat si. Přitom kdyby vydělali na každé krabičce o trochu míň, ale o to víc jich prodali, možná by to ve finále bylo lepší.. A hlavně by neklamaly zákazníky, fakt jsem se těšila na kalíšek/kelímek s barvičkou, něco jako byl balzám od Body Basics, a potom tohle... -_-

      Vymazat
  3. :) takové slabé jakési, no nevím. Ale taštičku máš hezkou, viděla jsem i horší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dle mého nejslabší vůbec :( Je pravda, že ta moje taštička je až na tu velikost docela hezká. Taky jsem viděla větší hrůzy :D

      Vymazat
  4. Chápu, že jsi zklamaná.... ale ten lesk od Inglotu přece můžeš používat i z tohohle balení, nevidím v tom problém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jasně používat to jde, ale je to horší s tím skladováním. Ať se ti do toho nepráší, ani ta manipulace s tím není nejlepší, nemůžeš si to vzít s sebou...jako já to nějak upotřebím...ale štve mě to klamání zákazníka, když jasně avizovali barvu na rty v kelímku - což toto není ani omylem. Takže asi tak.

      Vymazat
    2. To jo, to chápu. Sice jsem tuhle kauzu nesledovala, ale každopádně když avizovali něco v kelímku, tak by to mělo být v kelímku, a ne v podstatě v testeru. Mluvila jsem spíš o tom, že se i tak dá upotřebit. Na nošení po kabelkách to sice nebude, ale mít ho doma a nanášet ho štětečkem určitě půjde :-)

      Vymazat
    3. No já si pro něj už krabičku našla. Umístila jsem ho do krabičky od tvářenky, která se mi rozsypala. Takže můžu lesk bez problému nosit s sebou. Navíc musím uznat, že ta moje barvička je moc hezké. Na rtech je příjemný, nelepí. Používat ho tedy samozřejmě budu :)

      Vymazat
  5. Souhlas, je fakt strašná. Kelímek mě štve, i když lesk má krásnou barvu a taštičku mám sice velkou, ale hrozný vzor. :-/
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem lesk teď zkusila a barvička je to krásná. No já si ho umístila alespoň do obalu od tvářenky, která se mi rozsypala. Takto se mi na něj alespoň nebude prášit a můžu si ho vzít s sebou. Ale stejně to není kelímek, že ano?

      Vymazat
  6. Kdyby tam bylo to, co bylo původně psáno, tj . barva v kelímku tak bych to neřešila. Ty taštičky, tam bylo jasné, že bude hodně nespokojených protože budou mít design , který se jim nelíbí nebo menší tašku ( a tady se musím zastat LB protože na fotce, kterou dával na facebook , byly různé velikosti ) . Já bych třeba raději tu malou protože ta moje ( myslím, že mám tu střední) se mi na nic nehodí. Ovšem takhle lhát, já si to objednala kvůli té barvě sakra co tam mám? Psala jsem jim email a bylo mi odepsáno, že se omlouvají a že to řeší. To jsem tedy zvědavá co z toho vyleze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak myslím, že jsme asi všechny očekávaly kelímek a ne lesk zalitý v plastu. Vážně jsem zvědavá, kdy a hlavně jak celou situaci vyřeší. Myslím, že se maximálně zase jen omluví a nějak to okecají. Nevěřím, že by to nějak vyřešily ke spokojenosti nás zákaznic. Tak fotku co dávaly sice ukazovala různé velikosti taštiček, ale mohla to být jen promo fotka. Nic o tom, že k nám poputují nejen rozdílné vzory ale i velikosti již zmíněno nebylo. Ale co, já tu svojí nějak využiji. Když už ne na kosmetiku, tak na drobné je fajn.

      Vymazat
  7. Tahle krabička je teda dost trapná naštěstí jsem si už asi 3 krabičky vůbec neobjednávala. Moje první byla ta ve které byly výrobky MUA a stou jsem byla hodně spokojená a pak myslím ještě dvě byly dobré a pak už nic moc. Měěli by do krabiček dávat výrobky které nejdou jen tak koupit tady v ČR a ne že tam dají Palmolive :-o ubohost. Myslím že ztratí hodně zákaznic !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla loni celkem pravidelnou zákaznicí, ale pak se ten obsah šíleně zhoršil, že jsem snad půl roku neobjednávala. Letos jsem objednala březnovou bio edici a byla nadšená, s květnovou jsem byla taky spokojená a pak toto. Rozhodně přišly o hodně zákaznic, ale tomu se po tomto výsměchu nemůžou ani divit. A přesně jak píšeš, chce to značky, které u nás neseženeme nebo to jsou novinky, ale určitě ne Palmolive nebo Signal :D

      Vymazat
  8. Chtěla jsem objednat kvůli taštičce, ale když jsem si pak uvědomila, že mi nemusí přijít zrovna líbivý vzor.. Dobře jsem udělala :)
    <"Wonderfull Today">

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda udělala. Měla jsi dobré tušení. Já lituji, že jsem se nechala zlákat. Ale co už, alespoň jsem se doufám poučila :)

      Vymazat
  9. Vyjádřím se jen k tomu sprcháči - skoro 70 Kč? To spadli z višně? Palmolive sprcháče mám ráda, kupuju si je hodně často a nepamatuju se, že bych za něj někdy dala víc než 35 Kč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš asi jako ten štěteček, kde uvedli cenu 89 Kč....přitom to nemá hodnotu ani 5 Kč a je to naprosto nepoužitelné. Je až neuvěřitelné jak LB lže a vymýšlí si, jen aby to cenově bylo vyšší než to ve skutečnosti je

      Vymazat
    2. Navíc se mi zdá, že to nejsou přírodní štětiny, nebo co to píšou na tom letáku...

      Vymazat
    3. přírodní to není ani omylem, prostě další lež....že jím není hanba si takhle vymýšlet

      Vymazat
  10. Hm, to je opravdu dost bída :(

    Jinak hezký nový design :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jn, děs a bída. Díky Jani za pochvalu nového loga. Jsme velice rády, že se líbí :)

      Vymazat
  11. Já si objednala po roce, pač mám v červnu narozeniny, no a jelikož jsem slavila třicítku, tak jsem si řekla, že si udělám radost (jedna z mnoha radostí, hehe). No a co dodat, to jsem tomu dala...
    Taštičku mám teda docela velkou a hezký vzor, já ani netušila jak nemám FB, že tam něco takového bude. Navíc jelikož jsem to objednávala o víkendu , dostala jsem bázi pod oči a lesk Sleek, který ani nikde nebyl uveden, takže tím se ten obsah vylepšil, ale rozhodně ne natolik, abych měla radost...
    Celkově hrůza, mrzí mě to, poslední edice co jsem sledovala na netu, nebyly špatné a já teď obdržím toto, fuj fu fuj:))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda. Já si právě k narozeninám dala březnový box s bio edicí a byla maximálně spokojená. Tak alespoň že jsi měla navíc tu bázi a lesk. Já se musela obejít bez toho, ale co už. Jinak mi musím souhlasit, že tato edice je extra nepovedená a téměř ji považuji za výsměch.

      Vymazat
  12. A koukám, že máte nové záhlaví, pěkné! Já už mám od včera učitelské prázdniny, tak jsem trochu zpomalená:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, k ročnímu výročí jsme chtěly trochu oživit i logo. Tak jsme rády, že se líbí ;-)

      Vymazat
  13. já jsem tak moc ráda, že jsem ho neobjednala, protože bych byla zklamaná :D radost bych měla jenom z Inglotu a pokud bych dostala větši taštičku, tak z ní :)
    od ledna bedlivě sleduji obsah a žádná sláva, fakt mě to vůbec neláká, škoda :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani se ti nedivím, protože toto vydání je vážně katastrofa. Je vážně škoda, že se LB nepoučí, dělá stále dokola ty stejné chyby a obsah jde od devíti k pěti... Já rozhodně už hooodně dlouho, jestli vůbec, neobjednám. Rozhodně ne, po takovém to chování a klamavé reklamě.

      Vymazat
  14. Ja som videla verziu, kde bola taštička väčšia a bola tam ešte aj tá báza a aj to mi neprišlo bohvieaké:))...no a toto....čo ma fakt hnevá...sprcháč palmolive...ZAS!!!! Iglot - zas, proste kam to človek dá, keď nemá tie ich obaly a ako píšeš kupovať ich nebudem...mňa dostala už aj to, keď som ešte kupovala box pravidelne a prišiel mi Inglot tieň a o pol roka zas Iglot tieň- tak to som nepochopila dodnes...ako mohol byť v boxe v priebehu pol roka ten istý produkt, len iný odtieň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jn, ty taštičky měly myslím 3 různé velikosti a na mě bohužel zbyla ta nejmenší. To, že tam opět dali sprcháč od Palmovile, je vážně směšné. Inglot by mi ani nevadil, mám ho ráda...ale kdyby tam dali alespoň to co slibovali, a ne lesk zatavený v plastu - to je vážně výsměch. Box je vážně hrůza.

      Vymazat
  15. Ja som lady box ešte neskušala, ale rada by som. Ten štetec by sa mi ale celkom pozdával.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je možné, že jsi propásla období, kdy LB ještě stál za něco, protože teď to s obsahem jde od devíti k pěti. Štěteček je sice fajn nápad, ale tento je úplně k ničemu. Ten hrot je tak měkký, nedrží tvar a něco tím nabrat, natož namalovat je téměř nadlidský úkol.

      Vymazat
  16. rozmyšlala som nad tým ale nejak ma to neláka ale najviac sa mi páči ta taštička :)
    a inak pozývam a na giveaway, ktorá dnes končí. vybrať si môžeš z dvoch náušnič urobíš mi veeľku radosť ak sa zapojiš :) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2014/05/giveaway-earring.html

    OdpovědětVymazat
  17. ja som zatiaľ odolala všetkým boxom, ale čo na blogoch zyvčajne vidím, tak tento je dosť chudobný:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento box je abnormálně chudý...mě se ten koncept LB od začátku líbil a jsem vcelku pravidelná zákaznice, ovšem toto se jim vážně nepovedlo.

      Vymazat
  18. V tomto roce jsem si Ladybox jeste neobjednala a ani jednou jsem toho nezalitovala..je to porad stejny a presne treba z te tasticky bych byla hrozne zklamana...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím kromě tohoto boxu letos objednávala 2x a vždy byla spokojená, ovšem teď se to vůbec nevyplatilo. Z té taštičky jsem dost zklamaná, vzor je sice hezký, ale je vážně prťavá. Alespoň jako peněženka na drobné bude fajn :)

      Vymazat
  19. Já s Ladyboxem skončila už hodně dávno a vůbec mě neláká si ho objednat znova. Asi jsem udělala dobré rozhodnutí :-)

    OdpovědětVymazat