pátek 16. ledna 2015

Dlouhotrvající barva na rty 2v1 Dermacol 16H Lip Colour

Krásné ráno Všem,

dnes bych vám ráda představila žhavou novinku značky Dermacol, která má představovat revoluci v líčení rtů. Jedná se o dlouhotrvající barvu na rty, která slibuje výdrž až 16 hodin a to vše díky dvoufázovému složení, které rtům dodá jednak intenzivní barvu a zároveň rtům dopřeje jemnou péči.


Začnu klasicky balením, které je jednoduché, elegantní a je opatřeno všemi potřebnými informacemi. Jelikož se jedná o produkt 2v1, tak se logicky skládá ze dvou částí. Plastová tubička má na jednom konci vysoce pigmentovanou barvou a na druhém konci pak najdete transparentní balzám. Ten má za úkol rty zvláčnit, dodat jim lesk, ale zároveň o ně jemně pečovat. S čímž rozhodně souhlasím, protože obsahuje přírodní oleje, včelí vosk a vitamín E. Obě části jsou spojeny černým středovým dílem, ve kterém jsou ukotveny standardní houbičkové aplikátory. Ty jsou krásně jemné a pracuje se s nimi jedna radost.


Postup aplikace je velice snadný. Nejprve nanesete barevnou část, která je zpočátku lesklá, ale po cca 1 minutě zcela uschne a zmatní. Poté můžete použít druhou část s balzámem a rty zvláčnit a dodat jim jemný lesk. Ale krásně můžete fungovat i bez nanesení balzámu, protože barva rty nijak nestahuje, nevysušuje a je na rtech tak lehounká, že jí vůbec necítíte. Což je na takový produkt parádní výsledek. Já si barvu právě oblíbila samotnou, protože se mi líbí výsledný matný efekt. Balzám je taky moc fajn, jemně žvýkačkově voní a má lehkou nelepivou konzistenci. Ráda ho používám i jen samostatně bez barvy. Na rtech vydrží dobrých pár hodin a rty hezky vyhladí a hydratuje.


Barevná část obsahuje vskutku extrémně sytou a pigmentovanou barvu, na které je super to, že je po zaschnutí úplně matná. Barva se nanáší jednoduše, na jedno namočení dostanete akorát produktu, že s ním namalujete celé rty. Nanáší se souměrně, nerozpíjí se a po zaschnutí se jen tak nikam nehne. Opravdu výdrž tohoto produktu je neskutečná. Těch 16 hodin to s jistotou nedá, ale mám vyzkoušeno, že minimálně těch 8 hodin zvládá naprosto s přehledem. A to jsem barvu otestovala opravdu důkladně. Nechybělo několik káviček, zákusek, vydatný oběd či večeře. To vše barva vydržela. Ke konci dne sice již nebyla tak intenzivní a maličko se ošoupala uprostřed rtů, ale nebylo to nic extrémního čeho by jste si na první pohled všimly. Výdrž je teda opravdu bravurní, díky tomu se maličko hůře odličuje. Proto doporučuji použít odličovač na olejovém základě. Dolů to jde i micelárkou, ale chce to trochu přitlačit.


Teď ještě něco k barvě samotné. K nám doputoval k otestování odstín č 02, což je krásná červená barva s neutrální podtónem. Na rtech vypadá naprosto božsky, elegantně, svůdně a nikterak lacině. Já si barvu zamilovala. K dostání by mělo být celkem 9 odstínů, tak si jistě na svou přijde každá milovnice jak sytých tak i nenápadných a přirozených barev. Sama mám v plánu si pořídit minimálně jeden přirozený odstín.


Celkové hodnocení – 5/5

Naprosto parádní výrobek, který si zaslouží bezesporu plný počet bodů. Má krásnou barvu, lehkou konzistenci, nelepivý hydratační balzám a především neskutečnou výdrž. Já jsem z barvy nadšená a všem vřele doporučuji ji vyzkoušet. Nebudete litovat.

Tak co na barvu říkáte? Zaujala vás? 

Radu




19 komentářů:

  1. Ta vydrz je uzasna urco po nektere mrknu. Cervena ale neni pro me.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výdrž je fakt něco neskutečného. Věřím, že bude v nabídce dost odstínu a vybere si i ten kdo červenou moc nemusí. Mě se tato barva maximálně strefila do vkusu, ale rozhodně si pořídím i jinou :)

      Vymazat
  2. Asi bych si nevybrala zrovna tuhle barvu, ale jinak to určitě musím zkusit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, červená není pro všechny, ale zrovna toto je dost univerzální odstín. Určitě omrkni až budou v prodeji. Taky už je vyhlížím, ať si můžu pořídit jiný odstín :)

      Vymazat
  3. Na rtech vypadá pěkně, ale ten obal je teda strašnej, jak 50 let zpátky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal je sice docela obyčejný, ale na tento typ produktů 2v1 docela standardní. Sice to není výkvět luxusu, ale nijak mě nepohoršuje, asi tak bych to řekla.

      Vymazat
  4. Tak to je super! Už se na ni těším :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A máš opravdu na co, barva na rty je fakt skvělá :)

      Vymazat
  5. Tohle mě hodně zaujalo :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není divu, výrobek se Dermacolu maximálně povedl :)

      Vymazat
  6. Všude čtu pozitivní recenze a to jsem chtěla začít šetřit. :/ Asi to šetření počká. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen ať počká :D Tato barva na rty rozhodně stojí za to šetření odložit a udělat si radost ;-)

      Vymazat
  7. Vypada opravdu dobre, mam cervenou barvu na rty z podzimni limitky Essence a ta ma taky skvelou vydrz ale nejakemu prirozenejsimu odstinu bych tu asi jen tak neodolala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už čekám, až přijdou do prodeje ať si můžu nějaký přirozený odstín přidat do sbírky :)

      Vymazat
  8. Já na tyhle dlouhotrvající věci na rty moc nejsem, ale pokud budou mít i nějaký nenápadný odstín, asi to zkusím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud vím, tak mají být i jemnější odstíny, tak ti třeba nějaký padne do oka :)

      Vymazat
  9. Úplne nádherný odtieň :D
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat