čtvrtek 22. ledna 2015

Došlo nám - listopad a prosinec 2014 - Radu

Ahoj holky,

měsíc se nám přehoupl do druhé poloviny, tak je na čase si dát si rekapitulaci mých spotřebovaných výrobků za předchozí dva měsíce, tedy listopad a prosinec. Tentokrát to nebyla žádná sláva, ale přece jen se mi něco sešlo, tak pojďme na to.


Z vlasové péče jsem spotřebovala dva produkty. Tím prvním je

Loreal Paris Elseve Color-Vive pečující balzám, 200 ml, cca 100 Kč

Na tyto bezoplachové kondicionéry ve spreji jsem nikdy nebyla, což byla možná chyba, protože minimálně tento byl fakt skvělý. Nejčastěji jsem ho používala na suché vlasy, když jsem je potřebovala zkrotit, rozčesat a dodat jim lesk. Jednoduše se dávkoval, příjemně voněl a vlasy nijak nezatěžoval. Stejně účinný byl i v případě aplikace na vlhké,umyté vlasy. Za mě moc fajn výrobek.

Wella PROSERIES Heat&Shine, ochrana před teplem – 150 ml, cca 120 Kč

Naprosto parádní výrobek, který vřele doporučuji. Skvěle se aplikuje, krásně jemně květinově voní, vlasy ochrání před teplem a poškozením a co víc, viditelně jim dodá na lesku. A to až tak, že si toho všimlo i mé okolí. Časem si ho rozhodně koupím zase.


Z tělové sekce jsem spotřebovala 5 výrobků.

Alverde tělová másla, limitovaná edice – 2 ks, cena 89 Kč

Ze tří kousků jsem vymazala tato dvě. Musím říct, že fakt krásně voní, nejsou přehnaně hutná, takže se skvěle roztírají, rychle vstřebávají a hydratují více než fajn. Pokožka je po nich hladká, jemná a voňavá. Navíc stačí aplikovat malé množství. Másla mě přesvědčila o tom, že si konečně musím pořídit nějaké velké balení.

Alverde sůl do koupele makadamový oříšek, cca 20 Kč

Sůl měla moc hezkou parfemaci, dobře se rozpustila a koupel maximálně zpříjemnila. Celkově byla moc fajn a klidně bych si jí pořídila znovu.

Garnier Neo antiperspirant, 50 ml, cca 80 Kč

Můj loňský objev roku. Antiperspirant úžasně voní, je krémový, takže se jednoduše nanášel a bleskově vstřebával. Pokožku v podpaží dokázal zklidnit a zjemnit. Navíc fakt fungoval a zabraňoval pocení a pachu na jedničku. Za mě paráda.

Dermacol Aroma Ritual, harmonizující tělový peeling, 150 ml, cca 100 Kč

Parádně voňavý, akorát drsný a účinný peeling. Svou recenzi již měl zde. Časem se k němu rozhodně vrátím, protože ta vůně je hřejivá, omamná a děsně relaxační. Doporučuji.


Z pleťové kosmetiky mi došly pouze tři výrobky a ten jeden byl navíc pouze miniatura.

Dr. Hauschka, pleťové tonikum, 150 ml

Děs, děs a ještě jednou děs. Tonikum vůbec nic nedělá, pouze hezky voní po růžích. Nevím kde se stala chyba, ale žádné účinky nepozorují, proto za sebe nemůžu doporučit.

Missha Super Aqua, hydratační tonikum, 5 ml

Moc fajn výrobek. Sice jsem ho vyzkoušela pouze párkrát, ale i to mi stačilo na to, abych si ho oblíbila. Hezky pleť dočistilo, dodalo pleť hydrataci a navíc jí udělalo super hladkou a jemnou na dotek. Rozhodně pouvažuji o plném balení.

Mixa dvoufázový odličovač očí, 120 ml, cca 120 Kč

Chválila jsem ho už zde a ani po vypotřebování se na tom nic nemnění. Odličovač je jemný, krásně odlíčí i voděodolný make-up, nedrážní a navíc oční okolí zklidní a hydratuje. Vřele doporučuji.


Crazy Rumors Mint Chocolate, 4,2 g, cca 90 Kč

Ano, jsem už trapná, já vím. Opět jsem spotřebovala další z mých zásob těchto pro mě úžasných balzámů. Budu se opakovat, ale jsou skvělé.

Essence odlakovač na nehty, 150 ml, cca 35 Kč

Tento výrobek byl krok vedle, neboť odlakovač skoro vůbec neodlakovává. Trvá mu to děsně dlouho a spotřebujete ho velké množství. Sice je asi šetrný, nevysušuje ale fakt na jeho pomalé tempo nemám nervy. Nedoporučuji.


A na závěr něco málo z dekorativky.

Dermacol Caviar Long Stay, make-up& corrector, 50 ml, cca 350 Kč

Báječný makeup, který si mě získal dobrým krytím, sedícím odstínem a tím, že se do pleti krásně zapracoval, neseděl na ní a dělal efekt zdravé a jemně rozzářené pleti. Navíc korektor v sedícím totožném odstínu byl fajn bonus navíc. Za mě má jedno velké ano.

Catrice tužka na obočí, 65 Kč

Tužky od Catrice jsou chválené a mají být proč, bohužel já narazila na špatný kus. Tužka má super barvu, ale jinak byla dost tuhá. Docela špatně kreslila, takže jsem musela přitlačit, což mělo za následek, že mi dost trhala chloupky. Jinak byla přirozená a bez problému držela celý den.

E.L.F. set na úpravu obočí, 97 Kč

Jeden z nejlepším výrobků od Elfu. Toto je už můj druhý spotřebovaný set a další mám v zásobě. Spotřebovala jsem pouze tmavší vosk, kdežto pudrový stín téměř neubyl. Celkově mi vydržel více než rok téměř každodenního používání.

NYC Smooth Skin, bronzující pudr, cca 80 Kč

Báječný bronzer z drogérie. Má přirozenou hnědou barvu, nejde přehnaně do oranžova. Je tak akorát pigmentovaný, takže se nemusíte bát, že by jste to s ním přehnaly. Jednoduše se s ním pracuje, je matný a drží celý den. Je jemný, nepráší a stojí pár korun. Vřele doporučuji.


Máte něco z toho vyzkoušené? Popř. zaujalo vás něco?

Radu



15 komentářů:

  1. Já jsem měla jen ten garnier neo, se kterým jsem byla taky spokojená. A ráda bych vyzkoušela ten odličovač od Mixya peeling od Dermacolu :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ráda slyším, že ti Neo antiperspirant také vyhovoval, mě přišel fakt úžasný. Jakmile spotřebuji ty co mám načaté, tak si ho hned kupuji zase :)

      Vymazat
  2. Na léto si nejspíš pořídím ten antiperspirant :) A v poslední době taky zvažuji nákup bronzeru, takže dík za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud netrpíš na nadměrné pocení, tak antiperspirant jedině doporučuji. Pokud hodláš s bronzerem začínáš, tak ti ten od NYC můžu jedině doporučit. Je hezky pigmentovaný, má fajn odstín, nepráší a drží celý den. Za mě fakt nejlepší bronzer z drogérie :)

      Vymazat
  3. Kaviárový make-up musí být super, taky plánuji pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasný, zatím nejlepší make-up, který jsem měla ;-)

      Vymazat
  4. Mixa u mne nesmí chybět a ten Dermacol mám ráda celou tu řadu;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zatím všechny Mixa produkty nadmíru vyhovují a tento odličovač nebyl vyjímkou. Taky tu řadu Belgická čokoláda zbožňuji, rozhodně je to pro mě ta nejlepší a nejvoňavější řada.

      Vymazat
  5. musim niekedy ten srazy rumors uz skusit samu chvalu vacinou citam:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen vyzkoušej, věřím, že budeš spokojená. Já už jich spotřebovala fakt hodně a stále mě baví :)

      Vymazat
  6. Ten antiperspirant od Garnier mě zaujal a asi se po něm mrknu :) A odlakovač budu shánět taky, tak aspoň vím, že tenhle radši ne-e :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud sháníš odlakovač tak doporučuji Isanu z Rossmanna. Za mě je rozhodně nejlepší.

      Vymazat
  7. Od Crazy rumors už si konečně taky nějaký balzámek musím pořídit. :) A za tonikum od Hauschky bych vraždila, žádné jiné tak dokonalé neznám! :3 Ikdyž je pravda, že jeho hlavní účinek (díky kterému ho tak zbožňuju) se dá poznat jen ve spojení s jejich čistícím krémem - krém totiž obsahuje hodně oleje a když po něm použiju tohle tonikum, uzamkne ten olej v pleti (takže pořád cítím tu olejovou hydrataci), ale přitom povrch pleti úplně odmastí.. nechápu jak to dělá a žádné jiné z mých tonik to neumí. Když používám tyhle 2 věcičky dohromady, tak mám pleť úplně nejspokojenější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak asi tonikum funguje jen v kombinaci s jiným produktem, což je ale škoda. Myslím, že by mělo fungovat samo o sobě, když už stojí takové peníze. Každopádně jsem ráda, že ty jsi s ním spokojená. Já bohužel účinky neviděla.

      Vymazat
  8. Naše (teda moje nebližší) DM má asi nějaký omezený sortiment Alverde výrobků, protože spoustu věcí vždycky neznám. Nebo jsem možná jenom nevšímavá...
    Ten odličovač od Mixy je opravdu skvělý. Podle mě se vyrovná těm v lékárnách, ovšem cena je o hodně lepší.

    OdpovědětVymazat