neděle 18. ledna 2015

Green Line - dodejte své pleti harmonii přírody

Krásný den děvčata,

dneska Vám přínášíme recenze na dva výrobky značky Green Line a to na Natural Clear osvěžující tonikum a Hydromineral hydratační krém pro 25+. Musíme se přiznat, že se jednalo o první zkušenost s touto značkou, sice jsme jí znaly z recenzí, ale k vyzkoušení nám doputovala až teď.


Jestli je Vám taky tato značka neznámá, pokusíme se Vám jí malinko přiblížit. Značka Green Line pochází ze Slovinska a jejich filosofií je především to, aby vytvořili péči na míru každému typu pleti. Green Line a jejich výrobky vycházejí z přírody, kdy jsou přírodní složky to nejlepší, co můžeme naší pleti dát. Ve výrobcích této značky najdete výtažky např. z okurky, papáji, zeleného čaje, aloe vera, jablek apod. A kde můžete kosmetiku Green Line sehnat? Většinou je dostupné v lékárnách, marketech nebo na internetu.


Tonikum jsem do své pravidelné péče o pleť zařadila relativně nedávno, ale můžu říct, že ač se to mnohým může zdát jako zbytečný krok navíc, tak tomu tak není. Minimálně moje pleť dokáže dočištění tonikem mimořádně ocenit.

Toto tonikum má bytelný plastový obal, jednoduchou a elegantní etiketu, která sice není výkvětem skvostu, ale ani vám na poličce neudělá ostudu. Osobně se mi líbí a nemám obalu co vytknout. Snad jen, že víčko by mohlo být odklápěcí a ne šroubovací. Po odšroubování vršku na vás vykoukne malý dávkovací otvor, který zajistí, že si můžete na tampónek nalít požadované množství tonika bez toho, aby se vám ho vylilo zbytečně moc.


Vůně tonika je super příjemná, osvěžující neboť voní lehounce po okurce a citrónové trávě. Tyto svěží vůně mám moc ráda, protože jsou jemné,nijak neobtěžují a naopak dokáži po ránu krásně osvěžit a povzbudit. Jinak je tonikum klasická čirá tekutina, tak jak bývá zvykem.

Úkolem tohoto tonika je zklidnění pleti, uzavření pórů a zamezit tvorbě akné. Tonikum používám 2x denně a to vždy ráno na vyčištění a osvěžení pleti a pak večer po odlíčení na konečné dočištění pleti. A musím říct, že funguje skvěle. Tonikum je jemné, takže pleť nedráždí, nestahuje jí, ale přitom jí dokáže hezky dočistit, zklidnit a osvěžit.

Rovněž mi vyhovuje, že pleť po toniku nepříjemně nepne, nelepí ale naopak je hezky zklidněná a taková jemná. Používám ho i na dočištění očního makeupu a nijak mě v očích neštípe ani je jinak nedráždí. Co se týče stažení pórů, tak to není nijak extrémní, dokonce bych řekla, že v tomto směru lehce pokulhává. Stažení a minimalizování pórů si představuji trochu jinak. Jestli dokáže předcházet akné, nedokážu úplně říct, protože používám více přípravků, které mají tento úkol. Ale je pravda, že za dobu co tonikum používám mám pleť hezkou a nepříjemné pupínky mě netrápí. Takže mu nějakou tu účinnost v boji s akné připsat můžu.

Ještě na závěr informace o ceně, ta je více než příznivá - tonikum koupíte přibližně za 80 Kč

Celkové hodnocení – 4/5

Celkově mi tonikum vyhovovalo a nemám mu v zásadě co vytknout. Bylo jemné, hezky svěže vonělo a plnilo co hlásí. Tedy to, že pleť dočistilo, zklidnilo jí a snad i dokázalo zamezit vniku pupínků. Pleť nijak nedráždilo, neštípalo v očích a celkově bylo moc fajn. Kdyby dokázalo póry více stáhnout, tak by bylo naprosto perfektní. Navíc ubývá docela pomalu a cenově je velice výhodné. Pokud tedy hledáte, levné, dostupné a přitom účinné tonikum tak vřele doporučuji vyzkoušet toto od Green Line.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Protože už nám je něco přes pětadvacet, je třeba se o pleť více starat, proto jsem se rozhodla vyzkoušet krém, který je určený přesně pro naší věkovou kategorii a to 25+. Tento krém slibuje hloubkovou hydrataci pleti a také zvýšení tvorby kolagenu a zjemnění prvních mimických vrásek.


Klasicky začnu obalem, který vypadá hodně luxusně a ne jako u krému za pár kaček. Dózička vypadá jako ze skla a je i těžká jako sklo, ale je vyrobena z nějakého tvrzeného plexiskla. Uzávěr je klasicky šroubovací, hrdlo dózičky je dost široké, takže jde krém pohodlně nabírat. Ovšem já víc preferuju krémy v tubě, protože nerada do krémů šahám prsty, takhle musím používat špachtličku. Není to sice žádné velké omezení, ale dávám přednost jiným balením krémů. 

Konzistence krému je lehká a jako by našlehaná. Dobře se nanáší a jde hezky do pleti vmasírovat. Krém se lehce vstřebává, nezanechává pleť mastnou, ale už na pohled je pleť vyživená a svěží. 

Velmi musím pochválit jemnou, nevtíravou vůni ovoce, která mi připadá vážně přírodní a nevoní jako chemický hnus. 


Co se týká účinku na pleti, byla jsem mile překvapená - v zimě mám vždycky pleť dehydratovanou, tvoří se mi šupinky, ale krém pokožku krásně vyživí, je hydratovaná a vláčná, ale zároveň není přemaštěná. Bez makeupu vypadá pleť svěží, zářivější a už na pohled zdravější. Navíc díky tomu, že neobsahuje parabeny ani minerální oleje, neucpává póry a nepodporuje tvorbu akné. Vrásky na sobě zatím pozoruji jen na čele, ale ty mám dány geneticky a asi se jich nezbavím jinak než botoxem, ale mám pocit, že některé menší mi zmizely nebo se aspoň změnšily. 

Další věc, kterou je třeba pochválit je to, že krém pomalu ubývá a za pravidelné používání 2x denně za téměr dva měsíce mi zmizla krému tak polovina a to je super. 

Ještě jsem zapomněla zmínit cenu, ta se pohybuje za cca 150 Kč, což je prakticky za hubičku :-)

Celkové hodnocení: 5/5

Kromě malého nedostatku ve formě balení krému, nevidím na výrobků žádnou chybu, ale to je o preferencích každého, takže to mé hodnocení nesnížilo. Velmi mi na krému vyhovuje bohatá hydratace pokožky, dodá pleti výživu aniž by ji zatížil, ale zároveň pleť nezmastí. Pleť je zářivá, zdravá a prostě a jednoduše krásná.

Co vy a značka Green Line? Znáte, používáte?

M&R

9 komentářů:

  1. O značce jsem slyšela, ale nic jsem nezkoušela. Nalákala jsi mě na to tonikum, mám sice jedno oblíbené, ale tohle vypadá méně agresivně na ty bezproblémovější dny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tonikum je opravdu jemné, nedráždivé a funguje jak má. Za sebe můžu vřele doporučit :)

      Vymazat
  2. Tuhle značku ještě moc neznám :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě věřím, že ti náš článek přišel vhod :)

      Vymazat
  3. Nějaké tonikum také teď plánuji koupit, pořád přidávám další a další přípravky, tak si myslím, že tonikum bude na řadě jako další.
    Jinak vás srdečně zvu na svou giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdysi mi používání tonika přišlo zbytečné, jako krok navíc, ale opravdu vidím na pleti účinky, takže jsem ráda, že jsem tento krok v péči o pleť přidala. Je vidět rozdíl. Toto tonikum je super :)

      Vymazat
  4. Netuším jestli jsem někdy od této značky něco měla. Asi ne. Oba výrobky vypadají dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsme do teď nevěděly, že značka má v nabídce takové skvělé výrobky. Je stále co objevovat :)

      Vymazat
  5. Měla jsem dvoufázový odličovač od této značky, který jsem koupila v DM, sice odlíčil, ale tak pekelně štípal na očích
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat