úterý 20. ledna 2015

Odpočiňte si ve vaně s uvolňující koupelí Tetesept

Hezký den děvčata,

poslední dny, vlastně to byly týdny, byly pro mne hodně náročné a to jak psychicky, tak i fyzicky. V takové chvíle člověk nemá chuť na nějaký aktivní odpočinek, tak jsem se spíš válela na gauči s knížkou nebo jsem se dívala na moje oblíbené seriály a filmy. Když jsem si už vážně potřebovala hodně odpočinout, vlezla jsem si do vany s koupelí Tetesept Svaly a klouby.



Přírodní složení koupele obsahující množství bylinných olejů (rozmarýn, eukalyp, máta a skořice) obohacené také oleje ovocné a to citrónový a pomerančový olej s výtažky s kafru, má za úkol regenerovat ochablé nebo unavené svaly a klouby. Slibuje také zvýšení pružnosti a elastičnosti svalů, je také vhodný k osvěžení těla po cvičení. Na jednu koupel je doporučeno nalít do vany 1 - 1,5 uzávěru výrobku.


Obal koupele je moc hezký, samotná tekutina je nalitá v bytelné skleněné lahvičce. Ta je opatřená jednoduchou, ale přesto velmi pěknou etiketou s fotografií obsažených bylinek.

Konzistence koupele je netypická, něco mezi gelovou, vodovou a olejovou. V napuštěné vaně se, ale pěkně promísí s vodou a ta pochytí vůni a barvu koupele. Jak vidíte na fotkách, koupel je krvavě rudé barvy, což jsem brala ze začátku jako problém - bála jsem se, že zabarví vanu a já ji budu muset další hodinu po koupeli drhnout. Naštěstí po koupeli, barva odteče s vodou a vana zůstane čistá.


Olejová koupel není super jen z funkčního hlediska (uvolnění svalů a zbavení bolesti), ale nahradí Vám také koupelovou pěnu. Pěna ovšem je lehoučká a za chvíli se rozpustí, ale i tak na je to příjemný bonus navíc.


Jistě Vás zajímají účinky koupele, které jsou přímo báječné. Koupel účinně prohřeje a uvolní unavené, bolavé tělo, pomůže odbourat stres, napětí a uvolnit ztuhlé svaly. Díky kombinaci účinných látek a bylin dokáže koupel také povzbudit, že se po koupeli budete cítit odpočatá a znovu zrozená. Lázeň mi  navíc dost pomohla v době nachlazení, protože dokáže pomoci nejen bolavým svalům a kloubům, ale také dokáže pomoci uvolnit dýchací cesty, což považuji za velké plus. Koupel je jedním slovem báječná a vím, že se na ní můžu vždy spolehnout a dočkám se od ní uvolnění, povzbuzení a zregenerování celého těla i mysli. 

Zkoušely jste nějakou koupel od Tetesept? Co pomáhá vám po dlouhém a náročném dni? 

M. 

16 komentářů:

  1. Tu bych teď potřebovala, máme zkouškové, takže stres je na denním pořádku :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti můžu koupel Tetesept jen a jen doporučit. Vážně se díky němu báječně uvolním.

      Vymazat
  2. To stojí za vyzkoušení..vanu miluju, nedokážu si představit bydlet v bytě bez ní =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě koupel vyzkoušej, stojí okolo stovky a vydrží na hodně van :-) výhodou je, že i v tomhle počasí plném rýmy a nachlazení pomůže protáhnout dutiny.

      Vymazat
  3. Vypada lakave.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky, že je fakt boží, člověk si ve vaně s Teteseptem fakt odpočine.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Až budeš potřebovat pořádný relax, tak koupel Tetesept je k tomu ideální pomocník.

      Vymazat
  5. Já teď používám levandulové přípravky do koupele, až doberu určitě zkusím :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levanduli taky miluju, takže chápu, že jí momentálně nechceš ničím nahradit. Ale až ti dojde, tak můžu Tetesept jen a jen doporučit.

      Vymazat
  6. Ešte som to neskúšala, ale vypadá to super! :-) Vďaka za tip!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě se koupel Tetesept stala, na zimu a tohle počasí plné nemocí, úplnou nutností a už si bez ní nedokážu představit zimní večer ve vaně.

      Vymazat
  7. Já jsem měla párkrát od Teteseptu soli v takovém tom balíčku, kde je dávka akorát na jednu koupel a byla jsem s ní moc spokojená :-) Sama teďka používám olejíčky od Kneipp a ty také mohu jen doporučit :-) A spousty dalších výrobků, protože po Vánocích jsou prostě zásoby :-D

    Měj se hezky :-)
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soli v pytlíčku jsem taky zkoušela a vyloženě mi bodly, jsou super a pokožka je po něch odpočinutá a hydratovaná. Na olejíčky od Kneipp mrknu, zatím jsem o nich neslyšla, takže aspoň jsem se dozvěděla něco nového.

      Vymazat
  8. Budu muset od Tetesept konečně něco vyzkoušet, protože ta recenze je opravdu lákavá :))

    OdpovědětVymazat