sobota 10. ledna 2015

Souboj řasenek značky Moje. Která je nejlepší?

Hezký den děvčata,

levnou českou značku kosmetiky Moje jsem si velmi oblíbila. Většina jejich výrobků, které jsem vyzkoušela, je famózní. Dnešní recenze se bude týkat té části kosmetiky, na které jsem hodně náročná a to řasenek. Málokterá mým krátkým a řídkým řasám sedne a udělá z nich aspoň obstojné věřířky a ne jen slepené chuchvalce. Jak zvládly mé bídné řasy nalíčit řasenky od Moje se dozvíte v následujícím souboji řasenek.

Souboj řasenek podstoupily tři adeptky a to řasenka Best, Maxi a Senza. Která je nejlepší?


Všechny řasenky mají stejnou cenu a velikost, seženete ji za 79,90 Kč a má celých 8 ml. Musím říct, že všechny tři jsou temně černé, nemažou se a ani neobtiskávají. Zvládají pěkně i vhkost, sport i déšť a nebudete je mít rozplácané všude kolem očí. Na řasenkách chci také pochválit jejich krásný design, který každou ženu chytne za srdce. Co je ještě spojuje je to, že všechny mají plastové kartáčky. 


A teď přejdu hezky ke každému druhu zvlášť.
Best

- slibuje dokonale natočené, objemné a prodloužené řasy
A jak si stojí? Její kartáček je okrouhlý a štětinky tvoří tvar oválu a jsou seřaděny od nejkratších, uprostřed jsou nejdelší a pak ke kraji se zase zkracují. Ze začátku se mi s kartáčkem docela hůř pracovalo, ale pak jsem si zvykla. Ty krátké štětinky jsou skvělé na nabarvení mých řas, které mám blízko vnitřního koutku. Mám je neslepené a rozdělené. Řasy hezky oddělí a natočí, ale moc velký objem nedodá.
Celkové hodnocení: 4,5/5

Maxi
- slibuje maximální objem a prodloužení řas
A jak si stojí? Kartáček je ve "špičatějším" tvaru, kde jsou jednotlivé štětinky seřazeny od nejratších po nejdelší. Bohužel mezi těmi nejkratšími ulpívá docela hodně barvy, takže moje řídké a krátké řasy ve vnitřních koutcích docela slepuje, ale dá se to vychytat. Ze všech tří testovaných řasenek dodá řasám největší objem, docela je prodlouží, ale nenatočí.

Celkové hodnocení: 3,5/5


Senza
- slibuje výrazné prodloužení a posílení objemu řas
A jak si stojí? Řasenka Senza má klasický tvar kartáčku, akorát má plastové štětinky. Tato řasenka dělá nejméně výrazné řasy, objem moc řasám nedodá, podle mě nejvíc prodlouží a vypadá na řasách nejpřirozeněji. S tímto kartáčkem se mi pracuje nejlépe

Celkové hodnocení: 4/5


Je Vám určitě z fotek a popisků jasné, že nejlépe dopadla řasenka BEST, která dodá mým řasám vše co potřebuji a po tom, co jsem si zvykla na ten kartáček, tak se mi s ní pracuje velmi dobře. 

Tady máte všechny pro porovnání efektu :-)


Máte zkušenost se řasenkama Moje? Jaká je ta Vaše nej?

M.

21 komentářů:

  1. Já mám tu best a je vážně super :)
    https://katerinazuzanakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, rozhodně nemám důvod ji vyměnit za jinou.

      Vymazat
  2. Měla jsem BEST. Byla jsem z ní nadšená, ale asi po 2 - 3 týdnech začala maskara hodně lepkat a změnila svoji konzistenci na takovou podivně tahavou ... tak jsem ji vyhodila. Od té doby mě neláká zkoušet další MOJE řasenky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem od kamarádky slyšela, že její BEST byla brzy na odpis, ale já mám tu svou už asi od září a pořád je super, maluje pěkně, nemaže se a nanáší se pořád stejně. Jedině mě napadlo, jestli nebyla v prodeji nějaká vadná výrobní série.

      Vymazat
  3. Ta Best vypadá moc dobře, zatím jsem od Moje nic nezkoušela :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, za mě můžu doporučit především - matné laky, řasenky, tekuté linky, rtěnky a pastelky na rty. S tím vším jsem nadmíru spokojená.

      Vymazat
  4. Mám Best a je to pro mě top řasenka, po čtyřech letech sesadila z trůnu Avon SuperSHOCK. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj je to jedna z nejlepších řasenek, které jsem zkoušela :-)

      Vymazat
  5. Kde se dá Moje sehnat? Jen na netu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kromě netu se dá koupit v takových těch malých, zapadlých drogérkách. Když najedeš na stránky http://kosmetikamoje.cz tak tam najdeš seznam drogérií, kde se prodává.

      Vymazat
  6. Ta Best ti udělala vážně moc hezké řasy! Já tuto kosmetiku ještě nezkoušela, moc ji zatím neznám :). A oblíbených řasenek mám víc, bohužel většina se nedá sehnat a nebo hodně těžce :D. Ale z těch dostupných jsem si oblíbila tu černou novinku od Maybelline :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi Maybellinky všeobecně nesedí, zatím jsem na moje 3 oblíbenkyně nominovala právě Best, Better than false lashes od Catrice a Diamante od GS.

      Vymazat
  7. Také mám best, bohužel jen za necelé tři měsíci vyschla :/ takže po druhé kupovat už nebudu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tu svou už asi půl roku a je pořád super, konzistence je furt stejná a maluje pořád pěkně.

      Vymazat
  8. já jsem měla nejraději Senzu, protože mi dělala krásné přirozené řasy, takže paráda :)) a pak jsem přešla k Best, protože trošičku vyschla a wooow..tak krásné řasy co mi dělá :)) mám v plánu vyzkoušet i ty nové :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí ta nejnovější řasenka a chci jí co nedřív objednat. Ale dokud mi Best nedojde, tak na žádnou novou řasenku šahat nebudu, ať jich zase nemám rozdělaných sto :-D

      Vymazat
  9. Ta best se mi zamlouva.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. S touto značkou ještě zkušenosti nemám, ale řasenka Best vypadá opravdu pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje má spoustu skvělých věcí, takže se můžeš směle pustit do testování téhle značky.

      Vymazat