středa 28. ledna 2015

Zimní překvapení v podobě lednového DM BOXU

Hezkou středu všem!

Dneska Vám přináším článek o tom, co se skrývalo v další, tentokrát zimní krabičce krásy jedné z našich nejznámějších drogérií a to v DM BOXU. I tentokrát se na mne usmálo štěstí a patřila jsem mezi ty, na které se krabička dostala. Ta byla vydána jen v limitovaném počtu 2000 ks a vyhrál ji každý 5. přihlášený k odběru.

I tentokrát stála krabička symbolických 149 Kč a obsah byl více než vydařený! Ale o tom si povíme za chvíli. 

Krabička byla vyvedená ve stejném designu jako u posledních dvou boxů, obsah se skrýval v poměrně velké krabici o rozměru cca 30x20x12 cm a zase byla plná až po okraj. Protože se jednalo o zimní edici, byla krabička vyrobena z tmavěmodrého kartónu a vnitřek byl pro změnu bílý se stejně modrými puntíky. No prostě dokonalost! Aby obsah krabičky nebyl hned vidět, byl zabalen v modrém hedvábném papíru, který byl ještě navíc převázaný šedivou, saténovou stužkou. Součástí balíčku byl taky průvodní dopis, kde jsou uvedeny informace o výrobcích, které se v boxu skrývaly.



Tak a co se v krabičce skrývalo?

Rimmel Lasting Finish - makeup (30 ml/cca 140 Kč)

Hned z prvního výrobku, který jsem v krabičce našla, jsem měla velkou radost. Především proto, že už stejný makeup mám a výborně mi sedí. Navíc DM ví, že nejsme černošky a tak jsem v krabičce našla svělý odstín 100 Ivory. 

Alverde Eye Catcher - řasenka (8 ml/cca 100 Kč)

Ze řasenky jsem měla radost, ale z dřívějších zkušeností vím, že mi řasenky Alverde žádné krásné řasy nevykouzlily a ani tahle není vyjímkou. Spíš jen řasy obarví, ale neprodlouží ani nezahustí, jak popisek slibuje.


L´oréal Paris Skin Perfection - sérum (30 ml/cca 250 Kč)

Tato řada péče o pleť mne v drogériích velmi zaujala, ale protože mám momentálně krémů víc, nechtěla jsem si nic kupovat. Proto mi sérum přišlo vhod a už se těším až jej vyzkouším.

Balea Protect - tělový balzám (200 ml/cca 60 Kč)

Tohle je další z věcí, která mne nadchla, tělová mléka moc nepoužívám, ale poslední dobou se snažím mazat každý den a tento balzám určený na zimu je přesně ta dávka výživy, kterou teď potřebuju. Navíc ta parfemace je geniální, není moc výrazná, ale je přírodní, no vážně jako brusinka. 


Dove Advanced Hair Series Oxygen & Moisture - hydratační šampón (250 ml/cca 90 Kč)

V poslední době se mi hodně mastí vlasy a co jsem se dočetla na internetu, tak je lepší vlasy hydratovat než používat šampóny na mastné vlasy, takže mi tento hydratační šampón přišel vhod.

Dermacol Aroma rituals - sprchový gel s vůní irské kávy (250 ml/cca 60 Kč)

Sprchové gely od Dermacolu mám hodně ráda, jsou to snad jedny z mých nejoblíbenějších. Jen ta vůně mi příliš nesedla, ale tak nevadí, asi jej někomu podaruju :-)


Kotex ultra normal - hygienické vložky (14 ks/cca 50 Kč)

Tak tohle byla jediná věc, kterou bych mít v boxu nemusela. Já preferuju tampóny, takže vložky nepoužívám, takže je nevyužiji. A vzorek slipovek Ria byl jako dárek.


Pak jsem v boxu našla tři výrobky k jídlu a to: Maxi vita Vitamin C, což je ideální porce vitamínu C do tohohle sychravého počasí, Wasa Delicate Thin Crisp alias tenké křupavé chlebíčky, které budou super na svačinku do práce. A poslední věc Chimpanzee Quick Mix sacharidová výživa, předpokládám, že se jedná o nějaké vločky nebo lupínky, které budou dobré s mlékem nebo jogurtem. Další dobrůtka na svačinku.


Tak a teď to shrneme, tento boxík se zase Déémku povedl, sice mi pár výrobků nesedlo (vložky, řasenka a ty pochutiny bych mít taky nemusela), především jsem nadšená ze séra a šampónu a taky makeup mi udělal velkou radost.

A na Vás vyšel DM BOX? Máte z obsahu radost?

M.

22 komentářů:

  1. Na mne vyšel a jsem z něho nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se, že máš radost, Déémko si dává vážně záležet a ty boxíky jsou parádní.

      Vymazat
  2. Já ho nemám, opět :D ale je super, potěšil by mě!

    OdpovědětVymazat
  3. Bohužel jsem nevyhrála, ale výrobky jsou tentokrát opravdu super! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Holky, nic si z toho nedělejte, určitě na Vás výjde příště.

      Vymazat
  5. opět povedený box :) bohužel jsem zase nevyhrála :( ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, je to o štěstí, kdo se přihlásí zrovna jako pátý v pořadí no...

      Vymazat
  6. Já mám radost ze všeho, z řasenky jsem byla taky nejdříve zklamaná, ale když si s ní trochu vyhraji, tak při druhé vrstvě se dá už vytvořit docela slušný pohled, jen to zabere více času než s ostatními, za to ale vydrží celý den, zkus jí dát druhou šanci! :-) A k tomu sprcháči - kafe nepiju a káva mi nevoní, když jsem ale ze zvědavosti vyzkoušela ve sprše, tak se vůně přeci jen změnila a byla v pohodě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, tak já ji ještě zkusím. I když všeobecně mi řasenky od Alverde nesedí, tak k ní nemám důvěru. A co se týče sprcháče, mi nevadí vůně kávy, tu já ráda, ale má to být Irská káva, což znamená kafe+vaječný likér a ten mi strašně smrdí od dětství, takže tohle pro mne to pravé není.

      Vymazat
  7. Mně by tento box sedl ze 3 zatím vydaných nejvíce, bohužel jsem nevyhrála :(. Mám smůlu, soutěžil i přítel, maminka a babička, aby mi případně udělali radost, ale nikdo nic nevyhrál. Smůla. Tak třeba příště :).

    OdpovědětVymazat
  8. Obsah krabičky je naozaj super, žiadne zbytočnosti. Už aby toto konečne zaviedli aj na Slovensku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě DM box příjde časem i k vám, boxík je fakt parádní a DM si s obsahem vždycky vyhraje.

      Vymazat
  9. Já překvapivě zase nevyhrála :D Ale líbí se mi všechno, hlavně šampon, po tom už jsem několikrát pokukovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obsah krabičky je fakt parádní, je mi jasné, že se nedá trefit do vkusu všem, ale myslím, že takových 90% výrobků snad sedne a udělá radost všem.

      Vymazat
  10. Teď na mě nevyšlo :) Ale kdyby vyšlo, tak bych měla z produktů obrovskou radost, myslím, že to zase pěkně poskládali
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. Ja uz po 3 nic :D ach jo.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru a Míšo, určitě nesmutněte a zkuste to zase na jaře po čtvrté :-) třeba se na Vás konečně usměje štěstí.

      Vymazat
  12. Box je moc povedený, ake bohužel jsem zase nevyhrála :D
    Největší radost bych měla asi z make-upu a jídla :P
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že jídlo je takový příjemný bonus v krabičce. Vitamíny se vždycky hodí a krekry jsou na svačinu super. A makeup mi taky udělal radost, sice teď používám o odstín světlejší, ale budu ho mít aspoň na jaro.

      Vymazat
  13. Na mě vyšel zatím jen ten úplně první, takže tentokrát nic :). Tenhle box mi svým obsahem přijde celkem fajn. Ten šampon mám také a jsem s ním hodně spokojená a mimo to moc hezky voní :). Tak snad ti taky dobře poslouží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampón jsem zatím zkusila jen jednou, ale ta vůně je fakt krásná, taková mořská a svěží. Přesně pro mne, a co svede s objemem, uvidíme.

      Vymazat