neděle 15. února 2015

Došlo nám - prosinec až leden - Maru

Ahoj holky,

dneska pro Vás mám připravenou velkou dávku minirecenzí v podobě pravidelného měsíčního článku o spotřebovaných produktech. Tentokrát toho nemám až tak velkou dávku prázdných obalů, ale přece jen se mi tu pár kousků nasbíralo, tedy konkrétně 14 kusů.



Jako vždy začínám vlasovými přípravky, těch jsem taky za ty poslední dva měsíce spotřebovala nejvíce. A to hned 5 kusů.


Cien - lak na vlasy (400 ml/cca 50 Kč)

Nejlepší lak na vlasy, který si kupuju pořád dokola. Vlasy neslepuje, ale přesto dostatečně tuží, účes vydrží celý den. 

Gliss Kur - Hyaluon hair filler šampón a kondicionér (250 ml/cca 80 Kč)

Oba výrobky už měly svou vlastní recenzi a stále platí to, co jsem o nich psala tehdy. Gliss Kur je jedna z mých oblíbených značek vlasových přípravků, které si kupuju stále dokola. Dokonce další šampón z téhle řady mám už zase ve sprše. Od doby, co jej používám mám vlasy v lepší formě a vypadají i dobře na pohled.

Isana - suchý šampón (200 ml/cca 50 Kč)

Tento suchý šampón je prostě nejlepší! Je to moje už asi 10 spotřebované balení a budu na něj pět ódy pořád dokola. Teď v zimě je to můj pomocník především, když nosím čepice a klobouky. Mám z nich vždycky vlasy nepěkné a splihlé a Isana je vždycky dá dopořádku, že vypadají čerstvě a nejsou vůbec zatížené.

Missha - Procure 365 hair mist (120 ml/cca 180 Kč)

Tento výrobek jsem před časem našla v některém z Missha boxů, mne samotnou nijak nezaujala, abych si ji musela zrovu objednat. Asi funguje jak má, ale to nikdo nepoznáme, u podobných ochranných přípravků tomu musíme všechny jenom věřit. Ale vlasy zbytečně nemastil a příjemně voněl.

Na tělo tu mám jen čtyři přípravky, ale všechno to jsou moje oblíbené výrobky, ke kterým se ráda vracím.


Wellness & Beauty - tělový olej citronová tráva a bambus (100 ml/cca 100 Kč)

K tomuto tělovému mazání se stále vracím. V poslední době, pod tlakem okolností, jsem se musela začít pravidelně mazat a tento olej je mi tak příjemný, že mám teď načatou další lahvičku a v mazání s ním budu i nadále pokračovat. Navíc ta citrusová vůně mne vždycky krásně nabudí.

Parodontox - ústní voda pro prevenci krvácení dásní (500 ml/cca 100 Kč)

Nejlepší ústní voda vůbec, původně jsem jí do spotřeby nechtěla dávat, protože je to věc každodenní spotřeby. Voda není tak moc ostrá, ale přesto je pocit v ústech vážně svěží. 

Natural - panenský dýňový olej (200 ml/cca 150 Kč)

Nebudu se tu rozepisovat o všech účincích dýňového oleje na mé tělo, organismus, pleť a vlasy, protože mám v plánu v brzké době recenzi. Každopádně už používám další lahvičku a ještě jednu mám v zásobě. Prozradím jen, že mi udělal zázrak s vlasy, nehty a dokonce i s pletí.

Rexona - Maximum protection antiperspirant (30 ml/cca 140 Kč)

Nejlepší antiperspirant, který jsem vyzkoušela. Perfektně funguje, nevysušuje a nedráždí podpaží. Ale i tak mám na něj výtku a to je vyšší cena, protože tento antiperspirant mám tak na měsíc pravidelného používání.

Na pleť tu mám jen 3 spotřebované výrobky.


Nubian Heritage - černé, čistící mýdlo (140 g/cca 100 Kč)

Sice na fotce nevypadá zbytek mýdla dost vábně, ale pleť si při používání vyloženě chrochtala blahem. Co mi na mýdle nejvíc sedlo je čistě přírodní složení, dlouhodobá výdrž (měla jsem jej asi rok a používala jsem jej většinou 1x denně). Po použití je pleť krásně vyčištěná, pleť nepne a póry jsou hezky stažené. Kdyby jste chtěly o mýdle vědět víc, tak tady je recenze od Radu.

Repinola - plátýnková maska s levandulí (1 ks/cca 40 Kč)

Tuhle masku jsem měla doma už několik měsíců a nějak jsem se nemohla donutit jí vypoužívat. Dřív jsem měla jednu téhle značky s heřmánkem a u ní mi efekt přišel nulový. Což ale u téhle levandulové nelze říct. Maska dobře pasovala na obličej, pleť byla hezky odpočatá, hydratovaná. Prostě příjemná relaxace.

Essence - hydratační krém pro smíšenou pleť (50 ml/cca 100 Kč)

Recenze na tenhle báječný krém jsem na blogu publikovala někdy před týdnem, můžete se mrknout (zde). Krém mi sedl, pěkně hydratoval, zároveň matoval mastná místa, neucpával póry a navíc krásně voněl. Navíc chválím složení, které neobsahuje silikony, parabeny ani alkohol.

Z líčidel a nehtové péče tu mám jenom 2 výrobky.


Dermacol - bambi black fix na oči (cca 150 Kč)

Tento fix byl pro mne od začátku zklamáním, tedy spíš až tak od druhého použití. Na první "pohled" se zdál dokonalý, dala se s ním vytvořit krásná tenká, i výrazná linka. Ovšem zlom nastal po tom, co jsem fix vytáhla podruhé - hrot se úplně ohl a to jsem na něj nijak netlačila, pak se začal třepit a lezly z něj nitky a jako vrchol všeho, když jsem mu chtěla dát šanci asi po 5, tak mi celý hrot z fixy vypadl. Tohle ne!

Bourjois - 1 second odlakovač (cena cca 270 Kč)

Tento odlakovač jsem vyzkoušela díky tomu, že jsme s Radu dostaly testovací balíček k péči o nehty od této společnosti. Musím říct, že odlakovával vážně rychle, při pravidelném používání mi lahvička vydržela asi půl roku a to jsem odlakovačem sundávala i pískové a třpytkové laky. Co mi nevyhovovalo je dávkování, protože odlakovač se drží dole v nádobce a tak je problém se s krátkými prsty (jako je palec nebo malíček) se k němu dostat.

Zkoušely jste něco z mých spotřebovaných výrobků? Máte nějaké stejné oblíbence?

Maru

22 komentářů:

  1. Koupila jsem si na vaše doporučení krém od Essence a je to velký objev a překvapení, děkuji za tip! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že ti krém sednul, tak jako mi :-) taky jsem nevěřila, že bude tak dobrý a stane se mým oblíbencem :-) až dopotřebuju svoje zásoby, zase se s k němu vrátím.

      Vymazat
  2. Ten Šampon od Gliss Kur mám a je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gliss Kur mám ráda tak všeobecně, teď používám jejich žlutý (myslím, že to je nějaký ten oil nutritive) a ten je taky skvělý.

      Vymazat
  3. Dík za tip na antiperspirant, na léto si ho pořídím :) A Gliss Kur možná taky zkusím, už dlouho jsem od téhle značky nic neměla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Antiperspirant je vážně účinný a zároveň nedráždí, což je super, akorát mi vadí ta cena, 150 na měsíc je docela dost.

      Vymazat
  4. Mýdlo od NH momentálně používám :-) Čistí vážně skvěle, ale mně osobně pleť hodně vysušuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono asi záleží jakou kdo má pleť, já mám sice smíšenou s mastnou t-zónou, ale nemám ji citlivou. To bude asi důvod proč zvládám docela v pohodě všechny čistící přípravky.

      Vymazat
  5. Měla jsem akorát tu Rexonu, a taky mi vyhovovala :). Docela mě ale láká ten odlakovač, vypadá zajímavě. Já ted používám Essence, a už by to chtělo změnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odlakovač byl fajn, ale já na něj měla krátké prsty, takže byl pro mě nepraktický a nepracovalo se mi s ním moc dobře. Ale odlakovával fakt dobře.

      Vymazat
  6. Mám doma ten šampon od Gliss kur a jsem s ním taky moc spokojená a jak krásně voní :) Jsem ráda za názor na ten fix od Dermacolu, přemýšlela jsem o něm. A to mě ta Rexona Maximum vydržela fakt 2,5 měsíce
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Nechapu, jak ti muze ta Rexona vydrzet tak dlouho - no asi ji pouzivam fakt hodne. Nevim. Ale ten fix me mrzi, pracovalo se s nim skvele a byl fakt cerno cerny. Mozna jsem mela vadny kus.

    OdpovědětVymazat
  8. Lak od Cienu jsem na začátku nemohla vystát, vlasy mi sice neslepoval, ale vypadaly po něm hrozně mastné. Teď jsem se s ním už sice jakž takž naučila zacházet, musím dávat opravdu malinké množství a pak je to ok, ale pořád mám větší oblíbence. A antiperspirant od Rexony právě zkouším a zatím jsem moc spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi neprijde, ze bych po nem mela na pohled mastnejsi vlasy. Naopak mi prijde, ze to je nejlepsi lak na vlasy, ktery jsem vyzkousela. Rexona Maximum protection je skvela, koupila jsem si dalsi baleni.

      Vymazat
  9. Já jsem měla také podobný fix od Dermacolu, takový ten precizní. Úplně stejný problém, vyschl a ohl se :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle vyschnout nestihl :-D skoda, dokonaly fix budu hledat dal.

      Vymazat
  10. ten antiperspirant od rexony uz musim vyskusat nie a nie sa k nemu dopracovat:))

    OdpovědětVymazat
  11. heh ...tak jestli já nejsem prasátko, ale Rexona mi vydrží celkem dlouho, s touto nemusím šetřit, stačí málo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš ho já používám nadbytečné množství :-D ale když si ho dám míň, tak mi připadá, jako bych nic nepoužila :-)

      Vymazat
  12. Koukala jsem, že je teď ten suchý šampon v akci, tak si ho plánuji také pořídit. A kde prosím kupuješ ten dýňový olej? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ je v akci, taky jsem koukala :-) Ten dýňový olej kupuju buď v bylinkářství u nás v Opavě nebo ve zdravé výživě, ale taky jej má i firma Saloos.

      Vymazat