sobota 21. února 2015

Krásná pleť s CC krémem od Mixy + vyhlášení valentýnská giveaway

Hezké ráno Všem,

dnes jsem si pro vás nachystala recenzi na perfektní krém, který jistě ocení mnohé z vás. Značku Mixa mám velmi ráda a jejich chválený CC krém jsem chtěla vyzkoušet od doby co přišel na trh. Jednou když na něj byla akce v Rossmannu, tak už jsem neváhala a brala ho s sebou domů. Než jsem se dostala k recenzi, tak jsem krém dokonce zvládla spotřebovat, takže ho mám otestovaný opravdu do poslední kapky. Než ale dojde na samotnou recenzi, tak pro vás mám informaci, že na konci článku najdete vyhlášení vítězů z naší nedávné valentýnské soutěže.  


Přestože má krém v názvu CC, tak nečekejte žádný tónovací krém či náhradu make-upu. Tento CC krém je v první řadě zklidňující (denní) krém určený pro citlivou pleť se sklonem k začervenání pleti. Krém má pleť zklidňovat, mírnit zarudnutí a postupně sjednocovat barevným tón pleti.  Krém navíc pleť chrání ochranným faktorem 15, neobsahuje parabeny a alkohol.


Krém je umístěn v plastové tubě s hezkým moderním designem. Jelikož tuba stojí na víčku, tak jde jednoduše vymáčknout potřebné množství bez toho, aby jste do krému musely sahat. To beru vždy jako plus. Je to nejen praktické, ale také hygienické. Víčko dobře drží i těsní.


Krém je bílé barvy a tekutější lehké nemastné konzistence. Díky tomu se výborně roztírá a ihned se vstřebává. Vůně krému mi je příjemná, nedráždivá a trochu mi připomíná typickou vůní krému na opalování. Takže se při krémování rázem ocitám v letních měsících. Přejděme ale k těm slibovaným účinkům. Přestože je krém lehoučký, tak pleť výborně vyživí a hydratuje a to bez nepříjemného mastného či ulepeného pocitu. Výborný je tedy ráno pod make-up, který můžete hned nanášet. Navíc na něm makeup krásně drží a pleť se mi s tímto krémem jako podkladem také  méně mastí. Kromě toho krém dělá pleť krásně hladnou, rozzářenější a svěže vypadající. Také zklidňující účinky se mu nedají upřít. Opravdu dokáže pleť během chvilky viditelně i pocitově zklidnit a zmírnit podráždění. 


Na zarudnutí pleti netrpím, ale četla jsem ohlasy, že opravdu pomáhá. Já se potýkám spíše s nejednotným odstínem pleti a začervenání po pupíncích. A co myslíte, dokázal mi krém pomoci s těmito neduhy? Odpověď je jedno velké ANO. Po delším používání se mi tón pleti opravdu viditelně sjednotil, červené flíčky jsou rázem pryč a ty nové se hojí a mizí velice rychle. Navíc krému stačí nanést opravdu trošičku, takže téměř neubývá. 

Celkové hodnocení – 5/5

Značka: Mixa
Objem: 50 ml
Cena: cca 199 Kč
Dostupnost: drogérie, e-shopy

Nemůžu jinak než dát krému plný počet bodů. Rozhodně si jej zaslouží. Krém je lehoučký, výborně se vstřebává a přesto dokáže pleť dostatečně hydratovat. Pleť mi dělá rozzářenější, krásnější a super hladknou na dotek. Nepříjemná červená místa likviduje, pleť zklidňuje a opravdu pomáhá v boji za jednotný a zdravě vypadající tón pleti. Za mě tedy velký objev loňského roku a všem ho vřele doporučuji vyzkoušet.

Zkoušely jste tento krém? Co pomáhá vám na červené flíčky po pupíncích?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A teď je na čase oznámit 3 šťastné výherkyně skvělé valentýnské vůně od Essence. Random tentokrát vylosoval komentující č.6, 26 a 27. Holkám moc gratulujeme a co nevidět můžou očekávat email s prosbou o zaslání adresy. 


Radu




28 komentářů:

  1. Ten mixa krém vypadá dobre a gratuluji vítěz kam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém je výborný, vyhovoval mi maximálně po všech směrech :)

      Vymazat
  2. Já občas mám na pleti takové červené fleky jakoby suché, tak bych mohla tento krém vyzkoušet, zaujal mě :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za vyzkoušení nic nedáš, nestojí moc a dle mého vážně funguje :)

      Vymazat
  3. Slyšela jsem na něj i jiné dobré ohlasy a asi ho opravdu zkusím, jsem zvědavá jak zatočí s tím zarudnutím pleti. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zarudnutí nemůžu sama úplně posoudit, ale slyšela jsem, že fakt funguje i na to. Jinak ve všech směrech plní to co slibuje. Za mě paráda :)

      Vymazat
  4. Já si celou dobu myslela, že je opravdu tónovaný podle názvu :D Každopádně vypadá dobře, pleť trápím čistícími maskami, tak by se mi hodil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, ten název je zavádějící, ale jedná se o krém. Tónovaný není, ale zase svými účinky pleť sjednocuje fakt dobře. A výsledek je trvalejšího rázu.

      Vymazat
  5. Tenhle krém mě překvapil, já sama něco takového hledím, protože na červené flíčky a tak nemám nic :/ Určitě se po něm v drogérce podívám :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě po něm mrkni, myslím, že by ti mohl vyhovovat :)

      Vymazat
  6. Po tvojí recenzi uvažuji nad koupí. Mám právě taky celkem nesjednocenou pleť a někdy červenou právě po pupíncích :) Hezky si mě naladila :) Děkuju za hezkou recenzi. A vítězům gratuluji :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. Koupi krému určitě neprohloupíš, hydratuje pleť moc hezky a barevný tón opravdu vyrovnává. Zkus vychytat akci a směle do něj ;-)

      Vymazat
  7. Krém mě díky tvé recenzi velice zaujal :) Potřebovala bych krém, který nezanechá moji pleť mastnou a bude zmírňovat podráždění a sjednotí mi pleť. Musím ho taky vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě myslím, že krém je pro tebe jako stvořený. Však vyzkoušej a uvidíš :)

      Vymazat
  8. Krem vypada velice zajimave.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, krém je nejen zajímavý ale opravdu funguje :)

      Vymazat
  9. Vyherkynim gratuluji a krem vypada moc dobre, na zacervenala mista by se mi neco hodilo :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pekne vypada,mixu mam velmi rada ..vitezkam gratuluji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jí mám velice ráda. Zatím mě žádný produkt nezklamal, naopak jsem našla plno pleťovým oblíbenců, jako je např. tento krém :)

      Vymazat
  11. Moc gratuluju a ten krém je super i za mě:)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak dnes jsem ho po přečtení koupila a uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
  13. Od Mixy jsem měla matující 6% krém, nebo tak nějak, a byl perfektní, pleť jsem měla jako z časopisu. Tenhle mám v zásobě taky, už se těším až na něj dojde!

    OdpovědětVymazat