neděle 1. února 2015

MISSHA The Style Perfect Concealer – korektor v odstínu Natural Beige

Krásné ráno holky,

jelikož nemám bezchybnou pleť, tak je pro mě dobrý korektor nutností. Používám je především na pupínky a flíčky po nich. Na tyto nedokonalosti se mi nejlépe osvědčily korektory hutnější, které bývají dobře krycí a dlouhodržící. A o jednom takovém dnes bude řeč. 


Krémový korektor mé oblíbené značky Missha slibuje zakrýt nedokonalosti, minimalizovat podráždění a zdůraznit přirozený a zářivý vzhled pokožky. Korektor je umístěn v plastovém šroubovacím kalíšku. Vzhledově to není nic extra, ale plast je to kvalitní a bytelný. Všechny nápis navíc i po neustálém tahání v taštičce stále drží, což je super. Kladně hodnotím také průhledné víčko, kdy vidíte odstín.


Ten můj odstín, je z dvou nabízených ten tmavší, a nese název Natural Beige. Barevně by mi nemohl sedět lépe. Má výrazný žlutý odstín, díky čemuž mi právě tak vyhovuje. Ale pro většinu bude asi odstín dost tmavý a žlutý/oranžový. Já jsem ale docela tmavá i v zimě, takže mi sedí dobře. Světlejší odstín Light Beige bude barevně sedět větší škále lidí. Rozhodně je světlejší, ale podle fotek soudím, že bude mít opět žlutý podtón. Pokud tomu tak není, tak mě klidně opravte.


Konzistenčně  je korektor sice tužší, ale přesto krémový, díky čemuž se mi s ním výborně pracuje. Jak už je u Asijské kosmetiky zvykem, tak korektor velice dobře kryje. S červenými pupínky, žilkami či jinými barevnými nedokonalostmi si poradí hravě. Dokáže je zakrýt bez toho, aby dané místo vysušoval či na něj upozornil. Občas ho použiji i na kruhy pod očima, které nemám nijak výrazné, a funguje taky spolehlivě. Na korektoru je výborné, že se nijak neslévá, nedělá mapy a nezalézá do póru či vrásek. Na pleti je jemný a téměř neviditelný. Výdrž je také výborná. Celý den sice korektor na svém místě nevydrží, ale dejme tomu, že běžnou 8 hodinovou pracovní dobu dá s přehledem. Poté začíná na těch kritičtějších místech pomalu mizet. Přesto hodnotím výdrž korektoru jako velmi dobrou a pro mě dostačující.


Vzhledově, konzistenčně i funkčně mi korektor velmi připomíná můj oblíbený korektor Camouflage od Catrice. Řekla bych, že tento je mu dost podobný, ale říct, který je lepší nedokážu. Pro mě jsou výborné oba.

Celkové hodnocení – 5/5
Značka: Missha
Velikost: 3 g
Cena: 112 Kč
Dostupnost: oficiální e-shop missha.cz, kamenné prodejny Missha, 

Nezbývá mi, než korektor fakt pochválit, neboť mi vyhovuje po všech stránkách. Má pro mě ideální barvu, příjemnou krémovou texturu, díky které se skvěle uchytí na pleti, zapracuje se do ní a není téměř vidět. Nedokonalosti nezvýrazňuje, nezalézá kam nemá a především dobře kryje. Navíc se dá použít jak na maskování pupínků, tak i kruhů pod očima. Korektor je výborný a nemám mu co vytknout. Za sebe můžu jedině doporučit. 

Zkoušely jste tento korektor? Zaujal vás? Který je váš favorit na maskování nedokonalostí? 

Radu

15 komentářů:

  1. Taky jsem ho objevila v Misshaboxu, ale budu ho muset předat dál nebo prodat na Vintes, je na mě moc tmavý, ani jsem ho neotevřela, bylo mi to jasné hned :(. Škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, většině populace bohužel asi barevně sedět nebude, to spíš ten první odstín. Tento je opravdu tmavší a dost do žluta, což mě právě sedí.

      Vymazat
    2. Jojo. Taky si myslím, že jedničkou by se trefili do vkusu více nakupujícím, ale co se dá dělat :).

      Vymazat
  2. Nevypada spatne, tehle typ korektoru jsem jeste nezkousela :-) Ja bych ted prave chtela zkusit ten od Catrice :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám naopak tyto hutné dost ráda a používám je nejčastěji. Ten od Catrice ti můžu doporučit je super a tento je dost podobný. Takže pokud nebudeš moct sehnat ten od Catrice, tak Missha může být fakt náhradní volba.

      Vymazat
  3. Vypadá super, já mám teda Camouflage cream a vyhovuje mi, takže nějak nehodlám měnit :).

    Zvu tě ke mně na giveaway o 2 balíčky Essence: http://laleitr.blogspot.cz/2015/02/giveaway-o-2-balicky-essence.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě Camouflafe od Catrise taky vyhovoval, ale pak mi došel a nebyl čas si skočit pro nový. A tento Missha přišel jako na zavolanou a je fakt skvělý.

      Vymazat
  4. Na mě by byl asi moc tuhý a oranžový. Sama mám teď tuhý korektor, ale až ho spotřebuju, podívám se po nějakém dobrém tekutém, protože ten, co mám, moc zvýrazňuje vrásky kolem očí. Dělala jsem si naděje, že mi sedne opěvovaný Maybelline Eye Eraser s houbičkou, ale bohužel jsem si v Anglii naslepo (testery nebyly) vybrala špatný odstín, je moc oranžový. Asi o něm budu brzo psát na blogu, tak kdybys měla zájem, mohla bych ti ho za poštovné poslat (nebo za něco vyměnit). Protože tobě by sednout mohl, jak se tak dívám, i když asi jen v létě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On pod prsty krásně taje a při nanášení není nijak tuhý či přehnaně hutný, ale tak záleží na preferencích. Já naopak z tekutými korektory nemám žádnou zkušenost, vyhovují ji právě tyto hutnější. Ale počkám na recenzi a když mě korektor zaujme, tak bych se ti ozvala :)

      Vymazat
    2. Dobře. :) I když jak se dívám na ty svoje fotky, tak bude moc oranžový asi i na tebe. :(

      Vymazat
  5. Korektory nepoužívám, jen na kruhy pod očima a to jsou pro mě lepší asi ty tekutější, ale tak dobré vědět, co je na trhu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tekuté korektory právě nepoužívám vůbec, ale je pravda, že na kruhy jsou asi lepší. Na ty já naštěstí netrpím, takže mi na nedokonalosti vyhovují tyto hutnější. A tento od Misshy je fakt super :)

      Vymazat
  6. Kamufláž vypadá moc fajn. :) Já korektory a kamufláže moc nepoužívám, ale v lednu jsem si koupila kamufláž od Catrice, tak jsem zvědavá. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mi vyhovuje, ale i Catrice je skvělý. Tak pak dej vědět, jak ti vyhovuje :)

      Vymazat
  7. Já obdržela ten světlejší a super spokojenost:) Holky a stihly jsem tu jejich Valentýnskou edici? Já bohužel ne:(

    OdpovědětVymazat