úterý 3. února 2015

Plesové líčení hodno ledové královny

Ahoj holky,

dnes mám pro vás ukázku líčení, které vám může posloužit jako inspirace na ples či jinou slavnostní událost. Dnešní líčení je u mě docela netypické neboť je složeno ze dvou výrazných studených barev. Obecně dávám přednost barvám teplým, ale měla jsem chuť na něco jiného, proto jsem vyjela ze svých zajetých kolejí. 


Přestože je líčení výrazné, tak bylo velice rychlé a jednoduché a k jeho vytvoření jsem použila paletku Vintage Romance od Sleek. Do prvních dvou třetin pohyblivého víčka jsem nanesla studeně stříbrný stín (1). První vrstvu jsem nanesla klasickým štětcem, ovšem na druhou vrstvu jsem použila plochý štěteček, kterým jsem barvu na víčko hezky připlácla a uhladila, čímž se krásně zdůraznil stříbrný až metalický lesk stínu. Do zbylé třetiny jsem nanesla metalický tmavě modrý stín (č.2) s fialovými odlesky. Stín jsem vytáhla ještě lehce nad vnější koutek a okraje propojila s barvou stříbrnou. Abych pohled alespoň trošku zahřála, tak jsem oční oblouk lehce vystínovala teplou hnědou barvou (č.3).  Žádnou další barvu jsem již nepřidávala, pouze pod obočí jsem dala trošku rozjasňovače. Jelikož jsem chtěla ať stříbrná barva hraje na víčku prim, tak jsem již nedávala klasickou linku. Pouze jsem zkosený štěteček lehce namočila do černého třpytivého stínu (č.4) a lehce jsem ztmavila linii podél horních řas, aby řasy působily hustším a plnějším dojmem.


Na spodní linku jsem použila stejné barvy jako na horní víčko. Do poloviny spodní linky jsem nanesla stín stříbrný a zbytek linky ztmavila stínem modrým. Abych stříbrnou ve vnitřním koutku co nejvíce zdůraznila, tak jsem stín nanesla na mokro, čímž se jeho intenzita ještě zvýšila. Vše jsem zakončila pár tahy černé Maxi řasenky od Moje a bylo hotovo.

Co na toto ledové líčení říkáte? Vyrazily byste v něm na ples?

Radu



18 komentářů:

  1. To je krasne vecerni liceni :) :)
    Zvu te na GA :) www.corculum.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu líčení, i za pozvání na GA :)

      Vymazat
  2. Teda, tuhle paletku mám, ale zrovna tyhle odstíny mě nenapadlo zkombinovat. Vypadá to přitom fakt krásně a moc ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Taky častěji používám ty zlaté a fialové odstíny, ale řekla jsem si, že je čas na změnu. A výsledek se mi docela zalíbil a jak je vidět tak i vám. Těší mě to :)

      Vymazat
  3. Krásné líčení, na ples bych v něm určitě šla :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Nemuzu si pomoct, ale kazde oko mas jine... A to stinovani taky neni mic extra, myslim, ze by se daly stiny vytahnout vic nahoru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je možné. Nepovažuji se za odborníka, takže se mi nikdy na 100% nepodaří aby vypadaly obě oči na vlas stejně. Vytáhnout nahoru by stíny určitě daly, ale musím pracovat s určitým tvarem oka a jeho prostorem a vystínované více nahoru, bych byla už obočí. A věř mi, že by to hezky nevypadalo. Ale děkuji za komentář. Chápu, že se nemusí líčení líbit všem.

      Vymazat
  5. mně se líčení moc líbí, na ples naprosto parádní :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Alice. Já líčení sice měla na den, ale na ples je určitě pro ty co nejsou na výrazné líčení, vhodnější :)

      Vymazat
  6. Liceni vypada dle meho nazoru krasne, snad se taky naucim tak hezky licit oci :-)

    OdpovědětVymazat
  7. líčení se ti rozhodně povedlo!

    OdpovědětVymazat
  8. Líčení vypadá skvěle. Parádně vystínované, moc se ti povedlo. :-)

    OdpovědětVymazat