úterý 17. února 2015

Pokožka hebká jako pírko díky Bi-oilu

Hezký den holky,

než příjde čas dnešní recenze, přináším Vám jednu aktualitu z našeho blogerského života. S Radu jsme se rozhodly, že už dále nebudeme odolávat módě instagramu a taky si jej založíme. Přece jen je to další prostředek, jak komunikovat s Vámi čtenáři a možnost lépe se s Vámi poznat. Můžete nás najít zde - jako Ultimate_chic.

A teď k dnešnímu článku :-)

Před několika týdny si mne našel populární olejíček na mazání celého těla Bi-oil. Už před testováním jsem olejíček znala z mnoha kladných recenzí, ale protože je určený spíš pro namáhanou a poškozenou pokožku, myslela jsem si, že pro mne ten pravý nebude. Pak po několika týdnech v kosmetické poličce jsem zjistila, že mi příjde vhod, protože mé tělo teď dostane docela zabrat, když brzy budeme doma místo dvou, tři. 


Jak jsem říkala už v úvodu, olejíček je určený především pro namáhanou a poškozenou pokožku a konkrétně tedy pro zmírnění a zabránění vzniku jizev, strií a nestejného odstínu pokožky. Také je vhodný jako výživa pro stárnoucí a dehydratovanou pokožku. Aby však byly výsledky viditelné, je třeba provádět masáž Bi-oilem pravidelně 2x denně po dobu alespoň třech měsíců.


Obal výrobku je jednoduchý, ale přesto efektní. Především se mi líbí to, že je flakónek průhledný a je přesně vidět kolik výrobků ubylo a tak ihned poznáte čas pořídit si další balení. Po odšroubování víčka na nás vykoukne malý otvor v hubici, díky kterému je dávkování přesné a z lahvičky dostaneme produktu v přiměřeném množství.


Konzistence je díky patentované ingredienci PurCellin OilTM velmi jemná, dobře se do těla vmasírovává a rychle se vsakuje. Kromě této přelomové ingredience najdeme v Bi-oilu také vitamíny A a E a také výtažky z měsíčku, levandule, rozmarýnu a heřmánku. Esenciální oleje z těchto bylinek také ovlivňují vůní olejíčku, která je velmi příjemná, přírodní. Řekla bych, že ve vůni převládá měsíček a rozmarýn.

Co se týče vstřebávání, to je vážně super rychlé, můžete se hned po namazání oblékat. Pocit na pokožce není vůbec mastný, ale zanechává ji vláčnou a hebkou na dotek. Vlastně i na pohled je zářivější.


Přiznám se, že nemám žádné strie ani jizvy, takže nemůžu výsledky mazání úplně hodnotit. Co jsem však za tři měsíce pravidelného používaní vypozorovala je to, že je pleť mnohem více pružná než před začátkem používání. Na pohled vypadá pleť zdravěji, rozzářeněji a prostě mnohem lépe. Já teď Bi-oil používám spíš jako prevenci před striemi, tak doufám, že mi pomůže a pokožku budu mít pořád jako ze škatulky. 

Jediná negativní věc, kterou jsem na olejíčku našla, je vyšší cena, která se pohybuje okolo 269 Kč za lahvičku s 60 ml oleje. V současné době jej ale můžete na eshopu Kupkosmetiku.cz koupit za akční cenu 199 Kč, což je už rozdíl :-)

Máte zkušenost s olejíčkem Bi-oil? Pomohl Vám nebo jej používáte spíš jako prevenci?

Maru

19 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj olej jsem neZkousela, ale možná někdy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam olejicky celkove radsi nez telove mleka a masla. Pripada mi, ze je po nich plet zarivejsi a pruznejsi.

      Vymazat
  3. Jé, tak to moc gratuluju! :)))

    A snad se olejíček osvědčí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju :-)
      Olejicek je moc prijemny a stal se mym oblíbencem.

      Vymazat
  4. Tak ať jste hlavně zdraví :)
    S olejíčkem zkušenost nemám
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-)
      Olejíček zkus až bude potřeba se zbavit nějaké té jizvy nebo nějaké nedokonalosti, na běžné mazání to není :-)

      Vymazat
  5. Olej jsem používala pravidelně a vyhovoval, ale časem se mi zdá že hrozně mastí, takže teď jsem dala na chvíli klid pokožce.. Mám dost mastnou pleť a bojují s akné.. nevím zda tohle je pro mně řešení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi teda nepříjde, že by nějak mastil, ale je pravda, že si jím mažu jen tělo a na obličej ho nedávám.

      Vymazat
    2. Ahoj. Taky jsem nějaký čas bojovala s akné. Pak jsem přišla na to, že kolikrát je to o životosprávě. Jakmile si dám čokoládu, nebo mlíko, hned druhý den mi akné naskáče. Tady jsem našla bezva recepty. jimejinak.cz . A nebo jsou i různé mastičky, ale stejně bych radši řešila příčinu (jídlo), než výsledek:: http://www.videolekarna.cz/videoporadna/?tema=21
      ať se daří!!! :-)

      Vymazat
  6. Gratuluju a přeju hlavně hodně zdraví :) Olejíček mám doma snad už rok, ale jeho používání hodně flákám. Je příjemný, ale ta cena je hrozná. Chtěla jsem ho na strie, ale stejně s těmi, co mám už od základky, nic neudělá a nové se mi nedělají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za gratulace :-)
      Taky mám co dělat, abych se pravidelně mazala :-D ale musela jsem se hecnout :-D

      Vymazat
  7. Ja nad nim neustale vaham, my se taky rozrosteme, ale ja to mazani docela flakam...zatim jsem ve cvrtem takze brisko je zatim male, ale casem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůůů to jsme na tom podobně, taky ještě bříško nemám, ale prevence je důležitá, tak se teď mažu jako divá. :-)

      Vymazat
  8. Taky moc gratuluji :-) Olej jsem nezkousela, obecne se musim do mazani si celeho tela casto nutit, jsem na to hrozne lina :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem líná se mazat, vždycky vylezu ze sprchy a je mi pak zima a nechce se mi ještě do mazání, ale už se snažím a mažu se pravidelně.

      Vymazat
  9. Vypadá skvěle, momentálně používám olejíčky Monoi, ale až dopoužívám, zkusím tento :).
    Giveaway:laleitr.blogspot.cz/2015/02/giveaway-o-2-balicky-essence.html

    OdpovědětVymazat