středa 11. února 2015

Povedené zimní novinky od Dermacolu

Hezký den holky,

v dnešním článku se podíváme na zoubek dalším novinkám od Dermacolu, které přišly do našich drogérií někdy na přelomu nového roku. Nedávno jsme Vám představily báječnou dlouhotrvající barvu na rty 16h LIP COLOR a dnes budeme v záplavě novinek pokračovat. I tentokrát budeme chválit, ovšem dnešní článek bude věnovaný očním stínům a lakům na nehty, konkrétně tedy novým MONO EYE SHADOWS a 5 DAY* STAY NAIL POLISH.


 MONO EYE SHADOWS

Jak již název vypovídá, jedná se o malou kazetku pouze s jedním očním stínem a malým, oboustranným aplikátorem. V drogérii jsou dostupné v 6 odstínech, od bílé, tělové až po hnědou a šedou. Barvy jsou všechny poměrně zajímavé a využitelné pro každodenní líčení. Já jsem měla možnost vyzkoušet odstín 6, což je zvláštní středně šedá. V kazetce je ve stínu vidět jemný shimmer, který však není vidět ani na swatchi, ani na očích, takže jsou stíny v podstatě skoro matné.


Obal stínů je takový docela nic moc, podle mne by stačil klidně poloviční (bez toho místa na aplikátor a vlastně bez aplikátoru, který je zbytečný) nebo bys se vedle stínu vešel ještě jeden. Obal je jinak docela pevný, vypadá, že se jen tak nerozbije. 

Co se týče konzistence, stín je pudrové konzistence, ale je jemně namletý, nepráší a hezky se blendí. 


Pigmentace je taktéž víc než slušná, nevím, jak u těch světlých odstínů, ale ten můj kousek je na drogérku pigmentovaný až až. Jasně, není to Urban Decay, ale i tak se jedná o poměrně slušné stíny za cenu kolem stovky.

Výdrž bez báze jsem nezkoušela, ale s bází mi na očích vydrží klasicky celý den bez toho aniž by se slily do nehezkých čárek.
 
A teď k laku na nehty, který slibuje výdrž pět dní, ten je k mání v desíti různých odstínech, od fialové, růžové, po červenou a vínovou. K nám si cestu našel červenovínový odstín se zlatými částečkami. 


Lahvička laku se mi líbí, je elegantní a vypadá vážně moc dobře. Joo, na hezký design si potrpím. Co mi ale trochu vadí, je dlouhý a tenší štěteček, trochu mi dalo zabrat si na něj zvyknout. Ale při druhém lakování už mi to s ním šlo fajn. 

Schnutí laku je trochu pomalejší, ale taky lak neslibuje rychlé schnutí, není to prostě rychleschnoucí lak. 


Co se týče výdrže, ta je vážně bravůrní. Abych mohla výdrž pořádně otestovat, schválně jsem jej zkoušela lakovat bez podlaku, ale i tak lak vydržel těch 5-6 dní, po jejichž uplynutí se mi začaly trochu loupat špičky.

Další věc, co se mi líbí hodně je gelový efekt na nehtech. Nehty jsou vážně pěkně lesklé a celá manikúra vypadá vážně luxusně.

Ještě jsem zapomněla říct ceny obou novinek - mono oční stíny stojí bez akce 119 Kč a lak na nehty zase 99 Kč. 

Vy jste už vyzkoušely nějaké z těchto novinek? Co na ně říkáte?

Maru

11 komentářů:

  1. Stiny vypadaji krasne, libi se mi baleni. Ja naopak aplikator u stinu vitam.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Stíny jsou pěkně pigmentované a mít hezky nalakované nehty 5 dní i bez podlaku, tak ten si budu muset pořídit :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Po stínech se musím kouknout :) Aplikátor je pro mě příjemný bonus vzhledem k nedostatku štětců.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásna kombinácia toho červeného laku a pieskového :))

    OdpovědětVymazat
  5. Pro ty stíny si budu muset skočit :D

    OdpovědětVymazat
  6. Stin vypada velmi dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Stiny me moc nezaujaly ale lak vypada skvele :-)

    OdpovědětVymazat