pondělí 23. února 2015

První zklamání roku 2015 - báze pod oční stíny W7

Krásný den děvčata,

jak je Vám už z názvu článku jasné, tak dnešní recenze rozhodně nebude pochvalná. Po všech těch pochvalných recenzích jsem měla od báze docela vysoké očekávání, myslela jsem, že nahradí moje oblíbené Artdeco. Bohužel se tak nestalo a báze teď leží v mém kosmetickém šuplíku od té doby netknutá.




Tak co můžete čekat od báze pod oční stíny Get Set od W7?

Báze se skrývá v krásné plastové dózičce, která nejen že skvěle vypadá, ale také se z ní báze skvěle nabírá. Kalíšek má šroubovací víčko, pod němž se skrývá docela široký otvor, odkud bázi hravě naberete štětcem nebo i prstem. Jde to skvěle a nemusíte se s nabíráním moc mordovat. Design je povedený, není v žádném odfláknutém obalu, jako většina výrobků z drogérie.


Co je dále na bázi k pochvale je bílá, matná barva, díky ní krásně vystoupí barva stínů, které na ní nanesete. Intenzita stínů se vážně hodně změní a stanou se sytějšími. Pod hnědé a zemité tóny to není až tak třeba, ale barevné líčení s bází vykouzlíte opravdu zářivé.


A teď k té výdrži... bázi si původně koupila Radu, ale bohužel protože má mastnější víčka, vůbec jí báze nesedla a stíny se s ní slily do čárek během pár minut. Ani tu hodinu nedaly v pohodě, natož celou pracovní dobu.

Potom tedy báze otestování putovala ke mne, já oční víčka mastná nemám, obvykle mi i bez báze stíny docela vydržely, nebo i s bází typu Essence vydržely celý den. Jak teda obstála? Prvně jsem jí zkoušela nanést jen tak na zapudrované oční víčko, pak jsem nanesla bázi, na kterou jsem nanášela stíny. V další variantě jsem ještě pod bázi od W7 nanesla ještě jednu vrstvu báze a to tentokrát od Urban Decay, která přežije snad úplně všechno, proto měla báze W7 jen suplovat krémový stín pro zvýraznění barvy sypkých stínů. A jak to tedy dopadlo? Při variantě č. 1 to skončilo katastrofou hned. Stíny byly na oku pěkné asi tak dvě hodiny. Stíny se brzy slily do čárky a i barvy stínů se začaly měnit, spíš se tak víc barev změnily na jednu barvu. U dvojky to nebylo o moc lepší. Sice stíny vydržely asi tak 5 hodin, což už bylo o něco lepší, ale ty barvy se zase slily do jednoho odstínu.


Poslední, co je třeba zmínit je cena báze, ta byla 89 Kč a v kalíšku se ukrývá 7 g produktu.

Celkové hodnocení: 1,5/5

Značka: W7
Velikost: 7 g
Cena: 89 Kč
Dostupnost: Pouze na internetu, např. balnya.cz, galaxieprani.cz

Bohužel bázi nemůžu pochválit, očekávám, že oční stíny zůstanou nepoškozené minimálně 10 hodin. Přece se s líčením nebudu ráno babrat, aby mi za hodinu skončily slité v čárku? To vážně nechci, ne děkuji! Můžu pochválit jen dvě věci a to barvu a balení, ale to nejsou vlastnosti, pro kterou si bázi primárně kupuju, ale jde mi především o výdrž.

Maru

9 komentářů:

  1. Já mám od W7 rtěnku a taky je špatná :/. Doma mám jen jednu bázi od Too Faced a ta je super :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych řekla pravdu, tak s kosmetikou W7 to byla má první zkušenost a hned špatná, ale na druhou stranu mám od nich dost štětců na oči a ty jsou boží. Bázi od Too Faced mám teď taky čerstvě koupenou, ale ještě jsem jí nezkoušela, chci dodělat jednu od UD a pak se můžu pustit do další.

      Vymazat
  2. Ahoj bázi nemám od w7 a doteď me to ani neláká :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě na tuhle bázi četla na blozích samou chválu, tak jsem jí zkusit chtěla, ale zklamala, to teda jo.

      Vymazat
  3. Ou ou ou, všechno špatně... :D Né, samozřejmě by bylo super, kdyby fungovala, takhle děkuji za varování. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, tahle báze se nepovedla a to mi na očích drží skoro všechno :-D

      Vymazat
  4. Skoda, ze takto zklamala, baleni je moc hezke a sytost stinu na ni taktez.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, barvu zvýrazní krásně, tak je ta slabá výdrž opravdu zklamáním.

      Vymazat
  5. Thank you, I follow you too :-) you have lovely blog

    OdpovědětVymazat