čtvrtek 5. února 2015

Puntík za puntíkem s nailart sadou od W7

Hezké ráno slečny a paní :-)

většina z Vás už značku W7 jistě moc dobře zná a to především díky jejich vychvalovaným paletkám, bázím pod oční stíny nebo fajn štětcům. Já Vám tentokrát představím laky na nehty této značky, které zatím blogosféra neobjevila. Což je škoda, protože tyto laky jsou moc fajn. Ale dál už v recenzi...


Díky spolupráci s eshopem fajnsminky.cz jsme měly možnost vyzkoušet jednu z mnoha variant sad laků na nehty této značky. Sady jsou dostupné v mnoha barevných kombinací, my jsme si k recenzi vybraly tu, jejichž barvy se nám líbily nejvíce a to v barvách bílé, neonově růžové a fuchsiové. Součástí balení je také tečkovač, který můžete použít k tvorbě mnoha různých nailartu a nehtových zdobení.

Celá sada je zabalená v průhledném plastovém obalu, který zabrání při přepravě rozbití laků na nehty. A to se vážně hodí, víte přece, jak to vypadá při přepravě balíčků poštou. Vzhledově je balíček ovšem moc povedený, dovedeme si sadu představit jako malý dárek kamarádce nebo spolužačce.


Samotný design flakónků je taky moc pěkný. Lahvičky jsou ve tvaru jablíček s černou rukojetí štětečku. Na lahvičce je taktéž černě natištěné logo značky a to W7 v jejich typickém kolečku. Co vidím jako nevýhodu je to, že nikde na lahvičce není uvedené číslo odstínu ani jeho název.


Lak č. 1 - klasická bílá krémovka
Lak č. 2 - krémová svítivá (neonová) růžovo-korálová barva
Lak č. 3 - krémová fuchsiová s větší příměsí fialové


Krycí schopnost laků je bravůrní, tomu neonovému a fuchsiovému stačí jedna větší vrstva, samozřejmě je lepší dát vrstvu druhou, jak kvůli sytosti barvy, tak i kvůli výdrži. U bílé je to krytí horší, je třeba dvou větších vrstev, ale i tak to na bílý lak není žádná trága.


Konzistence je středně hustá, s lakem se dobře pracuje, hezky stejnoměrně se nanáší, nepruhuje a netvoří se v něm bublinky. Co se mi ale hodně líbí je super lesklý finiš na nehtech. Řekla bych, že vypadají jako s gelovým topcoatem. Ještě jsem zapomněla zmínit schnutí laků, to je taky opravdu rychlé. Nehty jsem měla nalakovány jedna-dvě a bez jakéhokoliv poškození, kvůli pomalému schnutí.

Výdrž bez topcoatu je taky moc fajn, vydržel mi běžný provoz neporušený 5 dní, jen nalakovány na basecoat. Jednalo se o jedny z mála laků, které jsem měla na nehtech týden, než jsem je odlakovala. Je tedy pravda, že ty poslední dny už nebyly nehty tak pěkné, ale pět dní byly v super stavu.


Tečkovač je klasický, jak jsme při potřebách nailartu zvyklé, na každém konci je jiná velikost kuličky. Pracuje se s ním dobře, tečky dělá hezky rovnoměrně a nanáší barvy tak akorát. Jak vidíte, tak i taková nešika, jako jsem já si s ním puntíky zvládla vytvořit docela hravě.


Celkové hodnocení: 5/5

Značka: W7
Velikost: 3x5 ml + tečkovač
Cena: 140 Kč
Dostupnost: eshopy - např. fajnsminky.cz

Jak určitě vyplynulo z recenze, tak tyto laky na nehty mne přímo nadchly. Líbí se mi módní barvy, rychle schnutí laků a superlesklý finiš. Musím říct, že laky doporučuji kudy chodím a neodpustím si doporučení i Vám, našim čtenářkám!

Maru



6 komentářů: