pondělí 9. února 2015

Valentýnská srdíčková manikúra

 Krásné pondělí,

jelikož se nezadržitelně blíží svátek všech zamilovaných, tak jsem si pro vás připravila inspiraci, jak si můžete na tento den ozvláštnit vaši manikúru. Nehtíky jsem zahalila do sladce růžové barvičky a nechyběly ani nějaké ty srdíčka. Myslím, že výsledný efekt nepůsobí přeslazeně, ale je spíš takový hravý a něžný. No však posuďte samy.


Teď něco k postupu. Malíček a ukazováček jsem nalakovala základní světlounce růžovým lakem Golden Rose č. 52. Po jeho důkladném zaschnutí jsem na nehty nalepila čtyři proužky zdobící fólie (z ebay) a celý nehet jsem přetřela růžovým Gosh lakem v odstínu 534 Pink Rose. I hned poté jsem zdobící fólie sloupla, čímž vznikla roztomilá kombinace světlejšího a tmavšího růžového proužku.


Zbylé nehty jsem nalakovala stejným sladce růžovým Gosh lakem a nechala ho řádně zaschnout. Potom přišla na řadu Konad razítkovací destička m83 Z ní jsem si zvolila motiv srdíček, které mi připomínají rostoucí květiny, avšak květy mají tvar různě velkých srdcí. Aby byl motiv pořádně vidět, tak jsem ho natiskla černou barvou. V poslední řadě jsem z efektového laku Essence 03 Crazy in Love vybrala pár stříbrných srdíčkových glitříků a ozdobila jím všechny nehty. Výsledné dílo jsem pak už jen zafixovala Konad top coatem.

Pokud vás motiv destičky nezaujal, tak nezoufejte na e-shopu magicnails.cz, si můžete vybrat z nepřeberného množství dalších vzorů. Taktéž tam seženete vše potřebné pro nejrůznější zdobení nehtů, od nálepek, třpytek, glittrů až po pásky, které jsem v při této manikúře používala já. 


Co na mé valentýnské nehty říkáte? Líbí se vám? Plánujete nějakou speciální valentýnskou manikúru? 

Radu



28 komentářů:

  1. Speciální valentýnské nehty zatím neplánuji :) Tobě se však hodně moc povedly
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle Valentýnská manikúra se mi moc líbí, opravdu krásný ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky! Pochvala zrovna od tebe mě fakt těší i když tvým výtvorům se rovnat nemůžu :)

      Vymazat
  3. Wau tak ty nehty se ti fakt povedly :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je nádhera! Obrovský obdiv, to bych nedokázala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ale určitě dokázala, nic těžkého to není. Však vyzkoušej, uvidíš jak snadno to jde :)

      Vymazat
  5. Libi se mi to.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné! Škoda, že nemám to razítko a ani nevím, jestli bych to uměla. Jinak je to fakt nádherné :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Raduš :) Určitě bys to uměla, je to fakt brnkačka. Kdyby jsi nechtěla objednávat z netu, tak můžeš razítkovací sadu vč. destiček sehnat i v drogérii. Například Essence jí myslím má. A můžeš se směle pustit do toho, sama uvidíš, že to není tak těžké.

      Vymazat
    2. Tak děkuji za tip, schválně se po tom podívám. Když jsem chodila na gelové nehty, někdy mi razítka dávala a nevypadalo to složitě. I když pro mě zdobit si levačkou pravou ruku je někdy fakt oříšek. :) A na to razítko se dává jen nějaká speciální barva nebo mohu použít jakýkoliv lak? (Mám různé bílé a černé, tak by bylo dobré, kdyby se to dělalo s nima).

      Vymazat
    3. Není zač. Můžeš použít klasické laky, já používám obyč. černý od essence, ale vím, že mají i přímo na razítkování (černý a bílý). Pak jsou i speciální laky na razítkování od Konadu. Mají různé barvy.

      Vymazat
  7. Vypadaji moc hezky, ja zatim zadnou specialni manikuru neplanuji, spis je asi necham nejakou dobu prirozene a musim je trochu vylecit, zpevnit a osetrit kuzicku kolem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. To léčení nehtů znám moc dobře. Taky jsem se dlouhou dobu potýkala z třepením některých nehtů, ale od té doby co si je pravidelně mažu olejíčky, průběžně je zapilovávám, tak se mi daly do kupy. I když s nehtovou kůžičkou bojuji pořád.

      Vymazat
  8. Tak tahle manikúra je teda naprosto dokonalá!! :) Super nápad! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi hodná, děkuji. Fakt mě těší, že manikúra sklízí takový ohlas :)

      Vymazat
  9. Nádhera! Já bych to asi nezvládla :D Ale takové nehty by se mi moc líbily :)

    http://suzieway.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Uch, juch, to je ale pekné! Škoda, že sa mi nechce pečiatkovať...

    OdpovědětVymazat
  11. Ty černá srdíčka vypadají skvěle, to je úplně úžasný nápad!! :)

    OdpovědětVymazat