středa 15. července 2015

Božské rozjasňující perly Kaviar Gauche for Catrice + giveaway o paletku LE Kaviar(UKONČENO)

Krásný den Všem,

věřím, že mnoho z vás překrásnou limitku Kaviar Gauche od Catrice stále vyhlíží a nedočkavě očekává, kdy už konečně dorazí a ono stále nic. K nám si již před časem našly cestu rozjasňující perly a paletka o kterou si budete moci dnes zasoutěžit. Recenzi na rozjasnovač máme připravenou již dlouho, ale stále jsme čekaly až bude limitka dostupná i u nás. Jelikož už je limitka údajně dostupná na Slovensku, tak jsme se rozhodly, že u čekat nebudeme a článek zveřejníme. Pokud limitka k nám nedorazí, tak alespoň víte po čem pátrat v zahraničí.  

Kvalitní rozjasnovače jsou v drogérií stále nedostatkové zboží a takové rozjasňující perly je pak kapitola sama o sobě. Proto když se má v drogérii takový unikátní produkt jako právě rozjasňující perly objevit je pochopitelné, že neunikly naší pozornosti. Navíc Catrice limitky fakt umí, takže jsme se na testování vyloženě těšily.


Perly upoutají už na první pohled. Vždyť taky ten jejich obal je naprosto kouzelný a dokonalý. Ano je sice plastový, ale nevypadá vůbec lacině. Ba naopak je bytelný, přesto lehký a navíc ten krásný květovano-krajkový motiv na víčku je přímo skvost. Já bych se tím balením mohla kochat pořád. Spodní díl je průhledný, takže vidíte samotné perly a vrchní je pak mléčně zlatavý s již zmíněným zlatým potiskem květů.

Po odšroubování jistí samotné perly ještě průhledné plastové víčko, které jsem ale vyhodila. Jednoduše mě nebavilo víčko pokaždé sundávat. Navíc mám balení položené na poličce, takže ani žádné nežádoucí vysypání či rozbití samotných perel nehrozí. Navíc samotné perly jsou docela odolné, nejsou nijak křehké a nemají tendence se drobit či rozpadat. Díky tomu taky nejsou nijak extra prášivé, ale přesto štětec lehounce o ruku oklepu.

Perly úžasně sladce pudrově voní a mají dva odstíny, které jsou si ale velice podobné. Jedny jsou světlounce růžové, kdežto ty druhé jsou spíše takové bílo-stříbrné. Co se týká výsledného odstínu tak je určitě studenějšího rázu a kloubí se v něm zmíněné stříbrné a růžové tóny. Ale ten studený stříbrný lesk převažuje. Na pleti vypadá rozjasňovač velice přirozeně a dodá decentní lesk bez nežádoucích třpytek.


Pigmentace samotného výrobku je velice dobrá. Štětcem párkrát přejedu po všech perlách, jemně ho oklepu a nanáším nad lícní kosti. Na světlé pleti půjde vidět bezvadně, tmavší musí trochu navrstvit jako to dělám já. Co musím rovněž vyzdvihnout je výdrž na tváři, která se mi zdá více než dostatečná. Osobně vidím jemný lesk ještě i k večeru. Intenzita pochopitelně není stejná jako při nanesení, ale vidět je a to je pro mě hlavní.



Takže v celkovém výsledku je to bezvadný produkt, který by neměl žádné kosmetické nadšenkyni chybět v kosmetické výbavě. A proč? Inu protože má úžasné balení, nádherně voní, jsou moc hezky pigmentované a pleti dodají jemný studený lesk. A navíc jsou to perly a ty chce přece každá dívka, no ne? 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pokud vás limitka zaujala a chtěly by jste vyhrát krásnou paletku na oči a obličej plnou jemných pastelových barev, tak hned zpozorněte, protože právě máte šanci. Tato krásná paletka obsahuje 6 očních stínů, bronzer a rozjasňovač. Měla by obsahovat i tužku na oči, ale ta se někam zatoulala, takže je bez ní. To vše v překrásném romantickém balení v bílé a zlatavé barvě.

A aby toho nebylo málo k paletce Vám ještě přidáme rtěnku taktéž od značky Catrice v příjemném tělovém odstínu a ladící lak k obalu paletky od Essence v krémovém odstínu 152 Give me nude, baby!


Pro výhru stačí splnit tyto jednoduchá pravidla: 
1. sledovat nás přes GFC
2. napsat nám co si o limitce myslíte a jaký je váš oblíbený rozjasnovač
3. email uvádět nemusíte, výherce se musí o cenu přihlásit sám 
4. když budete soutěž sdílet, tak můžete přidat další komentář s odkazem kde sdílíte a tak zvýšit svou šanci na výhru 

Soutěž potrvá 10 dní, tedy do pátku 24. 7. a výherce vyhlásíme v následujícím článku na blogu. Už nezbývá než vám popřát hodně štěstí.

M&R

86 komentářů:

  1. Já teda nevím, jestli sleduju přes GFC, ale sleduju, počítá se to? :D Mám vás normálně ve čtečce v Bloggeru...ale tahle limitka je teda kouzelná! Dlouho se neobjevila nějaká, co by mě zaujala, až teď na nude LE a tato....och, jsem z ní celá vedle. Můj oblíbený rozjasňovač je Mary Lou Manizer, samozřejmě, nic nedodá tak magnificentní lesk jako blesk ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Jelikož kupuji a používám výhradně nude odstíny, tak je limitka stvořená přímo pro mě. Navíc jsou obaly velmi atraktivní.
    Rozjasňovače nepoužívám (max. světlé stíny).

    OdpovědětVymazat
  3. Wau, přesně tuhle paletku jsem v pondělí obdivovala ve slovenské DM, vypadá fakt nádherně! Celá limitka vypadá božsky, ty perly jsou prostě top. Mohla bych to tu chválit do nekonečna :D Jinak bohužel žádný rozjasňovač nevlastním a tak nemůžu říct, který je můj oblíbený. Sleduji jako Sweet Elis.

    OdpovědětVymazat
  4. Rozjasňující kuličky vypadají velice dobře. Hlavně to balení člověka hned upoutá:) Já mám jedny od Essence, už asi dva roky.. a téměř je nepoužívám :(
    Limitka je velmi povedená, ostatně, ty Catrice opravdu umí:) Můj oblíbený rozjasňovač je rozhodně od MACu Soft & Gentle. Dělá krásný efekt, který vyhledávám hlavně ted v létě:)

    OdpovědětVymazat
  5. Sdílím na FB: https://www.facebook.com/LoverOfAccessoriesBlogspot/posts/717776464994873

    OdpovědětVymazat
  6. GFC: Adéél
    Rozjasňovač žádný nemám :( Limitka je krásná

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty perly jsou opravdu úžasné. Hrozně se mi líbí ty obaly, to se často nestává, aby to už na pohled vypadalo tak krásně. Já mám rozjasňující perly od Avonu a použít se dají, ale docela hodně práší a celkově se dost rozpadají.
    GFC jako Ella88

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tahle limitka je opravdu úžasná! Tentokrát mě vážně zaujala. A můj oblíbený rozjasňovač je Mary-Lou od the Balm. :)
    GFC - Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  9. Ja takéto pudre v guličkách moc nemusím, ale tieto vyzerajú ozaj skvelo :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta limitka vypadá úžasně, elegantní, pastelové barvy, to můžu. Mým nejoblíbenějším rozjasňovačem je momentálně a zcela trapně a mainstreamově Mary-Lou manizer.

    OdpovědětVymazat
  11. Holky, u nas v HB si o Catrice muzu nechat zdat...
    Hehe, stejne jako komentar vyse, i ja ted miluji Mary Lou:)
    Jinak se mi moc libi ta rtenka;)
    No a stale sleduji jako Noogeta

    OdpovědětVymazat
  12. Limitka se povedla moc. S rozjasňovačem žádné zkušenost nemám. :)

    GFC: Mycakestyle1

    OdpovědětVymazat
  13. SDÍLENO: https://plus.google.com/u/0/106093231461909452753/posts
    :)

    OdpovědětVymazat
  14. Rozjasňovač, nepoužívam ale už dlho chceš začať! :) Snáď sa k tomu raz dokopem! :)
    GFC: Lenka Merková

    OdpovědětVymazat
  15. Rozjasňovače nepoužívám, ale moc mě láka Mary Lou Manizer od The balm. Čtu na něj samé pochvalné recenze, tak že bych ho moc ráda vyzkoušela. Jen se mi moc nelíbí, že se dá sehnat pouze přes internet :/ Limitka od Catrice vypadá kouzelně, moc se mi líbí ty obaly, které působí luxusním dojmem, což mě u levné drogerkové značky dost překvapuje. Kvůli ní bych si do toho Rossmanu aspoň jednou zajela, jestli se tedy nakonec objeví u nás v Čechách.

    OdpovědětVymazat
  16. sledujem cez GFC ako Ľúbezná, limitka sa mi veľmi páči, už som však dlho nebola na nákupoch a tak neviem, či ju u nás vôbec predávajú
    Ja práve používam rozjasňovač od Catrice s limitovanej edície Nude Purism, síce dosť práši, ale inak je naozaj fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  17. zdieľam tu: https://www.facebook.com/lubeznablog/posts/534529150033985

    OdpovědětVymazat
  18. Tá limitka vyzera úžasne :-) hneď by som ju brala ;-) Úprimne rozjasnovače nejaké mám ale žeby stáli za zmienku tak ani nie :-) Stále hľadám ten dokonalý :-)
    Sledujem už dávno GFC: Zuzana Zelienková

    OdpovědětVymazat
  19. Zdieľam: https://www.facebook.com/Suesanqa/posts/1451214945183610

    OdpovědětVymazat
  20. Také mě zaujaly rozjasňující perly, a to především proto, že je jich v balení opravdu hodně oproti jiným značkám (např. Avon má v balení perel o poznání méně). Dále se mi líbí paletka, která je krásně poskládaná.
    Rozjasňovače mám ráda od E.l.f. a Essence. :) Stejně jako zbytek slečen bych ráda zkusila i Mary Lou nebo Cindy Lou.
    Sleduji vás přes GFC: Gate To Neverland

    OdpovědětVymazat
  21. Odkaz na článek jsem zveřejnila na svém fcb: https://www.facebook.com/gatetoneverland?ref=hl

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, sleduji Vás přes GFC jako Petra Nováková. Limitka se mi líbí moc, celkově se mi zdají limitované edice od Catrice hodně povedené. Oblíbený rozjasňovač žádný nemám, jelikož v mé sbírce zatím žádný není. Obecně mě jejich používání v průběhu roku moc neláká, ovšem v létě je to jiná. Líbí se mi vše lesklé a třpytkaté. Proto mám zálusk na MaryLou od The Balm :)

    OdpovědětVymazat
  23. Gfc ervulenka
    Limitka je moc krasna, jak barvy tak balení. Rozjasnovace bohužel zatím vůbec nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj,
    líbí se mi hlavně paletka. Sleduji jako hanicka.cica. Můj oblíbený rozjasňoavč jsou perličky z Avonu a pak dva rozjasnovače od MUR.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj,
    sdílela jsem na FB - https://www.facebook.com/hanca.blazkova
    líbí se mi hlavně paletka. Sleduji jako hanicka.cica. Můj oblíbený rozjasňoavč jsou perličky z Avonu a pak dva rozjasnovače od MUR.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, sleduju jako taluranit.
    Nemám doma žádnou věc, která by bylo přímo rozjasňovač, místo něj používám pudrové perly, které se jako pudr nedají, kvůli šílenému shimmeru. Takže je spotřebuju takhle :)

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduji přes GFC jako Miška
    Bohužel abych pravdu řekla tak s perlamy vubec zadnou zkusenost nemám, ale ráda bych zkusila levnější variantu. :))) A to samé i žádný rozjasnovac jsem nezkoušela.
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  28. Jedním slovem nádhera. Rozjasňovače nepoužívám, ale ty perličky jsou moc hezké. Celkově se mi tato limitka dost líbí.
    GFC Genevra

    OdpovědětVymazat
  29. GFC: Julie Kročová
    Limitka vypadá opravdu úžasně.. Jinak oblíbený rozjasňovač nemám, moc ho nepoužívám - a občas místo něj použiju i nějaký ten stín :D :)

    OdpovědětVymazat
  30. GFC Kateřina Výmolová
    Limitka vypadá luxusně! Rozjasňovač, nepoužívám zářím v létě už tak dost :-D

    OdpovědětVymazat
  31. GFC Lucie Martináková
    Ty obaly jsou naprosto božské, dlouho jsem tak úžasné neviděla. Z rozjasňováčů mám teď ráda dva od značky Mememe. Mám jeden do zlata a druhý do růžova. Jsou oba tekuté a super :)

    New in: June 2015

    OdpovědětVymazat
  32. Jelikož u nás Catrice není nikde k sehnání, tak ani o limitkách od ní nemám moc přehled a o téhle slyším poprvé. Vypadá ale nádherně a luxusně :-) Můj oblíbený rozjasňovač je asi z rozjasňující a konturovací paletky od MUR, i když rozjasňovač používám spíše výjimečně a ne na každodenní líčení :-)

    GFC : Whatever

    OdpovědětVymazat
  33. A sdílím :-) https://plus.google.com/+%C5%BDanetKov%C3%A1%C5%99ov%C3%A1/posts/Da7nK4XAhKA

    OdpovědětVymazat
  34. Catrice teprve začínǎm objevovat a tato limitka vypada suprově. Rozjasňovač mám ráda MaryLou od The Balm ;-)

    OdpovědětVymazat
  35. GFC: ZdeňkaM
    Barvy jsou moc pěkné a obal je nádherný. :) Žádný jsem ještě nezkoušela, takže oblíbený nemám ale chtěla bych zkusit od The Balm.
    FB: Zdeňka Martináková
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Limitka sa mi veľmi páči, vyzerá ozaj lákavo. Čo sa týka rozjasňovačov tak tie nepoužívam, ale určite by som nejaký chcela vyskúšať. :)

    OdpovědětVymazat
  37. sleduji
    email uvedu i tak pro jistotu tomanova.katerina@centrum.cz
    moc se mi libi ja mam doma mary lou od the balm a rozjasnovac je to skvely

    OdpovědětVymazat
  38. Limitka je veľmizaujímavá a pekná, nie som majiteľkou nijakého rozjasňovača, ale veľmi sa mi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  39. https://www.facebook.com/giveaways18?ref=hl zdielam

    OdpovědětVymazat
  40. GFC Markéta Králová
    Limitka vypadá pěkně, hlavně se mi moc líbí ten design obalu, je takový krásně něžný ;-)
    Rozjasňovač používám spíš výjimečně.

    OdpovědětVymazat
  41. Tato paletka se nám moc líbí, jak struktura barev, tak vypadá, že i kvalitou bude stát za to! :-)
    Rozjasňovače moc nepoužíváme, takže moc nemůžeme posoudit, Nati občas používá nějaký z Douglasu.
    GFC: Nara blog

    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    Turecká giveaway plná překvapení právě na blogu: natalieklara.blogspot.cz/2015/07/turkiye-2015-giveaway.html#more

    OdpovědětVymazat
  42. Tato paletka se nám moc líbí, jak struktura barev, tak vypadá, že i kvalitou bude stát za to! :-)
    Rozjasňovače moc nepoužíváme, takže moc nemůžeme posoudit, Nati občas používá nějaký z Douglasu.
    GFC: Nara blog

    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    Turecká giveaway plná překvapení právě na blogu: natalieklara.blogspot.cz/2015/07/turkiye-2015-giveaway.html#more

    OdpovědětVymazat
  43. Sleduji jako Emily Stone :)
    Limitka je nádherná:) Líbí se mi to něžné provedení:)
    Rozjasňovač většinou nepoužívám, ale ty perly mě hodně lákají!

    OdpovědětVymazat
  44. GFC: Terka Černá
    Limitka mě zaujala a vypadá fakt skvěle! :) Rozjasňovač používám Essence, který voní jako kokos ♥

    OdpovědětVymazat
  45. Sdílím - https://plus.google.com/114038359467541295997/posts/9iQByHZeUPv

    OdpovědětVymazat
  46. sleduju přes GCF
    Vypadá to fakt luxusně
    Rozjasňovač zatím nemám

    OdpovědětVymazat
  47. Sleduju jako Catie :)
    Limitka vypadá úžasně! Jsemz ní úplně PAF :D Já teda osobně rozjasňovač nepoužívám :)

    OdpovědětVymazat
  48. Vyzera uzasne :) Rozjasnovace mam dva, obidva od catrice, ale nepouzivam ich extra casto.

    OdpovědětVymazat
  49. Limitka vypadá překrásně, ještě jsem o ní neslyšela ani ji neviděla, takže soudím podle fotek. Mám doma jediný rojasňovač a ten je od Make-up Revolution London a je super. :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  50. Limitka vyzerá úžasné, veľmi luxusne a krásne, a je to opäť niečo čo u nás na trhu nebolo, mám rozjasňovač od značky Essence a som s ním celkom spokojná, no určite premýšľam nad kúpou nového ;)

    OdpovědětVymazat
  51. Nikol Čapková
    Obecně vše od catrice miluju a zvlášť když mají limitky a speciální obaly.:) Vlastním 2 rozjasňovače, ale i tak jsem se přistihla, že je moc nepoužívám :/ :)

    OdpovědětVymazat
  52. GFC Kath Zarubanová
    Limitka je krásná, už jen ty obaly...a samotné produkty se mi také moc líbí, paletka vypadá velice prakticky a perly jsou krásné :)
    Jinak mám rozjasňovač od essence, krémový a je super, lehce se nanáší, vydrží a dělá moc pěkný efekt :)

    OdpovědětVymazat
  53. Veronika Kafanová
    Tohle se jim moc povedlo:) Jinak mám moc ráda Mary Lou od The Balm:)

    OdpovědětVymazat
  54. Já žádný oblíbený rozjasnovac nemám, takže bych ráda zkusila aspoň tento v paletce, která vypadá luxusně :)

    OdpovědětVymazat
  55. Moc krásná limitka! Rozjasňovač moc nepoužívám, hlavně né v létě. Ale jinak mám odzkoušený od Esence a celkem mi vyhovuje. Jinak přes GFC sleduji jako Nikola Hejnová.

    OdpovědětVymazat
  56. Sledujem váš blog cez GFC. A čo si myslím o tejto limitke? Že je super, sama si po niečo z nej zbehnem. Ja mám najradšej rozjasňovač od Essence, ktorý mám už pomerne dlho a stále sa mi páči :)

    OdpovědětVymazat
  57. GFC- Karolína Maxová
    Tato limitka je tedy opravdu krasna. Od Catrice bohuzel nic nemam, protoze v mem okoli se neda sehnat. Rozjasnovac jsem mela pouze jeden, bohuzel si nepamatuju jaky. ♡

    OdpovědětVymazat
  58. ja osobne rozjasňovač nepoužívam,ale mamina má od catrice a je s ním spokojná :) limitka vyzerá na pohľad super,tak dúfam,že je taká aj po otestovaní :)

    OdpovědětVymazat
  59. GFC Caroline
    Limitka mě opravdu zaujala, vypadá krásně a vzhledově moc elegantně :) Co se týče rozjasňovačů, tak vyloženě, žádný rozjasňovač nepoužívám, max nějaký perleťový jemný stín, který si sem tam dám teď v létě místo rozjasňovače :)

    OdpovědětVymazat
  60. GFC Anetátor Anetátorový
    Limitika vypadá velmi krásně a luxusně!!! Můj oblíbený rozjasňovač není, protože žádný nemám :) občas rozjasnuju jedním očním krémovým stínem od Essence a vyhovuje mi :)

    OdpovědětVymazat
  61. GFC Nikola Orechovská
    limitka má naozaj veľmi pekný obal, taký romantický elegantný teda aspoň na mňa tak pôsobí :) rozjasňovač mám len jeden od essence a používam ho hlavne teraz v lete :)

    OdpovědětVymazat
  62. GFC:
    ja som si v poslednom čase obľubila nude odtiene či už čo sa týka rúžov alebo lakov na nechty najmä od Essence. Táto limitka vyzerá úchvatne. A obľúbený rozjasňovač? aktuálne jeden z Kiku, teda je to skôr tien ale je užasny aj ako rozjasnovač :)

    OdpovědětVymazat
  63. GFC verun
    Musím se přiznat že rozjasňovač ještě nevlastním, limitka mě zaujala, jelikož doma ještě nic podobného nemám... Snad budu mít štěstí :)
    sdíleno https://www.facebook.com/aneta.trefna.7/posts/1620096844919401

    OdpovědětVymazat
  64. GFC verun
    Musím se přiznat že rozjasňovač ještě nevlastním, limitka mě zaujala, jelikož doma ještě nic podobného nemám... Snad budu mít štěstí :)
    sdíleno https://www.facebook.com/aneta.trefna.7/posts/1620096844919401

    OdpovědětVymazat
  65. Přesně jak bylo napsáno na začátku...tuhle limitku marně vyhlížím už pár měsíců. Z rozjasňovačů mám ráda Mary-Lou od the Balm a Pinktastic od Elfu což je dle popisu tvářenka ale ve skutečnosti krásný rozjasňovač

    OdpovědětVymazat
  66. limitka se mi líbí. Co se týče rozjasňovačů, tak zatím jsem žádný neměla.

    OdpovědětVymazat
  67. Sleduji. Mám ráda rozjasňující bronzer od Rival de Loop. Limitka je skvělá.

    OdpovědětVymazat
  68. Sdíleno. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1492646357694601&id=100008477534514&pnref=story

    OdpovědětVymazat
  69. GFC: Lenka Hrdličková
    Limitka mi přijde naprosto úžasná :3 Rozjasňovače nepoužívám, zatím jsem neměla potřebu si je koupit, ale ráda vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  70. gfc: dia kirschner
    paletku som už videla u nás v dm len som sa nevedela rozhodnuť či áno alebo nie. že ako je na tom s pigmentáciou ale je krásna :)

    OdpovědětVymazat
  71. GFC Kamila Ligasová
    Ahojky, limitka je zajímavá...ty stíny jsou moc krásné, snad jsou i tak dobré,jak vypadají. Můj nejoblíbenější rozjasňovač je od rival de young
    .

    OdpovědětVymazat
  72. GFC - kistýna Košuličová
    Ahoj limitka je nádherná, stíny jsou nádherné ♥ rozjasňovače moc nepoužívám :/

    OdpovědětVymazat
  73. Ta limitka je úžasná!!! Jak je možný, že jsem si ji nevšimla? :O
    Hlavně ta rtěnka je super :) rozjasnovac žádný oblíbený nemam, protože jsem žádný nikdy nepoužívala pořádně :)

    OdpovědětVymazat
  74. Limitka se mi moc líbí, nejvíce asi rtěnka :-) rozjasňovač, který mám nejradši, je rozhodně od Sleek :))

    OdpovědětVymazat
  75. přesně můj typ líčení:) až na tu rtěnku:) a rozjasnovač jsem ještě nikdy nepoužila:D gfc jako Teri Vopatová

    OdpovědětVymazat
  76. 1. sleduju :)
    2. povedená záležitost... nejvíce mě nadchnula paletka, protože momentálně mi moje oblíbené dochází :D A i ten lak by přišel vhod...
    S rozjasňovačem moc zkušeností nemám, zkoušela od Benefitu (high beam), ale nebyla jsem s ním moc spokojená a mrzelo mě, že jsem za něj dala dost peněz. Od Yves Saint Laurent, který jsem zkoušela u kamarádky jsem byla spokojenější, ale rozhodla jsem se, že to nějak zvládnu bez rozjasnovače :D
    3. raději uvedu :) adriana.gombalova@seznam.cz
    4. nemám moc kam sdílet :/ :D

    OdpovědětVymazat
  77. Sdílím na FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009593391587 :)

    OdpovědětVymazat
  78. sleduji jako Caty
    limitovaná edice vypadá skvěle! přesně takové odstíny bych využila. plus to balení je nádherné.
    rozjasňovač nevlastním, takže zatím žádné zkušenosti, ale už dlouhou dobu si ho pořídit plánuji.

    OdpovědětVymazat
  79. Já na rozjasnění používám bílý stín z paletky, jsem v tom začátečník, takže si prozatím vystačím. Ale brousím si zuby na nějaký čupr rozjasňovač (nebo kulky, ou jee :-))

    OdpovědětVymazat
  80. Práve táto limitka patrila k tým, ktoré ma lákali dosť silno, no nakoniec som po nej ani nepátrala. Zaujala ma najmä obalmi, v druhom rade paletkou - tá obsahuje krásne a celkom využiteľné farbičky.
    Rozjasňovače milujem, počas roka ich striedam. V zime studené, v lete teplé. A napriek tomu, že mám v zbierke aj drahšie kúsky, úplne najradšej mám dva od Essence (z limitiek) :D
    GFC: Aknelka

    OdpovědětVymazat
  81. gfc-Jana Svobodová
    tato limitka vypadá nádherne až luxusne,prvně jsem ani nevěřila,že neco takového má "obyčejná" catrice :) hezké,jednoduché a nude barvičky ja můžu,jinak rozjasňovače moc nepoužívám,spíše tvářenky se shimmerem,oblíbenou mám od elf :) celoročne používám bronzující perly které mají také lesk :)

    OdpovědětVymazat
  82. Uáá, tak to je dokonalost.. Ty obaly, to je prostě potěcha pro oko! To by se mi ve sbírce vyjímalo.. Nu budu vyhlížet a vyhlížet, snad se dostane na eshopy (s catrice mám smůlu a nejbližší stojan v rossmanu mám přes 60 km:/)
    Mým nej rozjasňovačem je nejspíš Undress your skin od MUA, ale mám jich v oblibě víc.. Např. zapečený od elfu v bronzovém odstínu je taky moc fajn.. Pořád pokukuju po jednom od the balm, a ne a ne se rozhodnout :D

    OdpovědětVymazat
  83. Ahojky, sleduju jako Katka V., limitka je moc pěkná, bohužel u nás ji nemají.. Oblíbený rozjasnovac mám kuličky od oriflame ale meteority z nějaké limitované edice..

    OdpovědětVymazat
  84. GFC: Barborka
    Limitka je úžasná :) Momentálne používam rozjasňovač od Oriflame.

    OdpovědětVymazat