čtvrtek 23. července 2015

Letní plážové novinky Dermacol

Hezký čtvrtek děvčata, 

je to teprve nedováno co jsme vám ukazovaly novinky z řady 3D Hyaluron od Dermacolu (recenze zde) a už si pro nás tato česká značka připravila další vyletněnou nálož novinek. Tentokrát však z dekorativní řady. Tak si pojďme tyto novinky ukázat a  představit.


Lip Love Zvláčňující balzám na rty s vůní bavlníkového květu – 3,5 ml za 79 Kč

Kdo by neznal slavné Love lips balzámy, že ano? Byla to loňská novinka o které se hodně mluvilo. Sama jsem si tyto balzámy velice oblíbila. Proto letos přichází Dermacol s novými vůněmi a také designem, neboť balzám už není tvarován do srdíčka jako tomu bylo loni, nýbrž je klasický lehce zkosený. Osobně to beru jako plus, protože přiznejme si, že srdíčkový aplikátor není zrovna dvakrát praktický.


Co se od minulých balzámů moc nezměnilo je celkové provedení balení. Bohužel i tyto „nové“ balzámy nejsou v plastovém obalu dobře zasazeny a tak mají tendenci se odírat o okraje. Díky tomu je větší šance k poničení nebo dokonce zlomení balzámu. Škoda, že na tom Dermacol nezapracoval.

Co se týče vůní, tak vybírat můžete ze čtyř variant a to grep, broskev, žvýkačka a bavlníkový květ. My na vyzkoušení obdržely poslední variantu. Ta mi připomíná kyselé ovocné bonbóny. Právě díky tomu trpkému konci není vůně vyloženě sladká, což bych asi ocenila více. Vůně není špatná, ale nějak se s ní nemůžu ztotožnit. Navíc má pak na rtech, takovou nepříjemnou pachuť.


Tato „bavlníková“ varianta je sladce růžové barvy s bílou perletí. Na rty se však dostane pouze ta perleť a nevypadá to moc hezky. Alespoň mě se to nelíbí, neboť to působí jak z 80sátek. Chválit bohužel nebudu ani konzistenci, která je taková „vosková“ a na rtech mi není příjemná. Navíc mám pocit, že balzám na rtech tak nějak sedí, nevsákne se a rty tím pádem vůbec nehydratuje. Trochu je promaže, ale to je asi tak všechno. Nevím jak jsou na tom další varianty, avšak mě tento kus dost zklamal. Bohužel musím říct, že s těmi předchozími povedenými balzámy, se tato nová edice nemůže vůbec srovnávat.


Shine Ritual tuhé multilíčidlo – 2 g za 99 Kč

Multifunkční produkty jsou na léto rozhodně fajn. Dermacol přišel s tuhým multilíčidlem obsahující pigmenty a perleť, které dodá smyslný lesk očím, tváři i rtům. Multilíčidlo má malé kompaktní balení, které je sice plastové, ale vypadá bytelně a moc hezky. Působí na mě hravým a letním dojmem. Navíc potisk na průhledném víčku je holografický a na sluníčku hází krásné odlesky. Zmínit musím rovněž vůni produktu, která je božská. Není přehnaně výrazná, spíše se jedná o lehkou ovocně parfémovou vůni. Mě se líbí moc.


Tento multifunkční produkt seženete v 5-ti vybraných odstínech od stříbrné, zlatavé až po růžovou. K nám doputovala krásná zlatavá barvička v odstínu Ivory. Barva je to opravdu skvostná. Skvělé na ní je to, že neobsahuje třpytky ale pouze zlatý lesk. Díky tomu se perfektně hodní jako rozjasňovač nad lícní kosti, pod obočí nebo do vnitřních koutků. A přesně k tomuto účelu daný produkt také používám. Obličej jemně rozjasní, přesto nepůsobí extra nápadně či uměle. Jen dodá lehký jas a obličej vypadá rázem odpočatější a prozářený. Barvička se dá také použít také jako „krémové“ oční stíny, rozjasnit jím třeba dekolt či opálené nožky, popřípadě nanést i na rty. Což u našeho odstínu není zrovna ideální. 


Jelikož se jedná o tuhý krémový produkt je zapotřebí po něm  jemně přejet prstem a pak ho nanést, či vklepat na tvář. Konzistence je velice jemná avšak ze začátku trochu mastnější. Po nanesení se ta mastnota a krémovost vytratí a konzistence se stává více sušší. Díky tomu máte čas si s nanesením pohrát a zároveň se poté na pleti usadí a docela obstojně drží. Výdrž bych hodnotila jako průměrnou. Na obličeji jsem jemný lesk pozorovala tak 5-6 hodin a poté se vytratil. Výdrž se bude lišit také podle toho jakou máte pleť. Moje je spíše smíšená, tak je možné, že na pleti suché bude tento krémový produkt držet lépe. Jako oční stíny jsem produkt nezkoušela, protože mám hodně mastná víčka a krémové produkty mi celkově nedrží. Celkově tento produkt hodnotím kladně. Líbí se mi jeho praktické balení, vůně a moc hezká barva. Snadno se s ním pracuje a využití pro něj rozhodně najdu. Pokud máte rády multifunkční produkty tak vám tento můžu doporučit.


Neon hair powder - barevný pudr na vlasy v odstínu Violet - 2,2 g za 99 Kč

Barevné pruhy ve vlasech jsou letní must have na každou párty u bazénu. To ví i Dermacol a tak nám letos přinesl do drogérii barevné pudry na vlasy, kterými jednoduše ozvláštníte Váš párty look. Pudry jsou dostupné v mnoha barvách od bláznivé žluté, růžové po modrou a zelenou.


I když už mne na žádné párty neužije, princip vlasového pudru, mne nadchl. Růžové proužky třeba na fesťák si umím představit i na nás, kterým už není náct. Jak vlastně pudr funguje? Stačí si přidržet pramen vlasů a pudrem po něm přejet, pro výrazný efekt je třeba pramen přidržet dost pevně, aby se na vlasy barva přenesla. Pro větší intenzitu barvy je doporučeno pudr nanášet na mokré vlasy, ale tento způsob aplikace se mi zdá zbytečně složitý a nepříliš efektní. Lepší je nanést pudr na suché vlasy a pro delší výdrž a výraznější barvu pramen zalakovat.


Aplikace pudru je tedy velmi jednoduchá a zvládne ji opravdu každý. Jediné s čím je třeba při aplikaci počítat je to, že pudr je spíše křídové konzistence, a proto docela práší. Nevidím v tom až tak velký problém, v koupelně se dá z umyvadla snadno smýt. K prášivosti pudru se váže také spotřeba, zatím jsem pudr použila 3x a zatím jsem se na dno nedostala, takže určitě výjde na dost použití.


Výdrž na vlasech se různí podle způsobu aplikace. Pokud jsem pudr nezalakovala, barva v průběhu dne slábla až byla večer (cca po 12 hodinách) jen jemná pastelová. Ale při zalakování je intenzita barvy mnohem lepší.


Neonový pudr mne zaujal, avšak odstín, který jsme k testování obdržely nebyl v "mé" barvě. Proto si příště při návštěvě drogerie pořídím jiné odstíny, které mi sednou lépe. Už se těším až si udělám růžové a modré pruhy na fesťák, který mne čeká tento týden.



Zaujaly Vás tyhle Dermacol plážové novinky? Pořídíte si nějaký kousek?

R&M

27 komentářů:

  1. Ten farebný púder ma zaujal :-) Ale asi počas leta moc dlho nevydrží :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že pudr je fajn zpestření v našich drogériích :) Pokud se zalakuje tak drží dobře, celý den sice netknutý nedá, ale i večer vypadá hezky.

      Vymazat
  2. Pudr je super urco ted na leto, ale uz nic pro me. Zaujal me novy balzamek s vuni zvykacky. Nemit jich tolik, uz je muj :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na léto je to rozhodně fajn zpestření. Ale souhlasíme, že je to spíše na konkrétní událost jako např. fesťák nebo spíše pro mladší slečny. Mě více sedly ty předloňské balzámy, tento mi nevyhovoval. Ale věřím, že žvýkačková vůně musí být bezva :)

      Vymazat
  3. Ten pudr mi přijde hrozně drahý na to, že stejně funguje suchý pastel z koh-inooru :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli funguje stejně netuším, nezkoušela jsem :D Možná, že pudr určený přímo na vlasy je snad šetrnější, proto je i cena vyšší. Ale když se vychytá akce, tak to není zase tak drahé.

      Vymazat
  4. Mně se líbí ten pudr na vlasy, ale přijde mi trochu drahý.

    Summer Reading

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V akci se bude dát sehnat určitě i levněji. Je fakt, že ta stovka není málo, ale zase funguje i tmavé vlasy což se o všech ostatních pudrech říci nedá ;-)

      Vymazat
  5. Mě se hodně líbí ten pudr na vlasy. :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně se mi líbí multilíčidlo, váhala jsem s odstínem, ale hodně se mi líbí tento, takže myslím, že mám usnadněné rozhodování:-) A pak balzámy na rty, buď broskev nebo žvýkačku..a nebo oba:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Multilíčidlo se mi dost zalíbilo. Pokud se teď v létě líčím, tak vždy volím ho. Krásně se nanáší, božsky voní a tvář hezky přirozeně rozjasní. Na léto mám tyto zlatavé tóny nejradši. Takže pokud se ti líbí, tak směle do něj :D

      Vymazat
  7. Musím říct, že mě dost zaujalo to multilíčidlo :)

    Velká letní Giveaway!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se osvědčilo výborně a to nejsem fanda krémových produktů. Skvěle se s ním pracuje, má bezva barvu a obstojně drží. Rozhodně je to teď můj nejoblíbenější krémový rozjasňovač :)

      Vymazat
  8. Z těchto nových produktů mě bohužel neláká ani jeden. Však kdoví jestli při další návštěvě drogerky mě nakonec nezlákají

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sama znám moc dobře. Nejprve jsem rozhodnuta, že dané novinky nepotřebuji a ani se mi nijak nelíbí, ale pak odcházím s tím a tím :D Ono realita a to, že daný produkt může člověk vidět na živo a osahat si ho mnohé změní.

      Vymazat
  9. Balzámky a barevné pudry jsem v DM zahlédla, ale ani jedno mě při pohledu nenalákalo na koupi. Ale ten fialový pudr vypadá skvěle na Tvých vlasech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápeme že ne každému musí být tyto novinky po chuti. Taky to úplně není náš šálek kávy, ale minimálně multilíčidlo nás oslovilo :)

      Vymazat
  10. Mě bohužel už dlouho žádná novinky od Dermacol nezaujala, takže ani tyhle neplánuju kupovat :(

    OdpovědětVymazat
  11. Děkujeme za pochvalu i za pozvání :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám balzám s vůni hroznů a jsem s ním spokojená. Ta vůně je úžasná, nejradši bych ho snědla :D. Navíc moc hezky zbarví rty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že ty další vůně balzámů můžou být super, bohužel konkrétně tetnto "bavlníkový" mi k srdci nepřirostl. Nelíbí se mi právě ta jeho výsledná perleť. Ale hroznový zní moc fajn.

      Vymazat
  13. Krásné letní nákupy. Balzámek mám také je super příjemný.
    Moc pěkný článek.
    Zvu Tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/07/the-body-shop.html

    OdpovědětVymazat
  14. Ten pudr na vlasy si určitě pořídím :)! Už jsem o tom přemýšlela, teď jsem konečně našla jak to funguje a nějakou recenzi.

    OdpovědětVymazat