úterý 7. července 2015

Nalakováno – China Glaze I Herd That

Přeji Všem příjemné ráno,

dnes bych vám ráda ukázala můj první lak od China Glaze, který jsem zvolila ve zlatém odstínu I Herd That. Od doby co ho mám jsem ho lakovala už několikrát a stále se nemůžu nabažit toho jak krásně vypadá. Ovšem když jsem si lak objednávala, tak jsem nevěděla co od něj čekat, neboť jsem obecně na laky CHG četla dost rozporuplné reakce, kdy na jednu stranu mají úžasné a neotřelé odstíny, ale prý velmi špatně drží. Možná i proto jsem si podvědomě vybrala třpytivý lak, neboť je známo, že třpytky dobře drží. Ale vezmeme to hezky po pořádku.


Odstín, který jsem si zvolila je tvořen velkým množstvím zlatavých a červených pidi třpyteček. Základ je tedy čirý a v něm pak plavou ty dvoubarevné třpytky. Odstín je to tak krásný, že když jsem ho viděla, bylo mi jasné, že si padneme do noty. Kdysi jsem měla podobný odstín od Essence a zbožňovala jsem ho. Ale bohužel mi došel a jak víme, to nejlepší Essence prostě zruší, takže jsem se s báječným třpytivým odstínem musela rozloučit. Naštěstí ne na dlouho, díky tomuto krasavci.


Lahvička laku je hezká, elegantní a mě osobně se velice líbí. Vršek je tak akorát velký, takže se pohodlně drží a hezky se s ním manipuluje. Štěteček je tenčí a rovně střižen, přesně tak jak mám ráda. Už to mi předpovědělo, že se mi s ním bude hezky a jednoduše pracovat. A taky že jo. Takže za manipulaci a bezproblémové lakování získává China plusový bod.


Na to, že se jedná o třpytivý lak je konzistence poměrně dost tekutá, ovšem mě to takto vyhovuje. Díky tomu se pak jednoduše rovnoměrně nanáší, nikam nestéká a nedělá žádnou neplechu. K plnému krytí stačí dvě vrstvy, které schnou velice rychle. Než dolakuji druhou ruku, tak tu první mám již suchou a můžu směle nahodit druhou vrstvu. I druhá vrstva je do pár minutek suchá. Schnutí teda musím jedině pochválit. Docela mě překvapilo,že povrch laku je drsnější a trochu mi na omak připomíná pískové laky, které já můžu. Takže toto bylo pro mě velmi milé překvapení. Jelikož se mi drsnější povrch nehtu líbí, nosím ho většinou tak, bez top coatu, ovšem vám jsem ho nafotila i s ním.
bez nadlaku na sluníčku
A teď něco k té výdrži, které jsem se docela bála. Potom všem co jsem četla, tak jsem čekala, že ho snad do druhého dne budu mít sloupaný, ovšem nestalo se tak. Naštěstí tento odstín drží na jedničku. I po pěti dnech vypadá lak perfektně. Při hodně manuální činnosti mi lak vydržel 3 dny a pak se na pár místech kousek odloupl, ale rozhodně to nebylo nic extra viditelného. Navíc díky drsnějšímu povrchu jdou ošoupané špičky či odštípnutý kousek hravě opravit, bez viditelného přechodu. Určitě vás bude zajímat také jak jde lak dolů. Čekala jsem, že díky štědrým třpytkám budu muset použít alobalovou metodu, ale nebylo tomu tak. Stačí když tampónek na nehtu chvíli podržíte a pak jde velice snadno dolů.

všechny 3 fotky s nadlakem
Celkové hodnocení 5/5

Značka: China Glaze
Objem: 14 ml
Cena: cca 120 Kč, kupováno v akci za 60 Kč
Dostupnost: e-shopy např. hairbeauty.cz

Lak mě tedy ve všech směrech velmi mile překvapil. Nejen, že má úžasnou barvu, parádně se lakuje, rychle schne, má pro mě moc hezký hrubší finnish ale navíc ještě výborně drží. Když k tomu přidám i lehké odlakování a super cenu 60 Kč za kterou jsem ho sehnala, tak jsem na výsost spokojená. Lak je úžasný a moje první zkušenost s laky China Glaze tak dopadla na jedničku s hvězdičkou. Vím, že jsem možná jen měla štěstí na odstín, což mi ale nebrání dalšímu prozkoumání jejich široké nabídky. Pokud se vám lak zalíbil tak neváhejte, protože je božský! Tak tím bych to zakončila.

Líbí se Vám? Máte zkušenost s CHG laky? Který je váš oblíbený odstín?

Radu




26 komentářů:

  1. Libi, ja mam tedy od chiny hodne laku a drzi mi vsechny skvele...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to slyším moc ráda. Já právě četla, že drží docela průměrně. Asi jak který odstín. Tento naštěstí s výdrží problém nemá, takže si krásného odstínu můžu užívat dlouho :)

      Vymazat
  2. Nemám žádný takovýto lak, ale ta barvička je nádherná :)

    http://sweetelis.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Na léto je fakt jak dělaný :) Navíc díky drsnému finnishi je to takový 2v1. Někdy drsný, jindy lesklý. To se mi na něm líbí :)

      Vymazat
  4. Krásný odstín, mám strašně ráda třpytivé laky na nehty:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se můžu po třpytivých lacích utlouct. Mám jich už dost, ale každý nový odstín i přesto vítám s otevřenou náručí :D

      Vymazat
  5. Ten je teda úžasnej!! Od této značky ještě nic nemám, asi to budu muset napravit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by jsi měla :D Ne fakt, odstín je báječný. Rozhodně dokáže zaujmout :)

      Vymazat
  6. Odstínově je nádherný a líbí se mi, že jde i lehce dolu. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, sice oproti krémovým laků jde dolů hůře, ale zase tak špatně jako pískové laky to není. Myslím, že trocha námahy za takto krásný odstín stojí :)

      Vymazat
  7. Rozhodne neotrely odstin. Mam nejaky cerveny a ten mi moc nevydrzi. Tvuj krasavec je slibny kandidat do me sbirky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně. Takže přece jen bude něco pravdy na té slabší výdrží. Tento odstín se určitě bude v tvé sbírce jen vyjímat :)

      Vymazat
  8. Krásná barvička.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/mini-haul-outfit.html

    OdpovědětVymazat
  9. Zlatou moc nemusím a na mých krátkých nehtech vypadají laky s efekty spíš legračně, ale ty tvé jsou úžasné! 3 dny je dobrá výdrž a super, že i odlakování jde v pohodě, se třpytkami je to často boj. Krásný lak, na fotkách má super pískový efekt :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám naopak zlatou hodně ráda a právě na krátkých nehtech podle mě efektové laky vypadají mnohdy lépe než na dlouhých :) Ale záleží na každém, to je jasné. Drsnější alias pískový efekt se mi u toho laku fakt líbí, vypadá to hodně dobře :)

      Vymazat
  10. Odpovědi
    1. Odstín je to fakt skvělý, navíc teď na léto jako dělaný :)

      Vymazat