pátek 17. července 2015

New in za červen 2015 - Maru

Hezký letní den,

zase nám utekl měsíc a já přináším nákupní článek s novinkami, které jsem si pořídila v červnu. Tentokrát to není žádné závratné množství a já jsem nakupovala jen věci, které mi došly nebo jsem je už nutně potřebovala. Takže konečně žádné nákupy z marnivosti :-D


První z mých nákupů byla objednávka z eshopu kupkosmetiku.cz, kde jsem si objednala pár věcí. Protože mi dochází zásoba koupelových pěn a solí, chtěla jsem je doplnit. Zaujalo mne ale něco nového a to koupelové perličky Tetesept se smyslnou vůní skořice, švestek a oleje ze santalového dřeva. Dál jsem vybírala jen na poli dekorativní kosmetiky - všem svým pudrům se už dívám na dno, tak jsem si objednala fixační pudr All about matt od Essence. U Essence ještě zůstanu, protože s obočím pořád bojuju, chtěla jsem vyzkoušet opěvovaný gel na obočí Make me brow. Zatím jsem z něj nadšená, akorát se mi zdá, že ten kartáček je trochu hrubší a trhá chloupky. I sesterská značka Essence a to Catrice mne nenechala chladnou. Současné báze pod makeup mám už jen trochu a po jaké značce sáhnout než po mojí oblíbené značce? Trpím na viditelné póry a tato báze Prime and Fine se zjemňujícím efektem je pro mne jako dělaná. Na léto mi chyběla voděodolná řasenka. Mascara All Round je vážně voděodolná a nikde mi u bazénu neteče a nedělá mi pandí look.


Dál jsem potřebovala make-up nebo bb krém a tak jsem taky vybírala z výrobků mé oblíbené značky Missha. Hned na úvodní stránce eshopu mne zaujala novinka a to make-up v houbičce, Magic Cushion. Objednala jsem si ten světlejší odstín, který mi ale na léto nesedl a tak si jej nechám spíš na podzim/zimu až mi vybledne opálení. Make-up je jinak fajn a brzy se dočkáte recenze.


U dekorativky ještě zůstanu. Do Fann parfumerií se dostala značka Gosh a tady jsem tedy byla marnivá a koupila jsem si věci, které nepotřebuju, ale když obojí bylo tak hezké :-) paletka je složená ze samých krásných tělovo-fialkovo-hnědých odstínů. Protože je pořád pěkné počasí, tak si oči moc nelíčím, takže nemám ani žádné poznatky. Co jsem zatím testovala víc je Lip Lacquer v sladkém růžovém odstínu. Výběr barev byl dokonalý a ani jsem nevěděla, který si vybrat. Příjde mi podobný na způsob mnohem dražšího Love lips od Lancomu. Tady za mne palec nahoru.


Péči jsem nakupovala u značky Saloos, na zelený jíl mne nalákala Radu, která je s ním moc spokojená. Však má pro Vás taky připravenou recenzi. Na mazání tváře jsem zase zůstala věrná bio karité balzámu s letní levandulovou vůní. Recenze už na blogu byla zde.


Poslední z nákupu je jediná věc, která mne příliš nepřesvěčila o kvalitě. Je to samoopalovací krém značky Sun Dance z drogérie DM. Nejen, že moc nevoní, ale taky hodně flekatí a při smývání docela hrudkuje a zanechává pokožku "špinavou". 


Líbily se Vám moje nákupy? Všimly jste si na blozích a instagramu červencové nákupní stopky? Dodržujete ji nebo klidně nakupujete dál? 

M.


25 komentářů:

  1. Zelený jíl mám taky. Je to skvělá věc, momentálně je to můj miláček. :D Těším se na recenzi!

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem jej zatím zkoušela jenpárkrát a jsem nadšená. Recenze od Řadu bude brzo, ta už jej testuje skoro 2 měsíce.

      Vymazat
  2. Jak mě mrzí, že nemáme vanu, ale jen sprchový kout. Ty perličky musí být úžasné. Kosmetika od Gosh je nádherná. Paletka se mi taky moc líbí, má skvělé odstíny. Taky si kupuji i to, co nepotřebuji, jen se mi to líbí na tolik, že to prostě v obchodě nemůžu nechat. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez vany si to neumím představit! I když asi před rokem jsem měla jen sprchování období a vanu jsem si dávala málo. Je to hrozne jaké jsme my ženské útraty, pořad kupujeme věci, které nepotřebujeme jen proto, že jsou hezké 😀

      Vymazat
  3. Zelený jíl mám taky, ještě jsem ho nezkoušela, tak jsem zvědavá, jaký bude. Všichni ho chválí, snad budu chválit i já :)
    Gosh vypadá moc pěkně, stejně jako ty perličky do koupele - musí božsky vonět!
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkousej. Já si ho zatím dávala jen jako masku na tvar. Ale plánují ho použít i jako koupel.

      Vymazat
  4. Makeup v houbičce mi přijde dost nehygienický. Tento nový trend moc nechápu, ale docela se to u výrobců rozjíždí
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi ta hygienická stránka docela vadí, ale priznam se, že jsem ho i tak musela mít.

      Vymazat
  5. Mám pudr od Essence a nově jsem si pořídila ten gel na obočí, zatím nevyzkoušeno, ale doufám, že zaujme:-) Nakupovací stopka se nekonala a konat nebude, i když by mi jen prospěla, tu bych akorát měla ambice porušit, spíš to řeším řekněme nákupním oddychem, kdy nakupuji jen pozvolna a s rozumem a kupodivu se mi to zatím i docela daří:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se taky v poslední době snažím nakupovat s rozmyslem. Už mě přešlo období mít v zásobě 10 sprchacu apod. Teď mi stačí v zásobě 1, 2 kousky. Horší to je u dekorativky, když se pořad vyrábí tolik krásných paletek a lacku a rtenek. I když to jsou pořad podobně odstíny.

      Vymazat
  6. Novinky jsou moc pěkné. :) Obě věci od Essence bych chtěla vyzkoušet, četla jsem na ně docela dobré recenze, ale zatím se nezadařilo. Stejně tak paletka Gosh je krásná, ale Fann parfumerii bohužel nikde poblíž nemám. Zato zelený jíl od Saloos mám a je perfektní! Dělá krásnou pleť a i když jsem se bála, že mi na mou sušší pleť nebude sedět, nakonec je to v pohodě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pudr od Essence už mám po druhé, bohužel není tak dobrý jako ten samý v sypké verzi. Ale ten mi přestali vyrábět :-/ Ale myslím, že zafixuje dobře a za těch pár Kč fakt poslouží. Na Gosh zatím plánuju recenzi, ale počkám až budu mít víc otestováno. Teď v létě se tak často nelíčím, takže jsem paletku zkusila asi 2x. Co se týče zeleného jílu, buď je to placebo efekt, ale mám teď taky o dost hezčí pleť a nevím, jestli to je jílem (zatím jsem ho použila párkrát) nebo ne :-)

      Vymazat
  7. Gosh Lip Lacquer ma riadne zaujal, určite sa naň pozriem bližšie :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  8. Ty stíny od Gosh mě opravdu zaujaly, barvičky jsou skvělé. A ráda bych vyzkoušela tu bázi od Catrice, nemusí být špatná :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bázi od Catrice jsem ještě nezkoušela, momentálně mám ještě zbytek Stay Matte Primeru od Rimmel. Ale četla jsem na ty Catrice báze dobré recenze, tak snad bude taky fajn.

      Vymazat
  9. Ten levandulový krém od Saloos je prostě nejlepší ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Červencové nákupní stopky jsem si nevšimla a ještěže :D minulý týden jsem zase pokoupila nějaké novinky v drogerkách
    Nejvíce mě z Tvých nákupů zaujal zelený jíl

    OdpovědětVymazat
  11. Ten gosh lak má nádhernú farbu :-)

    OdpovědětVymazat
  12. zelený jíl mám ve vzorečku, ale čtu hodně chvály, tak musím brzy vyzkoušet :))
    jinak moc povedené nákupy :))

    OdpovědětVymazat
  13. Ja dodržujem poctivo nakupovaciu stopku a som na seba hrdá :) do drogérií radšej ani nejdem :D musím minúť zásoby :)

    OdpovědětVymazat
  14. Hmm, zelený íl by som mala vyskúšať :)
    Súhlasím s Lip Lacquer. Ja ho mám vo výraznej malinovej a som s ním veľmi spokojná. Aj to balenie je milé.

    OdpovědětVymazat