sobota 11. července 2015

Západ slunce nad mořem - líčení

Ahojky holky,

dneska Vám po dlouhé době přináším zase nějaké líčení. Tentokrát to je moje oblíbené letní líčení, které obsahuje trochu netradiční kombinaci bronzové, cihlové a tyrkysové. Podle těchto barev je také líčení nazváno, protože mi připomíná západ slunce někde u moře, kdy se zapadající slunce odráží ve vodní hladině.


Jako základ líčení jsem tentokrát místo báze pod stíny zvolila bronzové Color Tattoo v odstínu On and on bronze. Tentokrát jsem na oči, trochu netradičně, použila konturovací set od Inglot, z něhož jsem využila oba odstíny - světlý pod obočí (1) a tmavý na vystínování banánku a vnějšího koutku (2). Pak jsem přešla do protějšího místa, tedy do vnitřního koutku, který jsem celý až do půlky duhovky vykreslila zlato-bronzovým stínem z paletky Galaxy Chic (4), ve vnějším koutku jsem nanesla druhý stín z této paletky a to sytě cihlový (5). Ten jsem směrem k půlce víčka začala zjemňovat a posléze oba odstíny mezi sebou propojila stínem z Inglot paletky s č. 3. Ve stejném pořadí jsem nanášela stíny i podél spodní linky. Zatím by líčení bylo docela nudné a možná i spíš podzimní než letní. Já jsem jej ale vylepšila tekutou tyrkysovou linku od značky Jordana, která s oranžovou krásně koresponduje. Na zahustění horních řas jsem udělala tekutými linkami Aqua Liner od MUFE tenkou linku. Nakonec jsem řasy natočila kleštičkami a pročesala je několika vrstvami mé oblíbené řasenky od značky Moje.




A co jsem použila na pleť? Obličej jsem sjednotila mým oblíbeným BB krémem Cho Bo Yang od Misshy (ten se ale při focení nějak vytratil). Na pupínky jsem tradičně použila Camouflage cream od Catrice a kruhy pod očima jsem zamaskovala korektorem od Astoru. Celou pleť jsem zapudrovala matujícím korekčním pudrem taktéž od Catrice. A pak jsem se pustila do jemného konturování (pouze pod lícní kosti) se setem od Inglot. Na tváře jsem pak jen přidala trochu tvářenky od Too Faced v odstínu Peach Beach, která je teď na léto má oblíbená. Protože je samá o sobě dost lesklá, už jsem se vzdala rozjasňovače a nechala pleť jen tak. A co ještě celkovému looku chybí? No přece obočí - i tady mám své stálice - tužku Eyebrow styler od Catrice, doplněnou gelem na obočí Brow Drama od Maybelline. Poslední věc, kterou jsem nezmínila je pastelka na rty od Astoru v barvě hnědého cukru.



Co říkáte na tohle líčení? Jaké barvy preferujete na léto?

M.

20 komentářů:

  1. Maru, tohle líčení se ti opravdu povedlo! :) A nazvala jsi ho úplně přesně. Já přemýšlím o pořízení některých barevných linek. Zatím mám jen tužky, i s těma to jde, ale když chci úplně tenoučkou linku, tak té s nimi bohužel moc nedocílím..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju za pochvalu 😉 já barevných linek moc nemám, ale přišla jsem jim na chuť. Já zase nelinkuju tuzkama, vlastně mám barevnou asi jen jednu.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. To plně chápu! Too Faced tvarenky jsou must have. Umožňují je všechny!

      Vymazat
  3. Moc hezké líčení, modrá linka se skvěle hodí na léto :)

    http://sweetelis.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju. Modrá linka mě baví i samostatné spolu s nude stínem. A na podzim ji nahrazují oblíbenou metalovou khaki.

      Vymazat
  4. Sluší ti to. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Dekuju, teď když jsem doma, tak mám i víc času na focení, tak hned ten článek vypadá lip.

      Vymazat
  6. Ja na leto preferuji spis vyraznejsi rtenky :)

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nejsem moc rtenkovy typ. Nechce se mi během dne opravovat, takže spíš ráno k líčení pridam nějakou nude nebo ruzovku.

      Vymazat
  7. Krásné, moc Ti to sluší:-) Hodně mě zaujala linka od Jordany, ta barva je nádherná, na léto jako stvořená:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty linky jsou moc fajn. Určité si poridim i jiné barvy.

      Vymazat
  8. Moc pěkné líčení, krásně Ti ladí s náhrdelníkem :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný náhrdelník a co se líčení týče tak mě se nejvíce líbí modrá linka, ta je absolutně famozní..

    OdpovědětVymazat
  10. Super, já se v létě asi moc nemaluji. Mám pocit, že ze mě vše teče dolů :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se v létě maluju jen tzv.na lepší. Běžně se mi v tech tropech taky nechce.

      Vymazat
  11. Každé leto si podobné líčenie musím spraviť, inak by to ani nebolo leto. Ja síce volím tyrkysovú linku, ale som dosť výrazný typ, takže ak chcem zaujať, aj líčenie musí byť výraznejšie. A práve uvažujem, že dnes večer by sa mi podobné líčenie mohlo hodiť ;)
    Veľmi pekné.

    OdpovědětVymazat