úterý 15. září 2015

Ampleon.cz - košile, které dělají pravé muže

Ahojky holky,

před nedávnem nás oslovil eshop s pánskými košilemi Ampleon.cz, zda by si manžel vybral z jejich nabídky nějakou košili k recenzi. Jaké košile vlastně na eshopu najdete? Nejedná se o kousky v business stylu, které patří k obleku, ale spíše o košile na běžné nošení, např. na rande. Všechny košile, které seženete na eshopu, jsou v moderním slim fit střihu.


Můžete vybírat ze značek Pontto, StyleOver a Giorgio Di Mare. Přestože měl manžel ve výběru volnou ruku, měl trochu problém si vybrat a to protože nosí jen černé oblečení. Nakonec výběr padl na tmavě modrou košili značky Giorgio Di Mare (zde).


První věc, kterou musím na eshopu pochválit je perfektní zabalení balíčku a servis, se kterým zboží přišlo. Košile byla vložená do papírové krabice, která zabránila pomačkání. Součástí balení byla vizitka obsahující poděkování za nákup.



Košile, kterou si manžel vybral patří do tzv. jachtařského stylu, materiál je velmi příjemný - aby taky ne, když se jedná o 100 % bavlnu. Vypracování košile je bezchybné, nikde žádná nitka, ani křivý šev. Co jsem vypozorovala především u košil z různých oděvních řetězců, jsou nekvalitně přišité knoflíky, které se hned po pár nošeních párají. Tady páraní nehrozí. Košili jsme už několikrát prali a je stále beze změny. Po praní košil vždycky nastává složitý úkol a to žehlení. Tady to jde bez problému, materiál je příjemný a dobře se žehlí. Košile má také perfektně vypracované detaily, jako je proužkované lemování řady knoflíků nebo výšivka na prsou. Co se týče výběru velikosti, určitě bych doporučila vzít o velikost větší. Manžel běžně nosí velikost L, ale u italských značek jako je právě Giorgio Di Mare, je běžné, že jsou velikosti trochu menší. Cena námi vybrané košile je 1449 Kč, což je velmi příjemná cena za kvalitní košili, když srovnáme kvalitu s řetěžci, kde ceny taky mnohdy nejsou pod tisícovkou.



Doufám, že Vás dnešní tip na nákup dárků pro partnera, tatínka či bráchu zaujal a že jste na eshop Ampleon.cz zavítaly a okoukly jejich nabídku. Pokud jste žádnou košili nevybraly, nesmutněte, eshop svou nabídku zboží stále rozšiřuje. 

Zaujal Vás výběr košil na eshopu Ampleon.cz? Pořídíte u nich nějaký vánoční dárek?

M.

13 komentářů:

  1. Kosile je moc hezka, vybrali jste i krasnou barvu :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tmavě modrá je jedna z barev, kterou manžel toleruje, takže to byla jasná volba :-)

      Vymazat
  2. Košeľa je fakt nádherná :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně je oproti těm různým řetězcovým košilím kvalitní :-)

      Vymazat
  3. Košile se mi líbí barvou a hlavně těmi detaily a pokud se dobře žehlí, tím líp:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty detaily jsou moc povedené, taky mě baví takové ty milé vychytávky a detaily. Ale to žehlení, to je vážně wow. Žehlení košil nesnáším, ale s tahle šla skoro sama :-)

      Vymazat
  4. Tak tahle košile je opravdu super :) hodně se mi líbí :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, třeba tě inspiruju, co koupit příteli k výročí, narozeninám nebo Vánocům :-)

      Vymazat
  5. Košile je moc pěkná. Já minulé Vánoce taky příteli kupovala košile, ale takové, které se nemusí žehlit. :-) Takže to byl vlastně i dárek pro mě. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si příště musím dát dárek ve formě košil, které nemusím žehlit :-D vážně mě žehlení košil nebaví :-)

      Vymazat
  6. Košile mají nádherný střih a je vidět kvalita.

    OdpovědětVymazat
  7. Když vyberete pro chlapa elegantní, krásnou, přesně padnoucí košili, tak už je úspěch alespoň z jedné poloviny zaručen. Já pro toho mého kupuji hlavně na tržišti s oblečením onlinesekac.cz. Shodli jsme se na tom, že není potřeba kupovat všechno nové. Ať už se jedná o elektroniku, nebo třeba oblečení.

    OdpovědětVymazat