sobota 5. září 2015

Došlo nám – červenec a srpen 2015 – Radu

Ahoj holky,

vítám vás u dalšího článku, tentokrát na téma spotřebovaných výrobků. A že se mi jich přes léto podařilo spotřebovat fakt hodně. Počet se zastavil na rekordních 32 kouscích, proto můžete čekat, že článek bude delšího charakteru, tak snad vás to neodradí a mini recenze výrobků si i přes to rády přečtete.


Z vlasové péče jsem spotřebovala tyto tři výrobky.


Manufaktura vlasový šampón a balzám s vínem a pantenolem

Oba produkty mi moc vyhovovaly. Krásně voněly, byly šetrné a dělaly mé vlasy lehké, poddajné a lesklé. Určitě doporučuji. Celou recenzi si můžete přečíst zde.

Balea Professional šampón a kondicionér 2v1 pro sluncem namáhané vlasy s UV ochranou

Tento šampón ke mně doputoval již loni v prvním DM boxu, ale spotřebovala jsem ho až toto léto. Šampón je hodně tekutý, dobře pěnil a docela hezky vanilkově voněl. Vlasy skvěle umyl, lehce vyživil, takže ani další kondicionér nebyl potřeba. Dobře se po něm vlasy rozčesávaly a byly lesklé. Na léto moc fajn záležitost.

V rámci očisty a obrušování těla jsem spotřebovala celkem 4 výrobky.


Saloos sprchový olej Rakytník-Orange

Báječná záležitost. Olej krásně voněl, díky mléčné emulzi pokožku dobře a přitom šetrně umyl a zanechal jí vláčnou a vyživenou. Mytí s tímto olejem jsem si opravdu užívala.

Dermacol Aroma Ritual povznášející sprchový gel Mandarinkový sorbet

Sprcháče od Dermacolu mám velice ráda a tento byl pro jarní/letní období jako dělaný. Božsky voněl, přesně jako mandarinkový sorbet. Dobře pěnil, nevysušoval a opravdu dlouho vydržel. Pokud máte rády sladké a přitom osvěžující vůně, tak směle do něj.

Saloos Bio tělový peeling Mojito

Další má láska. Olejové peelingy od Saloosu zbožňuji a tato osvěžující vůně Mojito byla na léto jak dělaná. Peeling tělo důkladně zbaví odumřelé kůže, vyhladí ji a především zvláční a vyživí. Mazat se pak rozhodně nemusíte. Dokonalost.

OJJU tělový peeling Mléko a med

Další božský peeling na jehož recenzi se můžete brzo těšit. Proto nebudu moc prozrazovat. Jen řeknu, že byl akorát hrubý, nádherně voňavý a dokonale účinný.

Nechybí mi zde ani sluneční kosmetika v podání krémů a oleje na tělo.


Nubian olej na opalování SPF 10

Dokonalý prostředek, který vám zajistí, že se jednak nespálíte, ale také opalování urychluje a řekla bych, že i zintenzivňuje. Hezky voní, na to, že se jedná o olej, tak se dobře vstřebává a pokožku vyživí a ochrání. Příští léto si jej kupuji zase.

Sun Ozon mléko na opalování SPF 10

Další super opalovák, privátní značky z Rossmanna. Hezky voní, dobře se roztírá i vstřebává, ale hlavně funguje jak má.

Sun Dance tónující fluid SPF 30

Naopak tento výrobek mi moc nesedl. Je tónující, ale dost světlý, přesto se přizpůsobí a vlastně ani na obličeji není vidět. Maximálně obličej lehounce sjednotí. Voní hezky, je krémový, ale přijde mi dost mastný a hůře se vstřebává. Jinak obličej přes spálením chrání dobře.

V sekci odlíčení pleti a očí mi došly tyto 3 kousky.


Lirene fyziologický micelární gel

Tento čistící gel byl moc příjemný. Jemně voněl, dal se používat klasicky jako gel na mokro nebo na sucho s odličovacím tampónkem. Odličovač byl jemný, nedráždivý a vůbec nevysušoval.  Pleť odlíčil dobře a to i oči ve kterých neštípal, avšak dokonale vyčištěná pleť se nekonala. Vždy jsem mela potřebu pleť ještě dočistit. Ale na to hlavní stažení make-upu fungoval dobře. Myslím, že jej doporučit můžu.

Lirene micelární voda 3v1

Tato micelárka byla za začátku fakt super. Obličej krásně odlíčila, vyčistila a zjemnila. Nedráždila v očích ani nevysušovala. Také božky voněla jako malinová limonáda. S postupem času mi její odličovací účinky přišly slabší, rovněž jsem zaznamenala mírné lepení na pleti. Celkově byla fajn, ale znovu si jí nepořídím.

Bione oční a pleťový regenerační odličovač Med

Tyto dvoufázové oční odličovače od Bione mám hodně ráda. Konkrétně tento výborně odličuje, není přehnaně mastný, hezky voní a oči nijak nedráždí. Navíc je přírodní, dlouho vydrží a stojí pár korun. Další variantu již mám načatou.


Essence matující odličovací ubrousky – 25 ks

Přestože ubrousky moc nepoužívám, tak tyto byly super. Jemně voněly, byly akorát napuštěné a dost velké. Odličovaly hezky, jen u očí to chtělo trochu déle přidržel ale i tak oční make-up odlíčily dobře. Pleť nedráždily, nevysušovaly. Pleť zanechávaly čistou, hebkou a opravdu matnou. Na takové ty líné dny nebo rychlé odlíčení můžu vřele doporučit.

Diazo maska s korály a mořskými řasami – 1 ks

Jedná se bavlněnou plátynkovou masku a hydratační sérum. Těchto masek jsem si koupila více a plánuji na ně napsat samostatnou recenzi, proto si na více informací počkejte na ní.  

Nechybí zde ani nějaké to tělové mazání.


Purity Vision kokosový olej

Moje letní klasika. Koksákem se mažu zejména po opalování, ale používám ho také na vlasové zábaly. Pokožky vyživí, zjemní a krásně zregeneruje. Stejně dobře funguje i na vlasy.

Ziaja tělové kakaové máslo

Mé několikáté spotřebované balení. Máslo je akorát hutné, krásně voní a výborně vyživuje. Navíc pokožku zjemní a vyhladí. Můžu doporučit.

Bi-Oil - 125 ml

Pečující olejíček má zmírnit strie, jizvy, sjednocovat odstín pokožky a dodat vlhkost dehydrované pokožce. Musím říct, že krásně pudrově voní, je lehký a dobře se vstřebává i roztírá. Hydratuje opravdu skvěle, tón pleti dokáže zlepšit a sjednotit. Bohužel se striemi mi nepomohl a to je nemám moc výrazné. Všeho všudy je to fajn olejíček, který jsem si oblíbila a můžu jej doporučit. Ale zázraky od něj nečekejte.


Naturals dvousložková pěna do koupele – uvolňující

Bezvadná pěna do koupele. Intenzivně voní, skvěle pění a díky dvousložkovému složení pleť také zjemní a vyživí. Vřele doporučuji.

Ceano krémová kulička do koupele a sprchy

Dokonalost sama. Stačí půl kuličky na koupel, tu jednak provoní ale díky obsahu olejů pokožku také vyživí a zregeneruje.




Saloos květinová pleťová voda Růže – 50 ml

Tyto květinové vody já můžu. Krásně a především přirozeně voní, pleť osvěží, zklidní a lehce dodají vlhkost. Používám je buď na osvěžení, dočištění pleti nebo pod různé oleje. Rozhodně budu kupovat nadále.

Natura Siberica Extra-Firming noční pleťová maska – 75 ml

Super maska, která se nanáší na noc. Je gelové konzistence, decentně voní a během chvilky zaschne, takže nehrozí, že se jí celou otřete do polštáře. Ráno pak stačí opláchnout a kochat se skvěle vyživenou, vyhlazenou a jednoduše krásnou pletí. Rozhodně doporučuji. Více si můžete přečíst v recenzi zde.

Karin Herzog obličejový peeling Mild Scrub – 25 ml

Peeling měl samostatnou recenzi  zde. Ale pro připomenutí byl extra jemný, nedráždivý a fungoval dobře. Pleť byla po něm jemná a hladná. Bohužel mi ale nevoněl a byla ho větší spotřeba. Za mě spíše ne.


Amai výživný krém na ruce – 100 ml

Tento levný krém mě mile překvapil. Hezky voněl, byl docela hutný, ale roztíral i vstřebával se dobře. Nebyl mastný, ale vytvořil ochranný film. Byl opravdu dost výživný, proto jsem ho používala i na nohy a se suchými patami zatočil jedna radost.

Garnier Ultra Dry antiperspirant – 50 ml

Tento kuličkový antiperspirant má zajistit až 48 hodinovou ochranu proti pocení, což ani náhodou nedává. Kulička funguje fajn, vůně se mi taky líbila ale pocení zabránit moc nedokázal. Za mě dost průměr. Znovu nekoupím.

Z nehtové péči mi došly dva podkladové laky.


Konad Base Coat – 10 ml

V lahvičce trocha laku ještě zbývá, ale již se hůře nanáší, začíná se táhnout a především déle schne. Jinak byl ale skvělý. Nehty vyhladil, zpevnil a zamezoval jejich třepení. Za sebe můžu doporučit.

Jordana Hardener podkladový lak s diamantovým prachem – 15 ml

Péči od Jordany mám fakt ráda a i tento zpevňující podkladový lak byl bezvadný. Nehet výrazně zpevnil, vyhladil a dodal vysoký lesk. Navíc rychle zasychal a dlouho vydržel. V lahvičce zůstal pouze zbyteček, který zhoustl a špatně se již nabírá. Doporučuji.

Sešly se mi zde i dva zástupci na rty a to:


Blistex Classic Lip Protektor – 4,25 g

Můj top letní balzám a to díky super sladké vůni, skvělé konzistenci a SPF 15. Rty chrání, vyživí a zamezí vysušování. Doporučuji.

Crazy Rumors Grape Bubble

Opět můj milovaný Crazy Rumors, tentokrát se skvělou žvýkačkovou vůní jako Pedro. Rty zjemní, vyživí a výborně na nich drží. Nevím co více k němu říct, je úžasný a jen tak mě tyto přírodní balzámy nepřestanou bavit.

Z dekorativky se mi zde sešly tři kousky a shodou okolností vše od značky Essence.


Essence Easy 2 use linky v peru

Co k těmto linkám říct. Snad je to, že jsou nepoužitelné. Namalovat jde pouze jedno oko a pak  hrot vyschne a nejde s ním pracovat. Časem do něj barva zase nateče, ale prostě namalovat obě oči s ním nejde. Barva je sice fajn a výdrž byla taktéž super, ale nemám na ně nervy. Nekupovat.

Essence gelové oční linky – 02 London Baby a 03 Berlin Rocks

Bohužel se s těmito perfektními gelovými linkami musím rozloučit. Již jednou jsem je ředila, ale opět ztuhly, takže není zbytí a letí do koše. Linky byly krásně pigmentované, krémové a bezvadně držely. Bohužel jak bývá zvykem je Essence přestalo vyrábět, velká škoda.

Hurá, jsme konečně na konci. Všem co dočetly až zde, tak moc děkuji. Vaší výdrže a zaujetí si moc vážím. Příště bude článek určitě kratší.

Co na mou spotřebu říkáte? Co máte vyzkoušeno a jak jste spokojené Vy?

Radu



23 komentářů:

  1. Fíha, tolko spotrebovaných produktov. Ja by som takéto lánky písať nemohla, spotrebujem počas mesiaca možno tak 3 - 5 produktov. Inak mám skusenosti s Dermacol sprchovým gelom. podla mna je tiežperfektný. A Nubian - tak to je stará klasika - mám rada ten olejček.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje spotřeba je vždy celkem slušná, ale teď přes prázdniny jsem se obzvlášť činila :D Nubian je super, příští léto ho kupuji zase. A Dermacol sprcháče jsou klasicka, která mi moc vyhovuje.

      Vymazat
  2. Chystám se vyzkoušet nějaký dvoufázový odličovač od Bione :). Odlíčí i voděodolnou řasenku :)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bione odličovače můžu jen doporučit. Já vyzkoušela již tři druhy a všechny byly super. Já voděodolnou řasenku nepoužívám, ale voděodolné gelové linky mi vždy odlíčil krásně, tak si myslím, že i řasenku sundá raz dva :)

      Vymazat
  3. Uh, toho tedy je :D Oceňuji krátké a výstižné popisky všech produktů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Snažila jsem se psát jen to základní, ať to není přehnaně dlouhé. Jsem ráda, že jsi to ocenila :)

      Vymazat
  4. Naozaj perfektné vecičky si používala, najviac ma ale zaujala dvojzložková pena do kúpeľa. Veľmi sa mi páči to, že si ku každému produktu dala nejaký krátky popis.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I když na některé produkty samotné recenze byli, tak si myslím, že je fajn alespoň shrnout základní info. Osobně nemám ráda, když blogerky pouze odkáží na recenzi a nic více k danému produktu nenapíšou. Dvoufázová pěna byla úžasná. Dostala jsem jí jako dárek, ale pokud na ní někde narazím, tak bych ráda vyzkoušela další vůně :) Opravdu pokožku krásně zjemní a vyživí. To se u pěny jen tak nevidí.

      Vymazat
  5. Lirene produkty jsem používala asi před 6 lety a v té době jsem tu značku milovala :). Balea šampon jsem měla taky, ale moc mi nevyhovoval, tak jsem s ním myla štětce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ten Balea docela seděla, ale musím se přiznat, že ke konci jsem s ním taky myla štětce :D Nějak se mi omrzela ta vůně a začala mi vadit, jinak ale byl dobrý, ale znovu si ho kupovat nebudu.

      Vymazat
  6. Mám mandarinkový sprchový gel Dermacol a ten nezklamal, voní hezky. Matující ubrousky Essence jsem si pořídila až nedávno, do té doby jsem je nějak přehlížela, ale na dočištění pleti jsou fajn. A kokosový olej je moje nutnost, už bych se bez něj neobešla:-)
    Jo a na Bione už mně lákáte dlouho, prohlížela jsem si nabídku výrobků a některé mně zaujaly, mezi nimi i tento medový odličovač, takže už se těším, až si výrobky objednám a vyzkouším, věřím, že budu taky spokojená:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dermacol sprcháče prostě umí. Zatím mě nezklamal žádný. Já čistící ubrousky nikdy moc nepoužívala, ale když ke mě doputovaly tyto od Essence, tak musím říct, že když jsem byla líná se důkladně odlíčit nebo na cesty mi přišly super. Odlíčení sice nebylo kompletní, ale ten základní make-up a nečistoty dokázaly stáhnout dobře. Já žádné léto nemůžu existovat bez kokosáku, je to moje must have po opalování. Bione určitě zkus, nebudeš litovat. Tento medový odličovač mi hodně vyhovoval.

      Vymazat
  7. Ahoj, na tyto vaše články se těším pokaždé asi nejvíce:-) Sama jsem za srpen vypotřebovala přes 70 produktů, což je opravdu rekord. Ale částečně za to může fakt, že jsem asi 25 kousků vyřadila ze své sbírky dekorativní kosmetiky. Padly hlavně rtěnky, některé prošly už v roce 2006, což je děs...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, tak to nás velice těší. Páni 70 ks to je teda něco. Já když vyhazuji laky, které moc nepoužívám tak je do spotřebováno nedávám. Taktéž vzorečky a takové ty věci každodenní spotřeby. Možná bych se taky měla mrknout na své rtěnky, ale doufám, že prošlé tam snad nemám. Já je většinou vyhazuji když začínají měnit konzistenci nebo divně smrdět. Ale díky za připomenutí, že bych na ně měla mrknout.

      Vymazat
  8. Máš toho tentokrát opravdu hodně. Z tvých produktů jsem ještě nevyzkoušela ani jeden. Co mě ale láká je kokosový olej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, až jsem se sama divila kolik se mi toho nasbíralo. Ale ty další měsíce toho bude určitě méně. Moc produktů, které by mi teď docházely nemám. Kokosák vřele doporučuji. Na hydrataci a zklidnění pokožky po opalování neznám nic lepšího. Kupuji si jej každé léto.

      Vymazat
  9. Dosť ste toho teda spotrebovali :-)

    OdpovědětVymazat
  10. hodně výrobků co jsi spotřebovala chci taky vyzkoušet, například bioil, něco od saloosu a odličovač od Bione :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen vyzkoušej, jsou tu super věci ke kterým se budu nadále vracet :)

      Vymazat
  11. Tak to je krásná spotřeba. Tenhle medový dvoufázový odličovač od Bione jsem měla taky a bohužel mě strašně štípal v očích. Ale pleť odlíčil bravurně a bez podráždění :)

    OdpovědětVymazat
  12. Parádna spotreba! Takú by som už aj ja potrebovala, lebo posledné mesiace míňam kozmetiku akosi striedmejšie. Dúfam, že trocha vyrovnám skóre, aby som bez väčších výčitiek mohla nakupovať novinky :)
    Z vyskúšaných mám obľúbené výrobky Saloos, vlhčené utierky Essence a kokosák - všetko skvelé vecičky.

    OdpovědětVymazat
  13. Super spotřeba, líbí se mi, že v tom množství nejsem sama.

    OdpovědětVymazat