neděle 13. září 2015

Jak jsme (ne)utrácely na dnech Marianne

Krásnou neděli všem,

Dnes jsme si pro Vás připravily článek o tom co jsme si pořídily při letošní nákupní akci Dny Marianne 2015. Moc jsme se nerozšouply, takže žádné hromady nových věcí nečekejte. Proto bude článek napsán z pohledů nás obou a tedy rozdělen do dvou částí.



Radu

Musela jsem využít slevy v Manufaktuře a nakoupit si své nejoblíbenější sole do koupele. Ty vůně jsou prostě skvostné. Nejen, že koupel maximálně zpříjemní, tělo uvolní a zregenerují, ale rovněž ho provoní. Prostě dokonalost. Zvolila jsem 300 gramové balení v pytlíčku a to ve vůní Meduňka a pak s chmelovým výtažkem a dubovou kůrou a to je vážně slast. Divím se, že jsem na tuto úžasnou parfemaci nenarazila už dříve. Rozhodně doporučuji alespoň očichat.


Z parfumérek jsem šla pouze do Douglasu, kde jsme s Maru využily akce 2+1 na suché šampóny Batiste. Za mě to jsou rozhodně jedny z nejlepších suchých šampónů vůbec. Zatím jsem zkusila pouze vůni Originál (tu si vzala Maru) a já se rozhodla vyzkoušet tropickou a květinovou. Tak jsem zvědavá jestli budou stejně dobré jako ta klasická verze. Díky akci vyšel jeden šampón na příjemných 72 Kč. Dále jsem primárně šla pro Artdeco bázi pod oční stíny, která mi zatím jako jediná udrží stíny dokonalé celý den. Vyzkoušet jsem chtěla také chválené lesky Butter Gloss od Nyxu a teď jsem konečně měla příležitost. Bohužel stojan s lesky byl šíleným způsobem vybraný a moc odstínů na výběr nebyl. Tak jsem nakonec zvolila velice přirozený tělovo-růžový odstín č. 05 Créme Brulee. Na první vyzkoušení mi přijde lesk moc fajn. Má příjemnou konzistenci, není moc lepivý, je akorát pigmentovaný a božsky jakoby likérově voní. Rtům dodá přirozený lesk a hydrataci. Zbytek byl dárek k nákupu a to miniatura  řasenky Collistar Art Design a lak na nehty Douglas v růžovém odstínu 4 – La Marelle.


Plánovala jsem, že si nakoupím plno oblečení, nějaké podzimní boty a doplním basic kousky v šatníku. Bohužel jsem se přepočítala a domů jsem odcházela pouze s dvěma kousky z H&M. Koupila jsem si basic jeany s vyšším pasem a pak lehounký květovaný svetřík s krásnou krajkovou aplikací. Ten se mi zalíbil na první pohled.


Protože jsem nic dle svých představ nesehnala v obchodech, tak jsem využila akce na e-shopu Zootu (25 % sleva) a objednala jsem si čtyři kousky. Nechala jsem si je poslat do výdejny radosti v Ostravě. Tam si je příští týden zajdu vyzkoušet a doufám, že všechny poputují se mnou domů. Vybrala jsem si hnědou koženkovou bundičku Vero Moda. Doma mám pouze černou, trenčkot mám také černý, takže hnědou bundu rozhodně využiji. Tak snad mi bude bunda sedět. Dále jsem se zamilovala do tělovo-černých šatiček zn. Haily´s. Od téže německé značky jsem si vybrala béžový blazer s ¾ rukávem a krajkovou aplikací. Posledním objednaným kouskem je zelené krajkové triko zn. Only.


Využila jsem rovněž akce na Mall.cz, kde jsem si pořídila Braun Face 820, což je čistící kartáček a obličejový epilátor v jednom. Už jsem jej měla vyhlídnutý dříve, jen jsem čekala na akci, která zrovna přišla. Nejen že jsem ušetřila 20%, ale jako dárek jsem dostala balení 4 ks výměnných kartáčků v hodnotě 790 Kč. Už se těším až mi dorazí. A to je vážení z mých nákupů vše. 

Maru 

Na letošní Dny Marianne jsem měla v plánu pořádný shopping, bohužel mi zdraví nepřálo a tak jsem se na velký nákup do Ostravy nevydala a musela jsem si vystačit asi s hodinkou v nákupním centru u nás v Opavě. V prvé řadě jsem si šla pro nový trench coat, který nebyl vůbec k sehnání - letos snad nikde podzimní kabátky nebyly. Proto jsem z obchodů s oblečením odešla téměř s prázdnou, koupila jsem si pouze šedý teplejší kardigan a pruhovaný top s koženými aplikacemi z Orsay.


Při nakupování jsem taky myslela na naši malou. Pořídila jsem jí pár sladkých triček, první džíny a bryndáček (který bude Emička nosit místo šátku na krčku), to vše jsem nakoupila v Tescu z kolekce dětského oblečení F&F. Taky jsem nemohla odolat slevě na hračky značky Fisher Price v hračkářství Pompo. Emča teda dostala mluvícího pejska. Aby měla Emička památku na první roky života, pořídili jsme knihu Mých prvních pět let: Střípky z mého dětství.


Protože jsem se na nákup do Ostravy nedostala, zaúkolovala jsem Radu, ať mi nakoupí pár kosmetických věcí. 


K podzimu pro mne patří relaxování ve vaně a dlouhé koupele při svíčkách. A do vany nesmí chybět kvalitní sůl do koupele. Levandulová sůl od Manufaktury je moje stálice a velký oblíbenec, proto jsem si jí poručila koupit :-)


Protože jsem nikdy nezkoušela ikonický suchý šampón Batiste, bylo na čase si jej konečně pořídit. To ale z Douglasu není vše, stejně jako Radu jsem chtěla na blozích vychvalovaný Butter Gloss od Nyxu. Vybrala jsem si odstín č. 3 - Peaches and Cream. Dárek k nákupu jsme dostaly s Radu obě stejný, lak na nehty Douglas a miniaturu řasenky Collistar. 



Poslední můj nákup proběhl v Sephoře, kdy jsem si do ostravské pobočky nechala z Prahy poslat rozjasňující bronzer Snow Bunny od značky Too Faced. 


Jak se Vám vyvedly nákupy? Sehnaly jste se slevou vše, co jste chtěly nebo jste odešly s prázdnou?

R&M

31 komentářů:

  1. To oblečenie je fakt super :) Ale aj kozmetika je perfektná a moc sa mi páči, ako je soľ zabalená :)

    Pozývam ťa aj tvojich čitateľov na Môj blog www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk na ktorej taktiež prebieha GIVEAWAY o AVON balíček

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. Koupelovou sůl od Manufaktury máme obě moc rády. Nejen, že balení vypadá krásně, ale především obsah je dokonalý :)

      Vymazat
  2. Já jsem byla v Ostravě nakupovat včera, ve slevách jsemm ale nic nepořídila, vybrala jsem si botky ve Stradivariu, ty teda ve slevě nebyly :D

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    Zvu Vás všechny k naší giveaway o kerammické dózičky ve tvarů cupcaků!: http://natalieklara.blogspot.cz/2015/09/sweet-next-50-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec se ti nedivím. Většina věcí v obchodech mě taky nezaujala a navíc těch lidí, hrůza :) Radši jsem si pak v klidu objednala hezky z pohodlí domova. Je fajn, že akce probíhala i na řadě e-shopů :) R.

      Vymazat
  3. Obě jste skvěle nakoupily. Já jsem dny Marianne vůbec nezvládla/nestihla. Kdybych věděla o slevě na Braun, tak se snažím víc. Po tom kartáčku se už dlouho ohlížím.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Akce na Braun kartáček na Mall.cz stále trvá, ještě dnes můžeš slevu 20% uplatnit. Takže pokud kartáček chceš tak rychle na e-shop :)

      Vymazat
  4. Hezké nákupy. Především mě zaujaly lesky od Nyx a Too Faced bronzer. Těším se, že se tu objeví i jejich recenze :)
    Easy on the Eye

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jsem plánovala nákupy na dny marianne a místo toho jsem lehla s angínou :/ Ale moc krásné věci jste pořídily :)
    Menší poznámka...nevím, jestli si na můj blog pamatujete, ale zmizela jsem z blogového světa a teď se vracím! Byla bych moc ráda, kdyby se vše vrátilo do starých kolejí :)
    http://nialsfashmania.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, že ti to nevyšlo. Příště si to určitě vynahradíš.

      Vymazat
  6. Tak jsem si ten Braun Face 820 objednala na mallu, díky za tip :-) o 1553,- jsem lehčí. Těším se, jak bude/nebude fungovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač. Snad ti bude vyhovovat. Já na něj četla dost pochvalné recenze, tak sázím, že bude skvělý :)

      Vymazat
    2. Nepřišly mi ty kartáčky, tak jsem zvědavá, jak se k tomu mall.cz postaví.

      Vymazat
  7. Parádní nákupy, já jsem se na Dnech Marianne taky docela vyřádila. A můžu se zeptat, jak to funguje s tím posíláním na jinou pobočku Sephory? S kým si to musím domluvit? Předem děkuju za odpověď. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálně jsme napsaly zprávu na facebook Sephory, že by jsme si chtěly nechat zaslat to a to na pobočku v Ostravě, uvedly kontaktní číslo a email a do týdne jsme to měly tam.

      Vymazat
  8. tady si to někdo parádně užil! :) Jedno hezčí než druhé. Do manufaktury také ráda chodím! :) Zvu na http://corculum.blogspot.cz/2015/09/giveaway-s-bavimevaritcz.html giveaway! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, máme z věciček fakt radost. Manufakturu mám čím dál radši, jejich výrobky jsou vážně skvělé :)

      Vymazat
  9. S oblečením jsem to měla podobně, čekala jsem, kolik si toho odnesu, ale bohužel se mi toho v reálu až tolik nezalíbilo, ale nevadí, skříně mám narvané i tak:-D Z kosmetiky jsem vše co jsem chtěla rozhodně nesehnala, některé regály byly dost vybrakované, ale s prázdnou jsem ani tak neodcházela:-)
    Ty věcičky pro malou vypadají úchvatně a bronzer Too Faced zaujal rovněž:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Buď se mi oblečení nelíbilo nebo mi nesedělo dle mých představ. Hold není každý den posvícení. Ještěže jsou ty e-shopy. Já se v kosmetice naštěstí krotila a držela jsem se pouze toho pro co jsem šla :) R.

      Vymazat
  10. Pekne sis nakoupila. Batiste suchy sampon uz jsem take konecne vyzkousela a super je.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Za mě jeden z nejlepších sucháčů vůbec :) Teď mám zásobu snad na rok :D

      Vymazat
  11. Ten kvetinový svetrík je nádherný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, taky se mi děsně líbil. Hned mi padl do oka a oblečený vypadá fakt skvěle :)

      Vymazat
  12. Krásné nákupy, moc se mi líbí nákup z HM a šaty ze Zootu. Letos jsem byla na Dnech Marianne, ale kupodivu se mi nic moc nelíbilo a nakonec jsem zašla jen do CCC pro boty (které byly už ve slevě, ale nakonec u pokladny jsem dostala další slevu 100 Kč) a také do Gate, kde byla 30% sleva na novou kolekci a tak mám dvě krásná trička za celkem za 200 Kč. Takže suma sumárum jsem utratila 450 Kč - asi jsem měla spořící den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do CCC jsem šla taky omrknout boty, ale žádné mě neoslovily. Ty jsi ale měla dobrou kliku, že jsi dostala ještě slevu na víc. To bych si taky nechala líbit. Že měl Gate slevu vůbec nevím, asi bych se tam zašla mrknout. Ono šetřivý den, taky není na škodu. Věřím, že se rozšoupneš zase někdy jindy :D

      Vymazat
  13. Ten NYX butter gloss ti rozhodně schlaluju, už jsem na něj taky koukala, ale Vanilla Cream Pie byla nakonec vítěz a Too Faced je určitě dobrá inspirace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, lesk je moc příjemný a navíc mě překvapil, že je i slušný držák :) Zatím maximální spokojenost.

      Vymazat
  14. já sem velká ostuda, ale dny Marianne šly mimo mě :D ale vy jste nakoupily parádně :) ten bronzer TF áách :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme. Vůbec nejsi ostuda, alespoň ses vyhnula davovému šílenství a prázdné peněžence :D Ale ty si to jistě vynahradíš zase jindy, viď ;-)

      Vymazat