čtvrtek 3. září 2015

Krásná do školy s novinkami Rimmel

Hezký čtvrtek,

jak jste přežily nástup do školy? Některé z Vás si ještě užívají prázdnin, ale přece jen většina z nás už nastoupila do školních lavic nebo pracovního procesu po prázdninách/dovolených. Pokud patříte mezi ty, které preferují decentnější líčení, tento článek bude pro Vás to pravé.


Dneska si představíme dvě novinky od značky Rimmel a to Rozjasňující BB cream Radiance 9v1 a řasenku ScandalEyes XX-Treme pro dosažení maximálního objemu a prodloužení řas.


Krásná pleť je základem každého líčení, a proto BB cream Radiance v sobě snoubí účinky více výrobků a slibuje: vysokou výdrž líčení díky obsahu podkladové báze, vyhlazení pleti a minimalizaci zvětšených pórů, celodenní hydrataci pleti, zakrytí nedokonalosti, ochranu pleti s SPF20 , rozjasnění pleti a sametový vzhled a přizpůsobení barvě pleti.
 
Už samotný obal vypadá letně a zářivě a to díky kombinaci tělové a oranžové barvě na tubičce. Výrobek si můžete pořídit hned ve dvou variantách a to light nebo medium.
  

Já jsem BB testovala v odstínu Light, což je studenější světle béžová. Bála jsem se, že přes letní opálení bude pro mne příliš světlý, ale díky konzistenci se dobře přizpůsobí přirozenému odstínu pleti. Konzistence BB je příjemná, středně hutná, díky níž se na pleti hezky roztírá a zapracovává doztracena. 


Tím, že se jedná o BB s rozjasňujícím a hydratačním efektem, je vhodnější spíše pro suchou pokožku. Na mastné a smíšené pleti bude nutné BB více zapudrovat, popř. přepudrovat podle potřeby i během dne. 

Co se týče hydratace, tady BB opravdu plní, co slibuje - pleť je hydratovaná, pružná a vypadá zdravě. Krytí BB je spíše slabší střední. Velké nedokonalosti jím nezamaskujete a bude třeba ještě použít korektor. Pokud potřebujete spíše sjednocení a "ozdravení", je pro Vás BB Radiance to pravé. 

Cena BB je okolo 150 Kč za 30 ml.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Řasenka ScandalEyes XX-Treme díky důmyslnému oboustrannému kartáčku s dvojími štětinkami viditelně zhušťuje, prodlužuje a odděluje řasy. Obal řasenky je stylový, jako bývá u řady ScandalEyes, tentokrát je vyvedený v razivě červené barvě s černým potiskem.


Atypický silikonový kartáček má z jedné strany klenutý tvar, který díky malým rozdvojeným štětinkám dodávají řasám maximální objem. Druhá strana má rovný tvar a delší štětinky, které naopak řasy prodlouží. 


Náplň řasenky je spíše mokřejší, což mi nevadí, pracuje se s ní dobře. Bohužel pro mé řidké řasy není tento kartáček vhodný a musím jej hodně otírat ať nenabírá až příliš velké množství barvy. Proto bych ji doporučila spíš někomu s bohatšími řasami. Ale i přesto, že mi řasenka příliš nesedla, dokázala mi řasy zvýraznit docela hezky. 



Výdrž na očích je celodenní, nedrolí se ani se nemaže. Přežije i déšť a vlhkost ve vzduchu. 

Cena řasenky je necelých 200 Kč a obsah řasenky je 12 ml.

Jaké máte rády výrobky od Rimmel? 

M.

23 komentářů:

  1. Veľmi ma oslovila riasenka, naozaj krásne tvaruje riasy :) - moja obľúbená je momentálne vegánska riasenka, na ktorú som napísala i recenziu. Čo sa týka BB krému, veľmi pekne zakryje nedokonalosti pleti a to bez zmeny farby pleti. Moc sa mi páči

    Blog by Katy :-* ala Čo je dobré to musím mať :) Každý deň nový príspevok

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta řasenka není bohužel úplně pro moje řídké řasy, ale když si s ní vyhraju, tak i mi zvládne udělat pěkný efekt. Ale z bb jsem nadšená, dělá vážně pěknou pleť. Stal se teď mým oblíbencem.

      Vymazat
  2. BB vypadá na pleti nádherně;) V drogérii jsem si ho ještě nevšimla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pleti vypadá fakt dobře. Líbí se mi super světlá barva i pro bledulky a ten přirozený efekt na pleti.

      Vymazat
  3. BB mě hodně zaujalo, po měm se určitě mrknu :-)

    Zvu tě na giveaway o Yankee Candle :)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/posledni-prazdninova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BB mne příjemně překvapilo, vážně stojí za vyzkoušení.

      Vymazat
  4. Koukám, že odstín BB krému dělá čest svému názvu Light a je skutečně světlý. No a celkově nevypadá vůbec špatně, takže se po něm podívám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně máme super světlý produkt v drogériích, co? Taky už bylo na čase, aby to firmy pochopily :-)

      Vymazat
  5. Já mám od Rimmelu nejraději rtěnky. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  6. BB mám zatím je ve vzorečku tak doufám že mi bude také vyhovovat :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dej pak vědět, jak ti sednul. Ale je spíš pro sušší pleť.

      Vymazat
  7. Já moc Rimmel produktů nekupuju. Makeupy mi nesedí, a řasenky bohužel taky ne. Ikdyž rtěnky mají fajn, to zas jo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím rtěnky mají super :-) taky mi vyhovují jejich laky na nehty.

      Vymazat
  8. Od Rimmelu mám ráda strašně moc produktů. Snad ještě nikdy mě nesklamal. Má kvalitní výrobky za dobrou cenu. Např Řasenka ScandalE. flex je mojí nejoblíbenější, dále tužky na oči, rtěnky, make upy. Co produkt, to nemá chybu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tužku na oči jsem od Rimmelu ještě neměla. Ale mám moc ráda jejich rtěnky, laky na nehty a teď jsem si hodně oblíbila to jejich BBčko :-)

      Vymazat
  9. Musím přiznat, že mě hodně láká ten BB krém, ten chci určitě časem vyzkoušet :)

    Co nosím v kabelce? + Kabelková GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej ho, jestli máš sušší pleť, tk by ti měl sednout perfektně. :-)

      Vymazat
  10. Tolik produktů jsem nevypotřebovala za celý svůj život a mám takový pocit, že ani nevyčerpám :D Páni, jsem v šoku :P
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat