úterý 1. září 2015

Letní krabička krásy v podání Misshaboxu

Krásné první září Všem,

není nic lepšího než si začátek týdne, u školáků začátek nového školního roku zpříjemnit malým kosmetickým překvapením. To nám obstará nejnovější vydání letního Misshaboxu, což je kosmetická krabička krásy složená pouze z výrobků korejské značky Missha. Tentokrát Missha lákala na hodnotný box ukrývající údajně nejlepší obsah všech dob (celkem vyšly myslím už 4 boxy). Tak se pojďme podívat zda svému slovu opravdu dostál. Ještě dodám, že já ani Maru jsme si box nekupovaly, ale objednání neodolala naše kamarádka, která nám boxík půjčila k nafocení. Tímto jí děkujeme.

Krabička byla pouze obyčejná bílá s nápisem Missha. Možná to chtělo něco víc, když se jedná o letní box. Krabička je na odklopení, ale je to taková ta „levnější“ varianta, kterou samostatně moc nevyužijete. Vyplněná byla klasicky polystyrénovými kousky. Už na první potěžkání se mi zdál box dost lehký, že asi nebude ukrývat moc produktů. Bohužel se to i potvrdilo, ale vezmeme to hezky postupně. Jinak v krabičce nechyběl průvodní dopis s popiskem jednotlivých produktů, včetně cen.


Missha Perfect Cleansing Tissue – plné balení, cena 156 Kč

Začnu největším kusem a to jsou čistící ubrousky. Ty mě osobně moc nepotěšily, protože už v boxu jednou byly. Sice byly fajn, ale chtělo by to něco nového. Na ubrouscích je fajn jejich balení, které je opatřeno plastovým uzavíráním, takže se vám nestane, že by ubrousky brzo vyschly.


Missha Super Aqua Ultra Water-Full miniature set

Druhou největší položkou v balení, tvořila krabička obsahující set miniatur tvořených hydratačním tonerem (30 ml), hydratační emulzí (30 ml) a vysoce hydratačním krémem (10 ml). Tento set se mi líbí a vítám zařazení něčeho nového. Bohužel se obávám, že konkrétně tři hydratační produkty nepotěší majitelky mastné pleti. Osobně bych produkty vyzkoušela, ale že bych z nich byla nadšená se říci nedá.


Missha The Style Lucid nail Polish – plné balení, cena 162 Kč

A další produkt, který v boxu již byl. Kdysi to byl sice efektový lak, ale stejně je to pořád jen lak. Missha má širokou nabídku dekorativních produktů, proto je škoda, že do boxu nezvolili něco jiného, nekokoukaného. Lak přišel v modré barvě, kterou osobně mám ráda, ale řekla bych, že moc lidí modrým nehtům tak jako já neholduje. Tento produkt je z mé strany zklamáním.


Missha The Style Deep Clean Poit Remover Tissue – 1 ks, cena 19 Kč

A opět čistící ubrousek. Tento je s rostlinnými výtažky pro pohodlné odlíčení make-upu bez podráždění. Přijde mi to jako takový produkt o ničem, ale na cesty dobrý. I když jeden „pidi“ ubrousek za dvacku, no nevím.


Missha Prime 24K Gold Collagen Caviar Hydro Gel mask -1 ks, cena 194 Kč

Tak tato gelová maska s obsahem zlata by mě osobně potěšila a s radostí bych jí vyzkoušela. Na to, že stojí téměř dvě stovky, musí s pletí umět zázraky, jinak si tu cenu nedokážu vysvětlit. Sama bych si tak drahou, jednorázovou masku nikdy nekoupila. Maska obsahuje kaviárový extrakt obohacený o vitamíny a aminokyseliny revitalizující mdlou pokožku, přírodní kolagen zpevňuje pružnost a 24k zlato redukuje aktivní kyslík a pohlcuje toxiny.


Tak a zbytek boxu tvořily pouze vzorečky a to:

Time Revolution Night Repair – vysoce koncentrované sérum chránící proti stárnutí pleti a hlubokým vráskám

Safe Block Mild Essence Sun SPF 45 – ochrana proti slunečními záření s vděrozpustnými esencemi

Super Aqua Ultra Water- Full serum – ultra hydratační sérum


Super Aqua Refreshing Cleansing Foam – čistící pěna

Time Revolution The First Treatment Essence – obnovující essence, která doplňuje a zesiluje efektivitu dalších prostředků


Nic dalšího již letní box neukrýval. Nevím jak vy, ale tento obsah bych rozhodně nenazvala nejpovedenějším. Řada výrobků se již v boxu objevila, chyběl mi nějaký extra výrazný a stěžejní prvek a celkově mi moc nesedla ani jednotlivá skladba výrobků. Osobně jsem ráda, že jsem těch 460 Kč (+ poštovné) kolik box stál mohla investovat jinak. Box je pro mě rozhodně zklamáním a troufám si říct, že obsahově je zatím nejslabší vůbec.


Co na něj říkáte vy? Objednaly jste? Jste spokojené?

Radu




31 komentářů:

  1. Jeste ted se segrou nadavame, za co jsme utratily penize.Hruza box, nejhorsi ze vsech boxu.Po tomhle uz teda objednavat nebudu...lakacka to byla z jejich strany skvela, ale pekne klamava...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se vůbec nedivím. Kdybych si box koupila, tak bych asi taky zuřila. Čekala jsem nějakou super našlapanou krabičku jak avizovali a ono přijde toto. Nevím, co od toho čekali.

      Vymazat
  2. Popravdě jsem hodně ráda, že jsem vydržela a neobjednala si ho. Toto by mě mrzelo. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, taky jsem ráda, že jsem odolala. Toto vydání je fakt katastrofa.

      Vymazat
  3. Od Missha jsem nic nezkoušela, ale někdy bych určitě chtěla. Já jsem žádnou krabičku krásy kromě DM boxu neměla :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misshu mám ráda, má super výrobky. Ale skladba tohoto boxu se jim fakt nepovedla. To DM box je jiná liga a za třetinové peníze.

      Vymazat
  4. Moc by mě potěšili ubrousky, ale celkově musím říct, že bych z boxíku asi taky neskákala metr vysoko...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už je jednou měla a navíc je moc nepoužívám, takže by mě fakt nepotěšily, ale špatné nebyly. Chtělo to ale zařadit nový produkt a ne ten co už v boxu byl. Škoda.

      Vymazat
  5. No přiznám se, že takový boxík bych si asi nekoupila :/ Produkty vypadají fajn, ale nic moc pro mě :)
    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě nevyhovuje složení boxu. Vadí mi, že se produkty opakují a v minulosti už v boxu byly. Přitom mají tak bohatou nabídku, tak nechápu, proč nezvolili něco nového, když se v první řadě jedná o představení Missha výrobků.

      Vymazat
  6. Rozhodně propadák na to, že byla krabička avizována jako nejlepší co vyjde. Všechny produkty už tam byli ( a ubrousky i lak jsou fakt super) a k tomu opět ty samé vzorečky. A přitom má Missha takových super produktů tak se ptám proč?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, taky bych box nazvala propadákem. Přesně jak píšeš, mají tak širokou nabídku, tak mohli zvolit cokoliv jiného a neopakovat se ubrousky a lakem. Fakt škoda. Myslím, že dost zákaznic tímto boxem odradili od koupě dalšího.

      Vymazat
  7. Waaaau :) Takýto balík by som určite aj ja privítala :) Nádhera :)

    Blog by Katy :-* ala Čo je dobré to musím mať - každý deň nový príspevok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi asi jedna z mála. Mě přijde box slabý a obsah by mě nepotěšil. Ale je fajn, že se najdou i také, kterým se líbí ;-)

      Vymazat
    2. No, já souhlasím s Katarínou - box mám (dokonce s lakem stejné barvy jako ty) a jsem maximálně spokojená. Ta hydratační sada by měla být vytvořena tak, že hydratuje, ale nemastí ;)

      Vymazat
  8. Za ty peníze mohlo být kosmetiky víc. Super aqua bych osobně brala a tu masku taky. Ale to si raději koupím cíleně :-)

    GA Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano. Lákali na nejpovedenější boxík a pak přišel tento skoro prázdný. Misshu mám ráda, ale tímto mě fakt zklamali.

      Vymazat
  9. Nejvíc se mi líbí ten set miniaturek, ale když vezmu v potaz celkový obsah boxu a cenu, tak bych nadšená nebyla. Nejlepší obsah všech dob bych si představovala opravdu jinak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Tady se o nejlepším obsahu fakt hovořit nedá. Za mě propadák. Kdybych si box koupila, tak fakt nadávám, že jsem vyhodila 500 Kč z okna, protože neobsahuje žádný produkt, který by mě vyloženě nadchl a potěšil.

      Vymazat
  10. Čakala som ,že tam bude toho viac alebo aspoň jeden produkt v plnej veľkosti, ktorý by stál za tie peniaze.

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  11. uffffff .... tak tentokát jsem měla takové tušení a říkala jsem si, že si nechám letní boxík ujít ... a koukám, že jsem udělala dobře :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda jo. Taky jsem nějak neměla chuť box objednat a udělala jsem dobře. Z tohoto obsahu bych byla fakt dost zklamaná.

      Vymazat
  12. No tak to je dosti slabý box! Škoda.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  13. Já si ho jednou koupila před asi rokem a půl a byl prakticky stejný. Ubrousky, lak na nehty a néjaké vzorky krémů.. Nadšená jsem tehdy nebyla a nebyla bych ani teď.

    OdpovědětVymazat
  14. Já boxík mám a jsem nadšená :) Zlatou masku jsem vyzkoušela hned co jsem box otevřela a efekt skvělý! Přemýšlím, že si ji koupím znovu. A miniatury Aqua na mé mastné pleti také fungují skvěle! Krém má lehkou texturu a tonikum uzavírá póry. Ubrousky sice nepoužívám, modrý lak nenosím, ale i tak je to 40:60 ve prospěch boxu... A jestli chce někdo lak, dejte mi vědět! Ráda ho vyměním za něco jiného!

    OdpovědětVymazat
  15. Tento box mě bohužel nezaujal, to už jsou lepší ty DM boxy, i když jsem na něj ještě neměla nikdy štěstí..

    OdpovědětVymazat
  16. Aj keď sa my myšlienka boxov páči, ešte som si žiadny neobjednala. Chcela by som zažiť to prekvapenie pri otváraní, avšak čo sledujem na blogoch, nie vždy by som bola nadšená. Preto si radšej píšem zoznamy s produktmi, po ktorých túžim a cielene si ich kupujem.

    OdpovědětVymazat
  17. No úplně odvǎrená z něho nejsem a ty vzorky prostě nemá ráda

    OdpovědětVymazat