středa 9. září 2015

L´Oréal Elseve Extraordinary Oil – jemný vyživující krém na vlasy

Hezkou středu Všem ,

dnes jsem si pro vás nachystala recenzi na poslední vlasovou novinku mé oblíbené značky L´Oréal. Jedná se o bezoplachový vyživující krém na vlasy z řady Extraordinary Oil. Krém obsahuje 6 olejů z květů a slibuje vlasům dodat lehkost, výživu a hebkost.


Tento hedvábný olej v krému má úžasné zlaté balení a božskou květinově orientální vůni. Ta je dost silná a je ve vlasech dost znát a to mi vyhovuje. Ale věřím, že pro někoho to může být až moc, proto doporučuji předem očichat. Osobně mi vůně přijde identická jako olejové tělové mléko Oil Beauty od Garnier. Samotná tuba mi však nepřijde dvakrát praktická a to z toho důvodu, že konzistence krému je hodně tekutá a musíte být opatrní, aby jste krému nevylily hodně nebo vám samovolně nevytekl. Balení v pumpičce by bylo o mnoho lepší. Takže při manipulaci doporučuji opatrnost a lehkou ruku, jinak budete mít krém všude.


Jak už jsem řekla, tak konzistence krému je hodně tekutá a taková lehoučká. Do vlasů ho stačí nanést opravdu trochu, ale ani pokud to přeženete, tak vlasy nijak nemastí ani nezatěžuje. Krém se vsakuje téměř okamžitě, což je super.


Použít se dá jak do vlasů mokrých, tak i na sucho. Mokré vlasy po umytí pomáhá vyživit a usnadní rozčesávání. Také je pomáhá chránit při fénování. Suché vlasy zase pomáhá zkrotit, rozzáří  je a rovněž usnadňuje rozčesávání. Vyzkoušeny mám oba způsoby a fungují skvěle. Více jsem si ale oblíbila krém nanášet do vlasů suchých, když jim potřebuji dodat extra porci výživy, hydratace a celkově je dostat pod kontrolu. A tuto úlohu plní krém výtečně. Vlasy jednak vyživí, mé občas rozlítané a krepaté vlasy uhladí, dodá jim jemnost a poddajnost. Lépe se mi pak s nimi pracuje a tvoří účes. Takže za mě paráda. Moc se mi líbí, že jednak funguje jak má a přitom vlasy nezatěžuje, neplihnou ani nemastí.

Celkové hodnocení – 5/5

Značka: L´Oréal
Objem: 150 ml
Cena: 100 – 150 Kč
Dostupnost: každá drogérie, supermarkety i e-shopy

Za mě jeden z nejpovedenějších krémů na vlasy, který fakt funguje, jak na mokro, tak především v použití na sucho. Krásně voní, vlasy nijak nezatěžuje, ale usnadní jejich rozčesávání a následnou úpravu. Zkrotí neposedné vlasy, dodá jim výživu, lesk a uhladí je. Navíc funguje jako ochrana před teplem. Já jsem maximálně spokojená a vřele doporučuji krém vyzkoušet. Věřím, že i vašim vlasům bude sedět.

Co na krém řítáte? Zkoušely jste? Zaujal Vás?


Radu

18 komentářů:

  1. Tento olejček som mala možnosť vyskúšať ako vzorku k nákupu na parfums.sk a je fakt super

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že ti vzorek sedl. Mě vyhovuje moc, především ta vůně je super :)

      Vymazat
  2. Mám doma vzoreček, ale zatím jsem ho nezkoušela tak jsem sama zvědavá jaký na něj budu mít názor :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dej pak vědět zda ti vzorek sedl. Podle mě se tento produkt Lorealu fakt povedl, i když já mám celkově jejich vlasovou péči moc ráda.

      Vymazat
  3. Já o něm už četla a né zrovna pozitivní recenzi. Osobně výrobky tohoto typu nepoužívám, protože mi vlasy spíš slepí a jsou pak hrubé. Dávám přednost olejům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Já žádné negativní ohlasy ještě nezaznamenala. Tak ono vždy záleží od typů vlasů. Já je mám normální, docela bezproblémové, ale občas takové krepaté a vysušené. A od toho mi krém dokázal pomoct. Nijak mi je nelepí, a už vůbec nemastí. Takže já jsem spokojená.

      Vymazat
  4. Zkoušela jsem a psala jsem i recenzi, bohužel mně absolutně nevyhovoval. Mám suché a krepaté vlasy, které mi naopak vysušil a byly pak ještě k tomu lepkavé a hrubé. Vůně je ale opravdu krásná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Tak to si recenzi přečtu, ať vím jakou neplechu umí napáchat. Mě naopak sedel hodně, ale je fakt, že vlasy nemám suché. Do mých vlasů se krém hezky vpil, vůbec je nemastil ani nezatížil, takže je to asi dost individuální. Vůně je ale top, to souhlasím :)

      Vymazat
  5. Měla jsem vzoreček a nebyl špatný :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/kosmeticke-peklo-nebe-po-treti.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ráda slyším. Mám ještě podobný krém rovněž od Lorealu, ale u něho moc ty účinky nevidím. U toho krému je rozdíl vidět po prvním vyzkoušení. Takže já jsem velice spokojená :)

      Vymazat
  6. Na nej se v drogerii divam skoro porad a laka me, takze ho jenom prece asi vyzkousim.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, však i cena kolem stovky je velice příznivá ;-) Stojí za vyzkoušení :)

      Vymazat
  7. Já už jsem z téhle řady měla šampon a kondicionér, oba byly výborné, ty si určitě pořídím znovu. Přiznávám, že po tomhle krému se dívám už delší dobu, ale pořád váhám, nicméně teď mám pocit, že aspoň vyzkoušet ho musím a snad budu taky spokojená:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ti sedí šampón i kondicionér, tak nevidím důvod, proč by ti neměl vyhovovat i tento krém. Minimálně za vyzkoušení stojí :)

      Vymazat
  8. Wow, to znie super. Moje vlasy sú momentálne dosť suché, takže asi sa za ním pozriem :)
    Ale chcela by som sa opýtať, či vlasy nemastnejú skôr. Pretože pri väčšine takýchto krémov to je vedľajší účinok :/
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vlasy suché nemám, takže ti úplně nezaručím, že bude mít krém u tebe stejné účinky. Ale minimálně uhladit a zkrotit by je mohl. Osobně se mi po krému vlasy nijak nemastí ani dříve neplihnou. Ale nanáším ho pouze do délek. Krém se během okamžiku krásně vstřebá a vlasy tak nějak oživí a umravní :D

      Vymazat
  9. Už dlhšie po ňom pokukujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jen nekoukej a směle do něj. Za vyzkoušení dle mého fakt stojí :)

      Vymazat