čtvrtek 17. září 2015

První dojmy z podzimních novinek Catrice

Ahoj holky,

jakmile se na konci srpna v Rossmannu objevily novinky značky Catrice, ani já jsem nelenila a běžela jsem pro pár kousků, které jsem měla již delší dobou vybrané. Protože je Catrice moje oblíbená značka, nečekala jsem na recenze a šla nakupovat. Naštěstí se mi koupě vyplatila a všechny výrobky mi dělají radost. Abyste i vy nemusely vybírat poslepu, přináším Vám první dojmy ze tři kousků, které obohatily mojí kosmetickou sbírku.

První výrobek, který mne oslnil na první pohled je Tekutá rtěnka Shine Appeal Fluid v odstínu 040 Pink Macaron. Dále mne nenechala chladnou matná tvářenka Multi Matt v odstínu 020 La-Lavender. A poslední must have byl pro mne fix na obočí v barvě 020 flASHy Brows.


Nejsem příliš fanouškem klasických lesků na rty, obvykle strašně lepí a nic nevydrží, proto jsem ani od téhle tekuté rtěnky nic nečekala. Obal je klasický leskový, kde vidíte, kolik produktu v nádobce máte. Ale musím říct, že vypadá docela elegantně a ne jako ty tubičky za pár kaček. Co se mi líbí je aplikátor, který není klasický pěnový, ale je to spíš taková houbička, kterou se barva pěkně, rovnoměrně nanáší. A teď již k obsahu - první Vás praští do nosu krásná vůně, je trochu do vanilkova a oříškova. Já ač nejsem fanoušek sladkých vůní, tak z téhle jsem paf, je vážně přirozená. Po nanesení na rty je barva přirozená, příjemně lesklá (ale ne moc) a velká výhoda je, že nelepí. Výdrž je také lepší než u běžného lesku, ve 100% stavu vydrží ty 2 hodinky, pak se lesk i barva mírně vytrácí a vydrží ještě tak další hodinku. Cena tekuté rtěnky byla přibližně 115 Kč.



Tvářenka se mi zdá z celého mého nákupu nejslabší kousek. Ne, že by byla špatná, ale mi všeobecně většina tvářenek nedrží a bohužel i tato není vyjímkou. Tvářenka dá se mnou tak 6-8 hodin, což není až tak špatné, ale od tvářenky čekám, že mi vydrží celý den. Obal je opět povedený, průhledný plast se mi líbí, navíc je i pevný a vydrží i nějaký ten pád. A co v krabičce najdete? Tvářenka se skládá se 4 různobarevných proužků, které dají dohromady krásnou studenou středně růžovou barvu. Tvářenka je jemně namletá, na dotek sametová. Díky tomu bohužel trochu práší, ale není to žádná tragédie. Co se mi ale líbí hodně je efekt na pleti, tvářenka není přespříliš výrazná - dodá spíš jen zdravý nádech a bude se hodit ke každému líčení. Cena tvářenky byla přibližně 115 Kč.


Fix na obočí se naopak moc povedl. Díky jemnému hrotu, který nanáší přesné množství barvy, dokážete vykreslit všechny chybějící chloupky v obočí. Práce je s ním rychlá, přesná a obočí vypadá po dokreslení přirozeně. Velkou výhodou je dlouhotrvající efekt, kdy fix zůstane na svém místě i přes pot a velké horko. Cena fixu je kolem 85 Kč.

Zleva: první až čtvrtý swatch samostatně nanesené barvy, pátý a šestý swatch - smíchané všechny odstíny


     

Zaujaly Vás novinky Catrice? Už jste si něco z nových krasavců přinesly domů?

M.





23 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ta barva je skvělá, vypadá skvěle na všechny příležitosti. Jak jsem lesky a tekuté rtěnky nikdy nepoužívala, teď jsem si je docela oblíbila. Konečně jsem s Catrice našla takové, které nelepí a vydrží dýl než pár minut.

      Vymazat
  2. Zalibila se mi tekuta rtenka, ikdyz techto vecicek moc priznivec nejsem.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem tekuté rtěnky a lesky na rty nemusela, ale letošní podzim mne baví :-)

      Vymazat
  3. tekutou rtěnku mám taky a zamilovala jsem si ji :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak zrovna tvářenka se mi líbí nejvíc, ale asi ji nepotřebuju když jsem si o ní přečetla:) Za to tekutá rtěnka mě láká:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi moc líbila. Navíc nemám skoro žádné matné tvářenky, tak jsem se na ni těšila. Ale jak jsem momentálně na mateřšké, tak mi ta slabší výdrž ani tak nevadí, ale do práce by mi to nestačilo. Mám docela náročnou práci, tak jsem potřebovala výdrž aspoň 12 hodin, které tahle tvářenka fakt nedá.

      Vymazat
  5. Pěkné novinky, musím to omrknout. Nejvíc se mi líbí fix na obočí. Takovou stejnou rtěnku uvedl nedávno na trh i Essence, koupila jsem ji a na rtech vypadá opravdu luxusně

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeš mít na blogu recenzi na tu rtěnku Essence? Docela bych se koukla a třeba si pak pořídím i leskortěnku Essence. Kolik vlastně stojí?

      Vymazat
  6. Moc hezké, já mám v plánu pořídit si minimálně ten fix na obočí a taky tekutý Camouflage korektor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tekutý Camouflage jsem měla taky zálusk, ale tehdy když jsem byla novinky omrknout, tak nebyl a od té doby jsem se do Rossmannu nedostala :-)

      Vymazat
  7. Tekutou rtěnku jsem si pořídila, ta mně zaujala na první pohled a v košíku skončila bez většího přemýšlení a nelituji, mile překvapila:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi ty rtěnky líbily na první pohled :-) jsem z ní nadšená a pořídím si určitě další odstín.

      Vymazat
  8. fúúha, fixku na obočie som ešte neskúšala
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to pro mne byly novinka, ale sedl mi skvěle - obočí vypadá přirozeně a hlavně vydrží bez hnutí celý den.

      Vymazat
  9. Tvárenka je veľmi pekná ,tú zoberiem so sebou ,keď príde ku nám do Dm-ka :)
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  10. Tohtoročné jesenné novinky Catrice ma dosť zaujali a budem sa musieť veľmi krotiť pri nákupoch. Chcela by som si kúpiť nový tekutý korektor, páčia sa mi aj tieto matné lícenky, taktiež maľovátka na obočie, ale aj množstvo monotieňov (hlavne matné). Aj z lakov by som si vedela vybrať, ale tento rok mám lakovú stopku...

    OdpovědětVymazat
  11. Novinky vyzeraju super. S tymi leskami sa akosi teraz roztrhlo vrece, akurat dnes som videla, ze aj Essence ma v ponuke nieco podobne...
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat