pátek 25. září 2015

Srpnové nákupy 2015 – Radu

Krásný den přeji,

poslední prázdninový měsíc utekl jako voda, takže je na čase si shrnout co hezkého jsem si za srpen pořídila. Z kosmetiky toho není moc jelikož jsem se snažila tyto nákupy omezit. Přesto jsem utratila dost, neboť nevětší položku srpnového rozpočtu spolkl můj dlouho vytoužený kosmetický stolek. A tím bych i začala.


Narazila jsem na něj při procházení mého oblíbeného e-shopu Bonami.cz a hned jsem si ho zamilovala. Pak jsem mrkla na rozměry a ejhle, naprosto odpovídaly mým potřebám, takže nebylo o čem přemýšlet. Jedná se tedy o set stolku, taburetu na sednutí a velkého zrcadla. To vše v bílé barvě. Fotky mám zatím z netu, jelikož na doručení stolku ještě čekám. Ale věřte, že až ho budu mít doma a kosmetiku uloženou dle svých představ, tak vám připravím samotný článek nebo video jen o stolku a mém novém skladování kosmetiky. Těšíte se? 


 Dále jsem využila akce na e-shopu Nuspring.cz na nově naskladněnou přírodní kosmetiku slovenské značky Soaphoria. O kosmetice této značky hodně slyšela a chtěla jí vyzkoušet už dlouho. Bohužel u nás nebyla k sehnání a objednat se dala pouze na Slovensku. Proto jsem moc ráda, že je k sehnání už i u nás. Na e-shopu jsem využila akce, kdy k nákupu kosmetiky Soaphoria nad 250 Kč dostanete zdarma balzám na rty dle výběru téže organické značky. Já si vybrala medovou variantu.  


S výběrem jsem problém neměla, protože jsem věděla, že chci určitě vyzkoušet jejich tělový peeling. Voňavých variant mají plno, ale já pro přicházející podzimní dny zvolila sladkou variantu s názvem Mléčné potěšení. A vážení, to je fakt bomba. Voní neskutečně a realisticky, jako sladký dortík až máte chuť ochutnat. Na tělo jsem ho ještě nezkoušela, ale jelikož je čistě přírodní a obsahuje cenné oleje, tak věřím, že bude luxusní. Dále mě z nabídky zaujal produkt s názvem Chillophoria maska a čistič. Jak název napovídá, tak můžete tento produkt určený pro hloubkové čištění pleti, redukci akné a chladivé osvěžení pleti používat jako masku 1-2x týdně nebo ke každodennímu čištění pleti. Zatím jsem zkoušela pouze jako masku a musím říct, že se mi fakt zamlouvá. Více prozradím po důkladném odzkoušení v samostatné recenzi.


Poté co jsem si toto léto oblíbila Saloos květinové vody mi již nemůže chybět v kosmetické výbavě. Jelikož mi došla vůně Růže, rozhodla jsem se vyzkoušet další varianty. Pořídit jsem si chtěla levanduli, ale tu u nás neměli, tak jsem zvolila Neroli, což je taková jemně citrusová vůně. Z vůně sice odvázaná nejsem, ale produkt jako takový je úžasný. Letošní letní novinku zn. Balea v podobě olejíčku na rty jsem chtěla vyzkoušet od doby co přišla na trh. Bohužel mám DMko z ruky, a tak jsem si jej pořídila až teď. No a musím říct, že jsme se hned staly nerozlučnou dvojkou. Líbí se mi jeho kuličkové dávkování, praktické malé balení, hutnější lesková konzistence a především výsledný efekt na rtech. Těm dodá hydrataci, vyhladí je, dodá jim lesk a navíc na rtech dobře drží. Já jsem tedy s olejíčkem maximálně spokojená.


Poslední kosmetickou novinkou je paletka očních stínů Enhancing Eyes od americké značky BH Cosmetics. Je to od nich již má třetí paletka a ani teď mě nezklamala. Má nádherné balení s holografickými peříčky, jejichž barva se mění podle dopadu slunečních paprsků. Paletka je hodně malá a skladná. Obsahuje 12 překrásných barev, které jsou sice určené pro zelené oči, ale k mým hnědým pasují stejně dobře. Celkově se mi líbí jak je barevně poskládaná. Obsahuje přesně moje barvy. Fakt se mi líbí. Kupovala jsem jí na Parfums. Recenze určitě bude.


A to by bylo vše. Snad se vám článek líbí. Určitě mi do komentářů napište co Vás nejvíce zaujalo.

Radu





36 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Díky. Hned jak jsem ho na stránkách uviděla věděla jsem, že musí být můj. Okouzlil mě na první pohled :)

      Vymazat
  2. Stolek je krásný, už se těším až nám ukážeš, jak v něm máš kosmetiku uspořádanou :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se na něj už těším. Měl by mi dorazit v úterý, takže jakmile bude postavený a kosmetiku budu mít v něm uskladněnou, tak začnu připravovat článek/video.

      Vymazat
  3. Líbí se mi všechno, ale sama si pořídím nejspíš jen olejíček na rty. Na zimu se mi bude hodit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olejíček je bezvadný. Používám ho v práci, protože mi vyhovuje, že na rtech dlouho drží a nemusím myslet na opětovné nanášení. Až mi dojde tak si rozhodně pořídím dalším balení.

      Vymazat
  4. Téda, ten stoleček je krásný :) Těším se na článek o skladování kosmetiky
    Olejíček bych si taky chtěla koupit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olejíček určitě doporučuji. Používám ho v práci každý den a nedám na něj dopustit. Stoleček by měl co nevidět dorazit a už se na něj moc těším. Doufám, že bude stejně úžasný jako na fotkách :)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Viď, že ano? Zamilovala jsem se do něj na první pohled. Už abych ho měla doma :)

      Vymazat
  6. super věci, nejvíc ze všeho se mi líbí stolek. Sama se po nějakém už pár měsíců ohlížím. Slovenská kosmetika vypadá zajímavě, má krásné obaly.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se nákupy líbí. Sama jsem chtěla svůj kosmetický koutek už několik let, ale bohužel mám málo místa a najít stoleček s odpovídajícími rozměry byl nadlidský úkol. Takže když jsem uviděla rozměry, tak to byl jako blesk z čistého nebe, neboť přesně seděli a navíc je neskutečně krásný. Kosmetiku pilně testuji a zatím jsem z ní nadšená. Ty skleněné obaly se mi taky moc líbí. Rozhodně skleničky využiji i po spotřebování produktu :)

      Vymazat
  7. Tak určitě mně nejvíc zaujal ten stolek, už se těšíš až se v něm budeš se svou kosmetikou zabydlovat, viď?:-) A na článek nebo video o skladování kosmetiky se už teď moc těším:-)
    Jinak mám zkušenost s olejíčkem na rty Balea a ten je naprosto super, dokonce tolik, že jsem se předzásobila dalšíma dvěma:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že se už těším :) Už abych ho měla doma. Olejíček je skvělý, jsem ráda, že ti taky vyhovuje. Až mi dojde tak jdu určitě taky pro další :)

      Vymazat
  8. Stolek vypada paradne, Soaphorie me laka uz delsi dobu a taky planuju objednavku, ale nejvic me zaujala ta paletka. Planujes na ni recenzi nebo aspon swatche? Pekne prosim, smutne koukam :-) Ten obal je bozi a barvicky vypadaji presne pro me..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alespoň víš, kde se dá Soaphoria sehnat. Já byla nadšená, když jsem zjistila, že je k sehnání i u nás. Zatím jí pilně testuji a musím říct, že jsem nadšená. Paletka byla taktéž láska na první pohled. Nejen to balení je úžasné, ale především ty barvy jsou skvostné. Recenze určitě bude, takže se můžeš těšit. Budu se snažit jí připravit co nejdříve :)

      Vymazat
  9. Ten kosmetický stolek je parádní, závidím. Já bych ho chtěla taky, ale v bytě se mi už nikde nevleze. :-( Těším se na samotný článek. :-) Paletka je nádherná, jsem zvědavá, jak s ní budeš spokojená.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On stoleček právě není moc velký, což mi vyhovuje, protože se mi vejde kam potřebuji. Zatím jsem s paletkou spokojená a líbí se mi moc :) Ale dám tomu ještě čas než napíšu plnohodnotnou recenzi.

      Vymazat
  10. Ten stolek vypadá božsky, těším se na reální fotky nebo video :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se těšíš na samotný post o něm. Jakmile mi stolek dorazí a kosmetika bude zabydlená, tak se dám do přípravy :D

      Vymazat
  11. Ahoj,
    ten stolek je parádní, taky by se mi líbil. Zaujala mě ta paletka, že by můj první kousek od BH?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka je super, takže pokud se ti líbí běž do ní :) Nebo počkej na recenzi, třeba pak už nebudeš váhat zda si jí pořídit :)

      Vymazat
  12. Ten kosmetický stoleček je naprosto boží :-), nějaký takový bych také hned brala všemi deseti!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se těším až dorazí. Snad bude stejně krásný jako na obrázku. Jinak jsem si všimla, že ho mají opět v prodeji, takže může být i tvůj :)

      Vymazat
  13. Taky se mi ten stolek moc líbí, i když mně by svou velikostí nestačil :-) Já mám vyrobený na zakázku dle návrhu, který jsem si vysnila asi před 15 lety a je obří :-) Taky bych ráda vyzkoušela značku Soaphoria a zaujala mě i paletka. Moc hezké nákupy, taky se během víkendu chystám sepsat svoje, bude to za poslední 4 měsíce a bude toho opravdu hodně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu. On je spíše menší, ale ke mě by se větší nevešel, takže jsem ráda, že jsem našla tento, který mi rozměry naprosto odpovídá. Tak doufám, že budu spokojená. Tvůj obří stolek, ti moc přeji. Je super, že sis splnila co sis vysnila. Na tvé nákupy se už moc těším :)

      Vymazat
  14. Těším se na reálné fotky stolu, my si od nich ted objednali knihovnu a když došla byl to děs, takže jsme vraceli :/ Jinak kosmetiku soaphoria mám v merku už delší dobu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, tak to jsi mě moc nepotěšila. Myslíš knihovnu z jejich stránek, nebo konkrétně z té série jako je tento stoleček? Doufám, že nebudu zklamaná, když se na něj těším tak dlouho.

      Vymazat
  15. Pěkné nákupy! Ten kosmetický stolek je opravdu úžasný :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Prostě láska na první pohled, jinak se to nedá nazvat :D

      Vymazat
  16. Olej na rty mám taky a jsem s ním moc spokojená :)

    September Favourites

    OdpovědětVymazat
  17. Stolek je nadherny a ta paletka ma skvele odstiny, tesim se na recenzi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstíny jsou fakt skvělé, přesně dle mých představ. Recenzi už chystám, takže se snad brzo můžete těšit.

      Vymazat