středa 23. září 2015

Zlato na rtech z kolekce rtěnek Color Riche od L´Oréal Paris

Hezký den děvčata,

sháníte na podzim nějakou luxusní rtěnku, ale nechcete dávat tisíce za zástupce high end kosmetiky? Pokud chcete kvalitu a luxus za rozumnou cenu, sáhněte po rtěnce Color Riche od značky L´Oréal. Můžete si dokonce vybrat mezi rtěnkami tekutými, tak i klasickými rtěnkami, v mnoha odstínech od nenápadné tělové barvy, po exkluzivní fuchsiovou až po klasickou červenou. 


Z kolekce klasických rtěnek Color Riche Lipcolour jsme měly možnost vyzkoušet tělovo-hnědou decentní rtěnku v odstínu 630 Beige á nu a z řady rtěnek tekutých Color Riche Extraodinaire Lip Lacquer jsme testovaly taktéž tělovku v odstínu 600 Nude Vibrato.


Color Riche Lipcolour 630 Beige á nu mne na první pohled zaujala svým luxusním zlatým obalem, který je srovnatelný, ne-li hezčí než u mnohých high end značek. 

Barva rtěnky je přirozená tělovo béžova s teplým nádechem, jedná se o krémovku bez shimmeru. Dodá rtům upravený vzhled aniž by byla příliš křiklavá, ale zároveň je pěkně pigmentovaná a rty hezky zvýrazní. 


Konzistence rtěnky je spíše krémovější, ale dodá rtům hydrataci, ale přesto na rtech docela dlouho drží. Řekla bych, že je výdrž tak 2 - 3 hodinky, pokud nejíte, je výdrž ještě lepší. Díky konzistenci produkt nezalézá do vrásek ani nezvýrazňuje šupinky a nepěkné rýhy.


Velkou výhodou vidím to, že s ní není třeba používat konturku na rty, protože se rtěnka nerozpíjí mimo okolí rtů. Také se rtěnka ztrácí přirozeně, nezanechává šmouhy ani fleky, jen barva slábne. 


Cena rtěnky se pohybuje od 200 - 300 Kč, ale často je v akci - stačí si jen počkat. 

Color Riche Extraodinaire Lip Lacquer 600 Nude Vibrato

U tohoto produktu se setkáte s různým názvoslovím od tekuté rtěnky, laku na rty až po klasický lesk. A co to tedy je? Inu produkt kombinuje sytou barvu rtěnky, výdrž jako lip stain nebo chcete-li laku na rty s lesklým finnisem lesku na rty. Je to tedy takový produktový chameleón.

Balení je velice povedené. Luxusní zlatý obal hranatého tvaru, s malým okénkem ukazující vybraný odstín, který však realitě moc neodpovídá. Aplikátor je klasický houbičkový, jak jsme zvyklé u lesku na rty. Houbička je velice jemná a příjemná, avšak mám trochu problém s množstvím které se na ní uchytí. Podle mě je třeba jí hodně otřít, neboť se na ní drží zbytečně moc produktu. Líbí se mi vůně, která je příjemně ovocná. 


Pigmentace produktu je velice dobrá. Sama bych produkt nazvala sytějším leskem na rty, který je však velice krémový a hutnější. Trochu mám problém s aplikací, protože tím jak produkt nabírá zbytečně moc barvy se nenanáší rovnoměrně a má tendence se trošku shlukovat a zvýrazňovat linii rtů. Proto vždy ještě barvu rozetřu a upravím prstem či štětečkem. Bez této úpravy to nevypadá moc hezky. Nevím zda je to neduh pouze tohoto světlého odstínu nebo to dělají i ty tmavší. 


Náš odstín laku/lesku na rty patří mezi ty světlejší a méně nápadné. Jedná se o přirozenou tělovou barvu s kapkou růžové a velice jemným a decentním zlatavým leskem. Třpytky neobsahuje. Výsledný efekt na rtech je tedy lesklý, ale ne přehnaně. Barva na rty má velice slušnou výdrž. Pokud nejíte tak v reprezentativním stavu vydrží tak 3 hodinky, poté se nenápadně vytrácí. Četla jsem, že i názory, že poté co se vytratí lesk, barva na rtech zůstává v podobě stainu. To bohužel u tohoto tělového odstínu nemůžu potvrdit, protože jsem si díky světlé barvě tohoto efektu nevšimla. Celkově hodnotím produkt kladně, ale další odstíny mít nemusím. 


Co říkáte na tyto novinky? Zaujaly Vás? 

R&M 

10 komentářů:

  1. Mě asi zaujala ta rtěnka :)) Má krásný odstín :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná rtěnka.. :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/moji-podzimni-pomocnicci.html

    OdpovědětVymazat
  3. Aj mňa ako prvé na tvojej recenzií zaujal krásny, luxusný obal. Veľmi sa mi páči, že si tak detailne podpísala farbu rúžu. Veľmi ti svečí.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Oba obaly vypadají naprosto luxusně:-) Až na ně narazím v akci, tak se pořízení bránit nebudu:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Libi se mi ta rtenka. Dekuji za recenzi. Musim se na ni kouknout.

    OdpovědětVymazat
  6. Bavičky jsou to krásné, ale za tu cenu bych si to nekoupila :/

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  7. Mě docela zaujala rtěnka, má krásnou barvičku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Lesko/rtěnka je naprosto super, používám skoro každý den:)

    OdpovědětVymazat