středa 7. října 2015

Dotek růží s novou paletkou Essence All about Roses

Ahoj holky,

jistě vám neuniklo, že Essence s podzimem přineslo řadu kosmetických novinek, kterým se postupně podíváme na zoubek. Dnes vám představím paletku očních stínů All about Roses , které mě velice mile překvapila a stala se mým každodenním pomocníkem.


Balení paletek od Essence se mi nikdy moc nelíbilo. Přišlo mi takové levné a chatrné. Avšak u těchto nových stínů musím říct, že si Essence dalo záležet. Nejen, že balení hezky vypadá, je také pevné a bytelné. Navíc je skladné a nezabere moc místa. Otevírá se jednoduše, stejně tak i dobře drží. Plast je průhledný, takže hned vidíte obsažené odstíny.


Vybírat můžete celkem z pěti barevně sladěných variant. K nám si cestu našla romantická růžová varianta s názvem 03 Roses a tmavší kouřová 04 Greys, která však poputuje pro vás do soutěže. Růžová varianta mě zaujala na první pohled. Má krásně poskládané barvičky od nenápadné matné bílé až po třpytivou tmavě fialovou. Navíc kromě těchto něžných barev obsahuje také neutrální hnědou s kterou hravě vykreslíte ohyb oka a nemusíte sahat po další paletce, obsahující neutrální barvu na rozblendění. Někomu by mohly vadit dvě světlé (bílé) barvy, ale já to maximálně oceňuji. Matnou bílou používám pod obočí k prosvětlení a naopak třpytivou bílou k projasnění vnitřních koutků.


Dále musím pochválit, že paletka obsahuje jak matné stíny v podání bílé, taupe a tmavší hnědé, tak stíny třpytivé. Ty převažují, ale třpytky jsou na oku nenápadné a celý pohled spíše jen projasní. Nejsou řvavé a hlavně neopadávají pod oči.


Všechny stíny jsou výborně pigmentované, prakticky nepráší a mají hezkou jemnou konzistenci. Ta není vyloženě máslová, ale není ani suchá pudrová. Jednoduše mi stíny přijdou takové sametové. Jednoduše se nanášení, skvěle se mezi sebou propojují a stínují. Výdrž s bází je rovněž super. Já mám hodně mastná a problematická víčka, takže k večeru už nejsou stíny ve stoprocentním stavu, ale stále vypadají reprezentativně. Žádná slitá čárka nehrozí. Trošičku teda vybledne intenzita barev, ale jinak paráda.

Za mě tedy super paletka z drogérie, která mě příjemně překvapila. Má bezvadnou pigmentaci, super konzistenci, ideální skladbu barev a stojí pár korun (120 Kč). Oslovila mě natolik, že bych klidně uvažovala o dalším barevném provedení. Toto se Essence fakt povedlo.

Co říkáte na paletku? Líbí se vám?


Radu



21 komentářů:

  1. Nove paletky me lakaji a tahle vypada moc hezky :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, je moc povedená. I ty další odstíny se mi dost líbí.

      Vymazat
  2. Moc pěkná paletka mám paletku Bronze a také jsem s ní velice spokojená,
    zvu tě k mé narozeninové soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bronze paletka se mi líbí moc, obsahuje moje oblíbené odstíny. A právě, že jich už doma mám tolik, tak si jí nepořídím i když mi je odstínově nejbližší. Proto jsem moc ráda, že jsi s ní spokojená :)

      Vymazat
  3. Já měla v ruce dvě varianty Bronze a tuhle Roses, věděla jsem, že jednu si koupím, jen jsem pořád nevěděla, kterou potřebuji víc, každopádně nakonec to vyhrála Bronze. Zatím jsem ji jen vyzkoušela, ale už je mi jasné, že si zajdu i pro paletku Roses, za pár korun krásné odstíny, dobrá pigmentace a slušná výdrž:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bronze je krásná, takže se nedivím, že vyhrála. Kdybych neměla těch bronzovo-zlatých odstínů dost, tak bych si jí taky koupila. Myslím, že koupi Roses taky nešlápneš vedle. Má krásné barvy a přijde mi hodně univerzální :)

      Vymazat
  4. Hezká recenze :) paletka vypadá super, má moc hezké odstíny .)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Nikol. Odstíny se fakt povedly a celkově si zaslouží velkou pochvalu ;-)

      Vymazat
  5. Tyhle nové paletky každý chválí a já už jsem po nich začala pokukovat už dávno - nejvíc mě láká asi tahle Roses, Nudes a taky Greys, ale nevím.. Taky bych si chtěl pořídit paletku od Makeup revolution a po té sáhnu asi jako první :) Ale tyhle essence paletky mě taky hodně lákají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě naopak paletky od MR nechávají chladnou i když vím, že jsou hodně oblíbené. Zato tyto nové od Essence se mi zalíbily hodně. Podle mě jsou chválené právem a v drogérií patří rozhodně mezi ty nejlepší.

      Vymazat
  6. Já mám doma all about nudes :) Tyhle odstíny vypadají taky super :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny barevné kombinace se povedly. Myslím, že si z nabídky vybere skoro každý.

      Vymazat
  7. Pigmentace je super. V poslední době čtu samou chválu na tyto paletky od Essence. Já mám jednu doma z kolekce Cinderela a pigmentace je otřesná.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Essence paletky a stíny obecně nikdy moc neumělo, tak se ani nedivím, že ti ty z limitky nesedí. Samotnou mě překvapilo jak moc jsou tyto paletky super :) Kvalitou se hodně zlepšily.

      Vymazat
  8. Vyzerajú tieto paletky krásne a maju nádhernú pigmentáciu. Škoda ,že ich nie je viac :)

    Moja giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě přijde 5 barevných variant docela dost, ale třeba Essence ještě přijde s dalšími odstíny :)

      Vymazat
  9. Kdybych měla zrovna touhu si nějakou paletku pořídit, pravděpodobně bych sáhla po této. Ještě jsem na ní snad nečetla jedinou špatnou recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jo taky na tyhle nove paletky mam zalusk.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  11. Dnes jsem si ji koupila v Kaufu za neuveritelny 34,- Kc, tak se na ni moc tesim :)

    OdpovědětVymazat