pondělí 5. října 2015

Luxus z přírody aneb OJJU tělový peeling

Ahojky holky,

dnes jsem si pro vás připravila recenzi o  tělovém peelingu české značky OJJU. Tu můžete znát spíše pro své úžasné kabelky a kožené botičky, ale v nabídce má i pár kosmetických produktů. Mimo jiné tělový peeling o němž dnes bude řeč.


Peeling hned zaujme svým netradičním ale naprosto úchvatným balením. Pevný kartónový obal s bílou etiketou totiž ukrývá menší plastovou nádobku s jednoduchým designem. Za originalitu a nápaditost balení dávám rozhodně palec nahoru. Fakt se mi líbí.


Peeling obsahuje větší zrníčka přírodního hnědého cukru. Odpovídá tomu také barva a překrásná vůně. Ta je kromě sladkého cukru cítit po medu a mléku, což je jedna z voňavých variant peelingu, které jsou dostupné. Přestože by se mohlo zdát, že vůně bude přeslazená, tak tomu tak není. Vůně je hřejivá a opojná po medu, ale mléko tomu dodává takovou tu jemnost a krémovost, jestli víte co tím myslím. No pro mě je ta vůně prostě dokonalá.


Co se týče hrubosti, tak určitě patří mezi ty více hrubozrnné peelingy a pro úplné citlivky to nebude to pravé. Já mám právě hrubé peelingy nejradši, takže jsem naprosto spokojená. Navíc i samotných „obrušovacích“ cukrových zrníček je dostatek, takže ani po této stránce nemám peeligu co vytknout. Díky tomu ho stačí nanést trochu a i takže i toto relativně malé balení (180g) vám vydrží docela dlouho. Sama jsem čekala, že ho budu mít hned pryč a opak byl pravdou. Při obrušovaní se peeling mění na mléčnou emulzi, která krásně klouže po těle a kromě toho, že pokožku dokonale vyhladí a obrousí, tak jí také šetrně umyje a provoní. Přestože peeling není založen na olejové složce, tak mám po opláchnutí pocit dokonale hydratované, jemné a hladké pokožky, která už nevyžaduje další péči. Navíc se mi kůže zdá taková vláčná, pružnější a především božsky voňavá. Navíc ta vůně se na kůži drží několik hodit. Takže paráda.


Já si peeling naprosto zamilovala a kdyby nebyl hůře k sehnání, tak si hned pořídím další balení. Pokud vás zajímá, kde peeling sehnat, tak vím o e-shopu Zoot, kde ho ale momentálně nemají v nabídce. Doufám, že se to brzo změní, protože nutně musím mít další balení. Přesnou cenu vám neřeknu, protože jsem ho dostala k narozeninám, ale mám pocit, že se pohybuje kolem 150 Kč, což je za tak báječný produkt báječná cena. Takže pokud na tuto kosmetiku narazíte, tak neváhejte ani minutu a kupujte, protože fakt stojí za to!

Znáte OJJU? Máte zkušenost s jejich kosmetickou řadou?


Radu

15 komentářů:

  1. Vyzerá to naozaj veľmi atraktívne. Určite by so takéhoto pomocníka privítala aj u mňa doma.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk komentáre i GFC vraciam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling byl fakt super. Doufám, že bude zase v nabídce abych si jej pořídila znovu. Ta vůně je dokonalá.

      Vymazat
  2. Tak o této značce slyším poprvé. Zní to fakt zajímavě.

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší. Značka u nás ještě není tak povědomá, ale pozornost si zaslouží přesto, že se kosmetice věnuje pouze okrajově ;-)

      Vymazat
  3. Ale to složení zase až tak přírodní není ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ani nikdo netvrdí, čistě přírodní není to je zřejmé

      Vymazat
  4. Značku vůbec neznám, na hrubé peelingy moc nejsem, ale zase by mně lákal pro tu vůni:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je fakt božská, ta mě hned dostala. Já mám hrubé peelingy nejradši, takže je přesně dle mých představ.

      Vymazat
  5. Moc pěkný produkt.
    zvu tě k mé soutěži
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Na soutěž se určitě kouknu, díky za pozvání.

      Vymazat
  6. O téhle značce už jsem něco málo slyšela :) Musím uznat, že to balení je opravdu nádhera a takovou cenu za tak super produkt bych nečekala, takže až mi dojde můj peeling určitě na něj mrknu! ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jej seženeš, tak neváhej, dost špatně se shání o čemž asi hovoří jeho oblíbenost :)

      Vymazat
  7. OJJU je vlastní značka ZOOTu, bohužel kosmetika je k sehnání jen sem tam.

    OdpovědětVymazat
  8. Ten vypadá dokonale a musí krásně vonět. No, velmi jsi mě nalákala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat