úterý 27. října 2015

Regenerační vlasová řada Cannabis od Bione Cosmetics

Krásné ráno holky,

dnes se s vámi chci podělit o své zkušenosti z testování vlasové řady Cannabis české přírodní značky Bione Cosmetics. Pleťové produkty od Bione mám hodně ráda, tak jsem se před časem rozhodla, že vyzkouším také jejich vlasovku. A udělala jsem dobře. Celkem jsem si pořídila tři produkty a to šampón, klasický kondicionér a bezoplachový kondicionér ve spreji.


Bione má v nabídce hodně vlasových řad a já váhala kterou zvolit. Jelikož mi hodně vyhovuje konopná kosmetika, tak jsem šla na jistotu a zvolila jsem řadu Cannabis, která je určena pro normální, suchou, citlivou až problematickou pleť/vlasy. Produkty obsahují výživný a hojivý konopný olej, ale i extrakt z celé rostliny. Díky tomu vykazuje tato řada protizánětlivé, antibakteriální, protialergické a regenerační vlastnosti. Zárukou vysoké kvality výrobků je také absence chemických barviv, parabenů, silikonů, SLS a SLES.

Bione Cosmetics Bio Cannabis regenerační výživný šampon - 260 ml, cca 65 Kč


Šampón je velice jemný a šetrný, proto je určen pro každodenní mytí všech typů vlasů. Je vyroben v BIO formulaci, dosahuje výborné čistící síly bez extrémního odmaštění pokožky i vlasů. Obsažený konopný olej, kreatin, pantenol a kyselina azeaová a kyselina mléčná zajistí jednak umytí vlasů a pokožky, ale také celkovou regeneraci a zpevnění vlasů.


Šampón příjemně voní, je středně gelové konzistence a má světle oranžovou barvu. Na šampónu oceňuji, že opravdu výborně pění a přitom ho nemusím dávat moc. Poslední dobou jsem byla zvyklá mýt vlasy na 2x díky tomu, že šampóny moc nepěnily. S tímto šampónem tato procedůra odpadá. Šampón vlasy hluboce vyčistí a umyje až do „vrzavého“ pocitu. Díky tomu mám opravdu pocit, že jsou vlasy maximálně čisté, zbavené všech nečistot a stylingových přípravků. Přestože šampón není nějak extra hutný, tak vlasům během mytí dodá něco navíc. Vlasy jsou po něm lesklé, hladké, ale ne upláclé a po delším používání jsem zaregistrovala, že jsou vlasy opravdu pevnější a působí plnějším dojmem.


 Za mě je tento šampón fakt báječný a nemůžu si jej vynachválit. Mým vlasům maximálně svědčí, dělá je krásné a udržuje zdravé.  Díky antiseptickým a zklidňujícím účinkům bych ho klidně doporučila také problematické a svědivé pokožce vlasů. Doporučuji všemi deseti.


BC Bione Cosmetics Bio Cannabis Regenerační kondicionér - 260 ml cca 60 Kč


Kondicionér je klasicky oplachový, opět v bio kvalitě s obsahem prvotřídních složek jako je kyselina azelaová, kreatin, pantenol a extrakt z rostliny Cannabis. Kondicionér z této řady mě už tak za srdce nechytl, za což může jeho pro mě nelibá „vůně“.  Mě prostě kondicionér smrdí jako by zatuchlinou či „hnilobou“. Není to teda nijak extra silná vůně, během působení jí už tak nevnímám a naštěstí ani z vlasů není moc cítil. Věřím, že tento negativní aspekt může mnohé od používání odradit. Já si na to zvykla, protože jinak je kondicionér po všech ostatních stránkách skvělý.


Je akorát hutný, výborně k vlasům přilne a nestéká. Konzistence je rozhodně více krémová a taková vyživující. Vlasy jsou po něm  hladké, zregenerované, jednoduše takové „napapané“, plné síly a života. Podle mě kondicionér výživnější než leckteré masky. Konečky vlasů jsou uhlazené, zacelené a rozhodně hydratovanější. Vlasy se po něm jednoduše rozčesávají, jsou lesklé a nadýchané. Takže až na vůni jsem si kondicionér oblíbila a můžu jej pro jeho super účinky vřele doporučit. Pokud ale máte citlivější nosík, tak doporučuji předem očichat nebo radši zvolit jiný.



Bione Cosmetics Bio Cannabis Bezoplachový kondicionér – 260 ml cca 60 Kč


Bezoplachový kondicionér je označován za moderní přípravek pro regeneraci, výživu a modelaci vlasů. Konkrétně tento od Bione obsahuje hojivý a regenerační extrakt z Cannabis, panthenol a keratin. Obecně si na bezoplachové kondicionéry si moc nepotrpím a ty od Bione mám fakt ráda. Používám je jako závěrečnou péči po umytí a lehkém prosušení vlasů pro extra hydrataci a lesk vlasů.


Má praktické dávkování pomocí rozprašovače, který funguje výborně. Stříká ideální množství a přesně tam kde potřebujete. Voní stejně jako šampón, tedy lehce „travnatě“ jako obsažené konopí. Osobně mi vůně vyhovuje, nemám s ní sebemenší problém. Do vlasů nastříkám docela štědrou porci a to po celé délce vlasů i ke kořínkům. Nikdy se mi nestalo, že by mi kondicionér vlasy zatížil či zmastil. Naopak po uschnutí jsou vlasy extrémně lesklé, zářivé a vyživené. Rozhodně poznáte když kondicionér použijete a když ne. Vlasy jsou po něm opravdu krásné, zpevněné a vyhlazené.


Občas jsem mívala problém s krepatými a rozlítánými vlasy, ale od té doby co používám tuto řadu a primárně tento bezoplachový kondicionér jsou mé vlasy hladké, poddajné a jednoduše krásné. Za sebe tedy kondicionér vřele doporučuji, protože je fakt úžasný. Při delším používání opravdu uvidíte i ucítíte rozdíl.

Takže kolem a kolem je vlasová kosmetika Bione chválená právem. Všechny mnou vyzkoušené produkty jsou úžasné, maximálně funkční a k vlasům šetrné. Navíc mají přírodní složení, jsou hodně levné (ceny kolem 65 Kč) a vlasy jsou po nich nádherné. Pozor si jen musíte dát na ne úplně tradiční a líbivé vůně. Ale za ty nádherné vlasy to stojí.

Používáte kosmetiku Bione? Zkoušely jste už nějaké vlasové produkty?


Radu

30 komentářů:

  1. Od Bioné jsem zatím zkoušela jenom pleťový krém a byl to takový průměr. Vlasová kosmetika mě docela láká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám z pleťovky moc ráda jejich řadu Antakné o které jsem básnila už několikrát. Ta je můj svatý grál. Proto mě lákala taky vlasovka a musím říct, že je fakt top. Především šampón si mě získal určitě :)

      Vymazat
  2. Na Bione mě hodně nalákala moje pedikérka. Je se vším od této značky nesmírně spokojená. Šampon i kondicionér ještě teď doma mám, ale až se budu blížit ke dnu, zajdu si koupit něco právě od Bione. Možná zrovna i tu řadu, o které jsi dnes psala. Byla mi taky hodně doporučována ústní voda, jsou v ní prý jen samé 'bylinky' a ne zubům škodlivé látky při delším používání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom, že má Bione i ústní vodu vůbec nevím. Díky za tip, mrknu se po ní. Taky jsem zatím byla se vším maximálně spokojená. Jejich vlasovku ti vřele doporučuji. Až dodělám toto kombo, tak určitě zkusím další variantu. Teď se mi zalíbila jejich novinka s obsahem vinné révy. Ta by snad mohla i hezky vonět :D

      Vymazat
  3. Bione mám docela ráda, měla jsem keratinový šampon a přemýšlela jsem právě o konopném, tak možná do něj půjdu,ale nejdřív teda celou řadu očichám :-D díky za radu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O keratinové řadě jsem slyšela taky mnoho chvály. Pokud budeš mít možnost, tak parfemaci určitě očichej. Šampón voní hezky, bezoplachový kondicionér je taky v pohodě, jen ten klasický fakt smrdí. Dokážu se přes to přenést, ale znovu jej asi mít nemusím.

      Vymazat
  4. Od tejto značky som zatiaľ nič neskúšala, ale s konopným šampónom mám zlú skúsenosť od inej značky :/
    Cena je celkom v pohode, možno sa po ňom pozriem :P
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento šampón je fakt božský, alespoň mým vlasům vyhovuje. Cenově mi přijde kosmetika hodně levná na to jak je kvalitní a především přírodní. Za vyzkoušení rozhodně stojí :)

      Vymazat
  5. Bione mám ráda, měla jsem řadu panthenol a keratin, a o konopné řádě uvažuji :), ale jak píšeš, vůně je opravdu "zajímavá" :).
    Beautiful while

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vůně je hodně individuální věs. Co mě nevoní někomu může. Přesto radši doporučuji očichat. Není to poprvé co jsem četla, že některé jejich produkty "smrdí".

      Vymazat
  6. Zatím jsem od Bione nic nezkoušela, ale taky mívám krepaté vlasy, tak ten kondicionér možná zkusím :)
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, snad ti bude vyhovovat. A když ne, tak to naštěstí není velký zásah do peněženky ;-)

      Vymazat
  7. Podľa mňa sú tieto vecičky fakt skvelé na vlasy. Ja mám niečo podobné a neviem si to vynachváliť :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Předpokládám, že mluvíš o tom bezoplachovém kondicionéru. Já na takové věci nikdy nebyla, ale už tomu začínám přicházet na chuť. Především tento od Bione je fakt prvotřídní :)

      Vymazat
  8. Já jsem se od vás nechala nalákat na řadu Bione Antakne, pořídila jsem si tonikum, peeling a pleťové sérum a už se těším až vyzkouším. A z téhle řady mně nejvíce zaujal bezoplachový kondicionér:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to jsem fakt ráda. Doufám, že ti bude řada Antakne vyhovovat minimálně tak jako mě. Určitě dej pak vědět. Bezoplachový kondicionér je skvělý, fakt je vidět rozdíl když ho použiji a když ne. Dělá krásné lesklé a pevné vlasy. Rozhodně doporučuji.

      Vymazat
  9. S těmito produkty nemám žádné zkušenosti, ale velmi mě zaujal ten bezoplachový kondicionér :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  10. Na bezoplachový kondicionér Cannabis jsem zrovna teď v sobotu dělala taky recenzi :) Určitě s tebou souhlasím, je bezvadný. Z řady Cannabis si určitě chci pořídit i další produkty.
    Easy on the Eye

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvou recenzi jsem četla a jsem ráda, že se v názoru na něj shodneme. Zkus ten šampón, ten je fakt úžasný :)

      Vymazat
  11. Je pravda, že vůně šamponu u Bione nebývají úplně top, ale taky budu hlavně chválit. Šampony krásně vlasy umyjí, kondicionéry vlasy krásně uhladí a sprej už je jen třešnička na dortu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím. Vůně sice pokulhávají ale zbytek je úžasný. Jejich kosmetika mě fakt baví :)

      Vymazat
  12. Mám od téhle značky krém a jsem docela spokojená :) Na vlasovku se chystám taky, protože jsem všude četla chválu. Sice na bezoplachové produkty nejsem, ale nalákala jsi mě i na ten sprej :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že jejich vlasovka je chválena po právu. Vážně si mě získala. A to já na bezoplachové věci taky nejsem a jak jsem dopadla :D Sprej je fakt super.

      Vymazat
  13. Tiež mám tento šampón a bezoplachový kondicionér. Musím vo všetkom súhlasiť, sú to skvelé produkty!

    pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám z této konopné řady krém a jsem taky moc spokojená. Už nějakou dobu uvažuji také o vyzkoušení něčeho na vlasy, tak asi půjdu do těch kondicionérů :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý den, čtu zde na BIONE vesměs jen chválu, to je příjemné. Pokud by ctěné pisatelky měly jakékoliv dotazy ohledně této kosmetiky, tak ať mi napíšína : beauty@volny.cz a všem odpovím a vysvětlím.
    Pokud není tato kosmetika někde k dostání, to se bohužel stále vyskytuje, můžete si tuto kosmetiku objednat přímo u výrobce na : www.bionecosmetics.cz je tam asi 200 jejich výrobků.

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý den, čtu zde na BIONE vesměs jen chválu, to je příjemné. Pokud by ctěné pisatelky měly jakékoliv dotazy ohledně této kosmetiky, tak ať mi napíšína : beauty@volny.cz a všem odpovím a vysvětlím.
    Pokud není tato kosmetika někde k dostání, to se bohužel stále vyskytuje, můžete si tuto kosmetiku objednat přímo u výrobce na : www.bionecosmetics.cz je tam asi 200 jejich výrobků.

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám s konopnou kosmetikou jen ty nejlepší zkušenosti, a to mám hodně citlivou pleť, takže jen tak nějakou kosmetiku nesnesu :-) . Na konopí ale nedám dopustit :-) . Kromě kosmetiky každý den také piju CBD sirup , takže užívám konopí zevnitř i zvenku, aby mělo maximální účinek :-D .

    OdpovědětVymazat