úterý 13. října 2015

Suché ruce a rty volající SOS mají zachránce v podání novinek od Dermacolu + vyhlášení GA

Krásné ráno Všem,

jistě Vám neuniklo, že značka Dermacol přišla na trh s novými produkty nesoucí označení SOS. Mezi ty patří regenerační krém na ruce a balzám na rty ve dvou vůních. Jak se nám zmíněné novinky osvědčily se dozvíte v dnešním článku. Navíc na jeho konci se dozvíte, která z vás měla štěstí v podzimní soutěži a vyhrává krásný balíček kosmetiky. 


SOS Repair Intensive Restoring Hand Cream – 75ml, 89 Kč

Začtu pro mě povedenějším produktem a to hluboce regeneračním krémem na ruce. Ten zaujme na první pohled netradičním řekněme až retro balením ve výrazné červené barvě. Tuba krému je hodně měkká a dost mačkavá, jednoduše taková old school, ale musím říct, že mě i přes to dost baví. Krém je hutnější, proto jde z tuby vymáčkout trochu obtížněji, ale žádný hardcore to není. Barva krému je lehce narůžovělá a voní moc hezky. Je to taková klasická krémová vůně, která nemůže být nikomu na obtíž.


Krém je určen pro extra suché ruce, které má hluboce regenerovat a hydratovat. Podílet se na tom má účinná kombinace pantenolu, urei a bambuckého másla. Jelikož mě teď na podzim dost trápí vysušené  ruce, tak jsem se do testování vrhla s nadšením. Krém se i přes hutnost výborně roztírá, do rukou se okamžitě vpije a pocit suchých a pnoucích rukou je rázem pryč. Krém je opravdu hodně vydatný, výživný, přesto ruce nijak nemastí a nezanechává na nich nepříjemný lepivý pocit. Takže můžete po namazání hned běžně fungovat. To se mi na krému fakt líbí. Stal se mým každodenním pomocníkem, protože vím, že mi v okamžiku ruce zvláční, vyživí a navíc také vyhladí. Kromě toho jsem si všimla, že výborně regeneruje i suchou kůžičku kolem nehtů. Za mě tedy parádní krém, který rozhodně můžu doporučit k vyzkoušení.


Lip Balm SOS Lips – Almond, 3,5 ml za 79 Kč

Za to zvláčňující balzám na rty s neodolatelnou vůní mandlí mě moc neoslovil. Balení je klasické plastové ve výrazné oranžové barvě s průhledným vrškem. Bohužel se nic od předešlých variant balzámů nezměnilo k lepšímu a stále balení je dost křehké a chatrné. Stačí jeden pád a už máte prasklý obal. Co se týče vůně, tak já vám nevím, ale mandle z toho moc necítím. I když možná jo, ale jdou dost chemické a proto se mi vůně moc nelíbí. Ale věřím, že si své příznivce může najít.


Co se týče konzistence, tak je balzám docela měkký, jemný a na rty se nanáší jedna radost. Dokonce bych řekla, že po rtech vyloženě klouže. Právě ona jemná konzistence má za následek že na rtech moc dlouho nevydrží a po půl hodince není na rtech ani památka. Že by nějak extra hydratoval se také říct nedá. Rozhodně se mu nedá upřít, že rty promaže a zvláční, ale rozhodně nezachrání suché a rozpraskané rty. Ale pro rty bezproblémové kterým stačí občasné promazání je to dostačující. Celkově mě ale balzám nezaujal, přijde mi průměrný, ale ta čokoládová varianta by nemusela být špatná. Zde tedy nechám na vašem uvážení, zda balzám stojí za vyzkoušení. Já ho určitě vypotřebuji ale znovu jej mít nemusím.


Zaujaly Vás tyto pečující novinky? Zkoušely jste?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak a dostáváme se k druhé části článku a tím je milá povinnost vyhlásit vítěze o podzimní balíček plný té nejlepší kosmetiky. V první řadě Vám ale musíme poděkovat za hojnou účast a velký počet komentářů, udělalo nám to velkou radost. 

Přestože bychom Vás nejradši obdarovaly všechny, tak vyhrát mohla pouze jedna. Štěstí se tentokrát usmálo hned na druhou komentující, kterou se stává Wikira. Moc gratulujeme a prosíme ať se nám s adresou ozveš na email UltimateChic@email.cz. Ostatní ale nemusí zoufat, neboť soutěží o krásné ceny máme v zásobě hned několik. 


Radu 

33 komentářů:

  1. to je nejlepší zpráva, kterou jsem si ráno mohla přát :-) díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nás moc těší. Ať ti výhra dělá radost :)

      Vymazat
  2. Krém na ruce vypadá moc dobře :) Slyším na něj skoro samou chválu. Suché ruce mě trápí také, takže aspoň vím, jaký příště zkusit :) Jinak gartuluji vítězce v soutěži :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém je fakt úžasný. Dokonce jsem si na něm vypěstovala závislost a mažu si s ním teď ruce pořád. Díky němu je mám konečné v dobré kondici. Vřele doporučuji.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Určitě si ho kup, je skvělý. Až mi dojde tak si ho stopro pořídím znovu.

      Vymazat
  4. Krém ma dosť zaujal. Ma super konzistenciu.

    Www co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Konzistence je super a zrovna tak jeho další vlastnosti. Líbí se mi obal, vůně a především to, že není mastný ale skvěle ruce vyživí a hydratuje.

      Vymazat
  5. Diky za tip na krem na ruce, ten si poridim.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se mnou souhlasíš :) Nedám na něj dopustit.

      Vymazat
  7. Krém bych si chtěla na zimu pořídit, během roku si vystačím i s klasickými krémy na ruce, ale přes to chladné období to chce něco lepšího a tento krém by to mohl splňovat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc na mazání rukou nedbám, ale teď jsem je měla fakt v hrozném stavu. Naštěstí přišel krém jak na zavolanou a ruce mi dal rychle do pořádku. Na toto sychravé období je perfektní.

      Vymazat
  8. O krému jsem slyšela samou chválu.
    Zvu tě k mé narozeninové soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovědětVymazat
  9. Ten ktem mam a prijde mi skvely.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že máš na něj stejně pozitivní názor jako já :)

      Vymazat
  10. Odpovědi
    1. Dobrá volba. Doufám, že budeš stejně spokojená jako já.

      Vymazat
  11. Tyto produkty jsem ještě nezkoušela, ale zaujal mě ten krém! :) Gratuluji vítězce :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém si pozornost bezesporu zaslouží, určitě patří mezi ty nejlepší co jsem vyzkoušela.

      Vymazat
  12. Odpovědi
    1. Jsem ráda, že tě zaujal :) Pozornost si zaslouží, protože je vážně úžasný :)

      Vymazat
  13. Hodně se mi líbí ten krém, balzám mě moc nezaujal a výherkyni gratuluji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém je skvělý, za to balzám je takový průměr. Sice ho používám, ale že bych z něj byla nějak 2x nadšená se říci nedá.

      Vymazat
  14. Po tom kréme na ruky som sa už pozerala :)

    OdpovědětVymazat
  15. Zaujal mě krém, na zimu bych něco takového potřebovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na zimu je jako dělaný. Krásně ruce zhydratuje, vyživí a zároveň je nemastí. Zkrátka paráda.

      Vymazat