úterý 30. srpna 2016

Léčivé mořské řasy Fucobain

Ahoj holky,

pokud máte rády relaxační koupele, přírodní složení a třeba bojujete s problematickou pokožkou, tak věřím, že vás dnešní článek zaujme. Před časem jsme měly možnost vyzkoušet netradiční produkt do koupele a to 100% přírodní gel do vody Fucobain, který pomáhá odstraňovat akné a ekzémy. Jelikož se ráda rochním ve vaně a občasné pupínky mě trápí také na těle, tak jsem na nabídku kývla.


Tento gel je 100% přírodní a jeho hlavní účinnou a v tomto případě také léčivou složkou jsou bretaňské řasy, minerály, přírodní oligoelementy (železo, zinek, měď), ionty a magnézium. Tyto složky bojují proti akné, vyrážkám, ekzémům, alergiím i unavené pleti.

zdroj

Netradiční na tomto produktu je také jeho balení. To je plastový kanystřík bílé barvy, který působí docela vtipně. Ale zase je praktické. Praktické je i dávkování. Stačí odšroubovat víčko, které je duté a obsahuje odměrku do které nalije obsah. Na jednu koupel se doporučují dvě odměrky, což je dle mého akorát. 


Obsah nevypadá moc vábně, však taky ho tvoří drcené řasy. Tím pádem je gel hodně hutné a brčálově zelené barvy. Ve vodě se však hmota rozmělní a získá světlejší barvu, přesto mi připomíná „bažinec“. Bohužel i jako bažinec ty řasy smrdí. Ten odér je docela silný, naštěstí se ve vodě lehce utlumí, přesto je i tak cítit. Takže pokud jste citlivé na pachy, tak to nebude nic pro vás Osobně mi to taky nevoní, ale jde to zvládnout. Nic však extra příjemného a voňavého to není.


Důležitější však jsou účinky. Při koupeli se otevřou v pokožce póry, do těla se dostanou minerály a naopak se z něj vyloučí toxiny. Fucobain tak pomáhá detoxikovat a regenerovat poškozenou či namáhanou kůži. Všimla jsem si, že koupel vytáhne z kůže nečistoty a schované pupínky se dostanou na povrch. Můžete tedy krátkodobě čekat zhoršení kůže, avšak v dlouhodobém hledisku vás jíž akné nebude trápit v takovém množství. Rovněž je po koupeli znát, že je pleť taková hladší, zklidněná, odpočatá a celkově hezčí.


Za sebe tedy můžu říct, že gel funguje a beru ho jako zpestření koupele. Skvělý je na hlubokou očistu těla a celkovou detoxikaci organismu. Věřím, že přinese úlevu i náročnější pokožce než mám já. Asi vás bude zajímat cena, která je 999 Kč vč. poštovného. Není to zrovna málo, avšak je třeba vzít v potaz, že se jedná o přírodní produkt, který má poměrně velké balení. Gelu je totiž 1 litr a vystačí vám na 10 koupelí. Cena jedné koupele tak vychází na 100 Kč, což mi už nepřijde tak hrozné. Pokud vás produkt s obsahem řas zaujal, tak ho seženete zde.

Už jste o gelu slyšely? Láká vás zkusit něco s obsahem mořských řas?

Radu



7 komentářů:

  1. Zatiaľ som gél s morskými riasami neskúšala, no mala som gélik s obsahom aloe vera. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo to je barvička :D o gelu slyším poprvé a může být fajn.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barvička je ještě fajn, to spíše ta vůně stojí za to :D Účinky má ale super, takže mu to dokáži odpustit.

      Vymazat
  3. Tak to vypadá zajímavě.Na mojí přecitlivělou pokožku by to možná bylo dobrý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na citlivou pokožku ke sklonem ke svědění či akné, je gel výborný.

      Vymazat
  4. Myslím, že pro náročnou pokožku je to super pomocník :)

    OdpovědětVymazat