neděle 14. srpna 2016

Letní limitovaná kolekce suchých šampónů Batiste

Ahoj holky,

je mezi Vámi některá, která ještě nezkusila legendární suchý šampón značky Batiste? Věřím, že ne, protože tyhle suché šampóny jsou natolik skvělé, že si je musela oblíbit každá z nás. Ale pokud jste jim doteď odolávaly, myslím, že dvě nové letní parfemace Vás natolik osloví, že si pro ně poběžíte do obchodu.

Letošní nové parfemace suchých šampónů se váží k trendům světových hudebních festivalů a vůně jsou vážně velmi atraktivní, trendy a zajímavé. První z nich je Marrakech, který jak už říká název a potisk spreje je elegantní, avšak trendy teplá, orientální vůně plná santalového dřeva a květin. Druhá vůně je hravější a mladistvější, však taky nese odpovídající název Sweetie. Ta je narozdíl od Marrakech sladší a jemnější, "pudrová vůně ovoce". 


Ač jsem vyzkoušela už více druhů suchých šampónu Batiste, zatím nejpovedenější mi příjde právě varianta Sweetie. Tento kousek mi příjde obdařen nejlepší odmašťující schopností, aniž by zanechával bílé stopy ve vlasech. Pokud Vám nevadí mít suchý šampón ve vlasech delší dobu, tak věřte, že Vám oddálí umytí ještě minimálně o jeden den. Taktéž dodá velmi bohatý objem vlasům. 

Suché šampóny používám velmi často, protože obvykle po cvičení nemám čas si mýt vlasy, proto jen rychle skočím do sprchy a účes osvěžím právě suchým šampónem. Co se týče vlasů, ty mi ani časté používání suchých šampónů nijak nepoškodilo - nemám po nich vysušenou pokožku hlavy, ani nemám problém s tvorbou lupů. 


Cena suchých šampónů značky Batiste ve velkém 200 ml balení je 119 Kč. 

Za zaslání a možnost vyzkoušet tyto nové, úžasné vůně děkuji týmu eshopu kupkosmetiku.cz :-)

R.

17 komentářů:

  1. Znám je a miluju Batiste. Nicméně limitky mě nezaujaly a nejspíš si je nepořídím :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, tahle limitka je vážně povedená. Za mne ještě lepší než jejich stálý sortiment.

      Vymazat
  2. Já miluji batiste :) Moje záchrana :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, vždycky si jimi osvěžuji vlasy po sportu.

      Vymazat
  3. Zatím jsem zkoušela jen ten na hnědé vlasy - který mi právě došel, takže se po nich určitě kouknu :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten na hnědé vlasy mám taky, ale nepřišel mi tak dobrý, jako klasický "bílý".

      Vymazat
  4. Ja mám ananásovo-kokosový, takže povedzme ,že aj ten je letný, ale páčila by sa mi aj iná vôňa :)

    OdpovědětVymazat
  5. Až na ně narazím, tak si chci oba pořídit. Suché šampony moc nepoužívám, ale když už, tak jedině tuto značku, takže zásoby a navíc v krásných pafemacích se hodit budou určitě:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně Marakkech voní vážně božsky, alespoň očuchej.

      Vymazat
  6. Suché šampony od Batiste jsou nejlepší - ať už funkčností, tak i vůní :) Tyhle jsem ještě nezkoušela, ale určitě jsou také skvělé :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle nové limitované parfemace se vážně povedly, hlavně Marrakech je božská vůně.

      Vymazat
  7. Podle popisu vůní mě moc nezaujaly, ale vlastnostmi mě Sweetie láká :) Na druhou stranu suchých šamponů mám doma dost, z toho jeden Batiste, a skoro je nepoužívám, tak asi ušetřím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi právě ten Sweetie přišel nejúčinější ze všech, které jsem kdy zkoušela. Ale když sucháče skoro nepoužíváš, tak je zbytečné kupovat další ;)

      Vymazat
  8. Ja som Batiste vyskusla len nedavno a to vo verzii Original. Povedala by som, ze su trochu ine ako suche sampony, ktore som skusala doteraz. Efekt od vlasov vidiet az neskor (po 3 - 4 hodinach), ale vlasy zase naopak vydrzia dlhsie v dobrom stave. Minaju sa dost rychlo.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verzi originál jsem už taky měla a nebyla špatná. Já jej většinou používám večer, než jdu do postele, tak si vlasy přestříkám a přes noc nechám působit. Ráno jsou vlasy svěží a nadýchané a nejde poznat, že jsem je nemyla.

      Vymazat
  9. Ja som si kúpila ten s matrioškami a som veľmi spokojná :3
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat