pondělí 31. července 2017

Noční medová maska Holika Holika

Ahoj holky,

dnes jsem si pro vás připravila recenzi na super pleťovou masku, která vám přes noc vykouzlí krásnou pleť. Pořizovala jsem si jí na notino.cz a je korejské značky Holika Holika. Maska mě zaujala na první pohled svým roztomilým balením. To je těžší, skleněné a vypadá jako malá lahvička od medu, což je trefné, když se jedná o masku s medovým extraktem, který zjemňuje, vyživuje a hydratuje pleť.



Přestože se zdá balení malé, tak „medová“ sklenice ukrývá 90 ml. Navíc masky stačí opravdu troška, takže téměř neubývá. Maska má načervenalou barvičku a je jemné gelové konzistence. Vůně masky je velice příjemná, svěže ovocná. Med z ní určitě necítím. Jelikož se jedná o noční masku, tak se nanáší večer před spaním na čistou suchou pleť a jde se spát.


Důležité je nanášet tenčí vrstvu, jinak maska docela lepí a osobně mi pak není příjemná. Když však nanesete tenčí vrstvu, tak se maska během chvíle do pleti vpije a vytvoří jakýsi ochranný povlak. Pak se už nemusíte bát, že by jste si během spánku zašpinily povlečení. Maska je na pleti téměř neznatelná, což mi vyhovuje. Maska působí přes noc a ráno po opláchnutí je jemná, vyživená a viditelně hezčí. Také mám pocit, že je pleť po masce vypnutější a zářivější. Za mě je tedy výsledek na jedničku s hvězdičkou.


Používáte noční masky? Jakou by jste mi doporučily?

Radu




10 komentářů:

  1. Nikdy jsem noční masku nezkoušela a je to pro mě celkem děsivá představa. Patřím mezi ty, kterým vcelku vadí mít déle jak půl hodiny masku na pleti. Ale pokud to pleti pomůže, tak bych to i já možná zkusila :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, ten nepříjemný pocit. Ale o této masce během chvilky nevíš. Ono ani není potřeba ji mít na obličeji přes noc, stačí klidně 10 minut a opláchnout. Účinky jsou stejně dobré.

      Vymazat
  2. Tak ta me zaujala, priste po ni mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. V pořádku, alespoň člověk nemusí utrácet, že jo? :D

      Vymazat
  4. Já ani takovou masku vůbec neznám, ale vypadá teda hodně dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám noční masky ráda, přijde mi, že jejich účinky jsou super a viditelné.

      Vymazat
  5. Měla jsem a nevyhovovala mi. Nemám moc ráda gelová složení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, to je škoda. Mi gelové nevadí, tak snad i proto mi vyhovuje.

      Vymazat