čtvrtek 27. července 2017

Očistěte svou pleť s přírodními jíly od L´Oréal

Ahoj holky,

dneska Vám po dlouhém testování přinášíme recenze na dva druhy pleťových masek s aktivními jíly od L´Oréal. Jako první se nám do rukou dostala černá detoxikační a čistící maska, kterou jsme si pořídily ihned po uvedení na trh. Druhou a to tu červenou variantu, která slouží k rozjasnění a exfoliaci, jsme obdžely k testování od zastoupení L´Oréal.


Obě masky mají pěkné, skleněné balení, které kupodivu odolá i pádu. Pod šroubovacím uzávěrem nejdete i víčko, které slouží proti vysychání masky. To celé najdete zabalené v papírové krabičce, na které si můžete přečíst všechny důležité informace o produktu. Podle popisu na krabičce mají jednotlivé masky vydržet na cca 10 použití.


Čistící maska obsahuje černé uhlí, které se také promítne do barvy produktu. Co se týče aplikace, tak je velmi snadná a to především díky krémové textuře produktu. Já sama jsem si oblíbila aplikaci štětcem, kterým jsem schopna nanést přiměrené množství, které zajistí správnou funkci masky. Pokud totiž nanesete masku ve velké vrstvě, zabráníte jejímu zasychání a tudíž správnému fungování.


Maska pěkně, "přírodně" voní. Funguje také dobře, čistí pleť, při zasychání je vidět, že z pórů vytahuje nečistoty. Dále také zmatní pleť, nevysušuje ani nedráždí. Při schnutí pleť pod maskou jemně pne, ale u těchto masek je to zvykem a nijak obtěžující to není. Ovšem nemůžete čekat od masky zázraky, sama o sobě Vám pleť nevyčistí, jedná se spíše o podpůrnou péči Vaší běžné rutiny péče o pleť.


Pokud potřebujete spíše pleť projasnit a vyhladit, ideálním pomocníkem bude pro Vás červená maska. Kromě již zmíněných přírodních jílů obsahuje malé peelingové částečky z červené řasy, proto se maska aplikuje lépe prsty, které zajistí jemnou exfoliaci už během nanášení. Maska rychle zasychá, cca do 5 - 10 min, během schnutní nepne a na pleti je příjemná. Při smývání masky opětovně pleť obrousíte a to nás na masce hodně baví. Peelingových zrníček je v masce dostatek, ale jsou jemné, proto nedráždí pleť a maska tak sedne i citlivé pleti. Po umytí je pleť jemná, hladká a také sjednocená.



Obě masky jsou příjemné a fajn doplňují komplexní péči o pleť. Cena masek se pohybuje cca okolo 300 Kč.

Vyzkoušely jste tyto masky? Máte srovnání s legendární Glamglow?

R&M

2 komentáře:

  1. Já jsem zkoušela tu černou masku ze vzorečku a pro mě byla skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi už ta černá maska pomalu dochází, ale určitě si ji pořídím znovu.

      Vymazat