pondělí 3. července 2017

S řadou Pure System od Yves Rocher je nedokonalá pleť minulostí

Krásné ráno Všem,

Dnešní recenze se bude týkat tří produktů určené pro boj s nečistou a problematickou pletí. Bohužel zanícené póry, mastná pleť a akné se v dnešní době netýkají pouze mladších ročníků v období puberty. Čím dál častěji se problémy dotýkají širší a řekněme si na rovinu, také starší populace. Ani já nejsem výjimkou. Z toho nejhoršího období jsem sice už dávno venku, ale i tak se mi pupínky nevyhýbají. Proto i když nejsem „mladistvá“, tak stále používám přípravy pro nedokonalou pleť a ráda objevuji nové a především funkční přípravky. A dnes o nich bude řeč. Jedné se o péči Yves Rocher z řady pro problematickou pleť Pure System.



Začnu čistícím gelem, který obsahuje rostlinné exfoliační částečky, které snižují kožní maz, hloubkově čistí póry, černé tečky a předchází vzniku pupínků. Gel příjemně nevtíravě voní a má naoranžovělou barvu. Je gelovité konzistence, ale obsahuje plno drobounkých částeček, které pleť při mytí, jemně masírují a nahrazují opravu velice jemňoučký peeling. To se mi na gelu moc líbí.


Gelu stačí trocha, protože dobře pění. Obličej opravdu důkladně vyčistí a to včetně zanesených pórů a černých teček. Stačí pár dní a jsou opravdu pryč. Póry jsou stažené a minimalizované. Pleť je po použití čistá, matná a sametově jemná. Počítejte však s tím, že gel trochu vysušuje a je obličej po vyčištění potřeba namazat. Já si gel fakt oblíbila, protože funguje a dokáže mou pleť udržet v dobrém stavu. Řekla bych, že opravdu brání vzniku akné. Za sebe můžu vřele doporučit.




Tato pleťová voda je super, už jen pro svou netradiční konzistenci. Není to voda, jak je v názvu. Konzistence je hustější a podobná se tekutějšímu gelu. Může to být z počátku dost zvláštní si tím čistit obličej, ale má to své výhody. Voda opět hezky voní, nedráždí obličej a je velmi příjemná.


Díky té konzistenci voda jednak skvěle zachytí všechny zbývající nečistoty a pleť výborně dočistí, ale také jí vůbec nevysušuje. Naopak obličej hezky zjemní, zmatní a přitom je stále vláčná a příjemná na dotek. Nemusíte se bát, že by obličej byl mastný nebo na něm byl nějaký nepříjemný film. Musím říct, že i tato voda se dost zasloužila o to, abych měla pleť čistou a bez pupínků. Opět skvělý produkt, který navíc téměř neubývá. Určitě vyzkoušejte.



Poslední produkt který se podílí velkou měrou na součastném stavu mé pleti, je čistící maska. Ta je skvělá už jen z toho důvodu, že jí stačí nechat působit pouze 3 minuty a výsledky jsou dokonalé. Maska má bílou hutnější konzistenci, ale nanáší se dobře. Během chvilky zasychá a následně se opláchne vodou.


Maska nijak obličej nedráždí, jen během zasychání maličko pne. Po umytí je pleť důkladně vyčištěná, černé tečky jsou pryč, stejně tak póry jsou jemnější a stažené. Pleť je jemná, matná a ozdravená. Je to dle mého jedna z nejlepších masek, protože stačí opravdu chvilička a výsledky jsou hned vidět. Až mi dojde, tak si rozhodně kupuji další balení.



Znáte tuto řadu od Yves Rocher? Zaujal vás některý produkt? Také se potýkáte s problematickou pletí?

Radu










6 komentářů:

  1. Tuto řadu jsem ještě nezkoušela, ale dost mě zaujal právě gel. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, moje pleť má pořád období, kdy zlobí. Hodně mi vyhovují výrobky od Bione Antakne a z téhle řady si kupuji tu masku, ta se mi zdá skvělá:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta maska je vážně úžasná, skvěle pleť vyčistí. Obě ji milujeme a máme každá už několikáté balení.

      Vymazat
  3. Ano, zkušenost už mám :) Akorát mám teď hrozné okno, jestli jsem měla gel nebo masku. Mám momentálně zásob hodně, ale koupila bych si všechny tři věci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No masku si rychle utíkej koupit, prý se doprodávají a ta je vážně zázračná a měla bys jí mít v zásobě.

      Vymazat