pondělí 26. ledna 2015

Galaxy Chic aneb vesmírná kráska od BH Cosmetics + vyhlášení výherců o tři balíčky Magic Nails

Ahojky,

Galaxy Chic paletku od BH Cosmetics jsme s Maru vychvalovaly už v nejednom článku, ale až dnes se dočká samostatné recenze. A hned v úvodů říkám, že bude velice pozitivní. Ještě prozradím, že na konci článku najdete vyhodnocení soutěže o balíčky Magic Nails a razítkovací destičku Konad. 


Na úvod začnu jedinou výtkou, kterou mám k paletce a to je design obalu. Fialová barva je super, nápis jakbysmet, ale nelíbí se mi ty dvě slečny „kosmonautky“. Bez nich by byl obal na jedničku. Jinak je balení super. Je z pevného kartonu, horní díl obsahuje velké zrcátko a co především vítám je zavírání na magnet.


Paletka, která je inspirována barvami měsíců a planet obsahuje18 překrásných zapečených stínů, které můžete používat klasicky na sucho nebo jim ještě přidat na intenzitě nanesením na mokro. Jednotlivé stíny jsou dostatečně velké a co se mi především líbí je, že každý má svůj vlastní název, který je uveden nad stínem. Názvy stínů kopírují vesmírné téma paletky, což se mi moc líbí.


Barevně je paletka velice různorodá a maximálně povedená. Ač paletka vypadá, že je hodně barevná a divoká, tak ve skutečnosti mi přijde dost univerzální a vhodná na každodenní použití, pro ty co mají rády barvy. Až jsem byla sama překvapená jak krásně se dají stíny kombinovat a vytvořit jemný look nebo naopak barevnou exotickou divočinu. Finnish stínů je různý. Najdete zde stíny lesklé, se shimmerem, třpytivé ale i metalické. Jediné co nenajdete je stín matný. Paletka obsahuje bohaté odstíny barev přes slunnou oranžovou, chladivě modrou a tyrkysovou, odstíny fialové až po zemité barvy Mléčné dráhy. Pro mě je tedy paletka náramně poskládaná a obsahuje všechny barvy, které mám ráda a využívám nejčastěji.


Jak už jsem uvedla, tak stíny jsou zapečené, ale nemusíte se bát, že by díky tomu byly hůře pigmentované. Ba naopak, pigmentace stínů je naprosto luxusní, navíc mají stíny krásnou konzistenci. Nejsou vyloženě máslové, ale zase ani extra suché, pudrové. Jsou tak něco mezi, zkrátka ideální konzistence. Krásně se nabírají na štětec a nanášejí na víčko. Stejné intenzity barev, které vidíte v paletce dosáhnete i na očích.  Stíny se vzájemně krásně blendí, ale přitom neztrácí na intenzitě. Navíc stíny nepráší ani neopadávají pod oči. Já mám víčka dost mastná, tak musím používat bázi a na ní mi drží stíny celý den.


Nebudu popisovat každou barvu zvlášť, protože mi to přijde zbytečné. Radši nechám hovořit fotky, protože ty zářivé, syté odstíny mluví samy za sebe. Tak se pojďte pokochat tou vesmírnou explozí krásy.


Celkové hodnocení – 5/5

Značka: BH Cosmetics
Cena: 599 Kč
Dostupnost: e-shopy např: premiovakosmetika.czbalnya.czbhcosmetics.cz

Pro celkové zhodnocení paletky mám pouze jedno slovo DOKONALOST! Překrásné syté barvy, neskutečná pigmentace, neprášivá konzistence a skvělá výdrž. Paletku jsem si maximálně zamilovala a nepoužívám teď žádnou jinou a myslím, že mě jen tak brzo neomrzí.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak a teď můžeme přejít k vyhlášení tři vítězů o balíčky věnované e-shopem magicnails.cz. Účast byla tentokrát nižší, takže vy co jste se zapojily, jste měly mnohem větší šanci na úspěch. Losování probíhalo tak, že jsem si podle preference balíčku udělala seznam, ten očíslovala a pomocí randomu vylosovala číslo výherce. Vítězem se stávají :


Holkám moc gratulujeme a poprosily bychom je aby nás na email (ultimatechic@email.cz) kontaktovaly zasláním adresy. Ostatní nezoufejte, protože další soutěž bude co nevidět. 

Co vy, taky jste jí už podlehly Galaxy Chic? Nebo naopak brzo podlehnete? 

Radu



22 komentářů:

  1. Ty odstíny jsou vážně nádherný, mkrnu po ní :)
    A děkuju za vylosování, to je super výhra :) Mám radost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstíny jsou opravdu top, pokud se ti líbí tak jdi určitě do ní! Nemáš zač, snad ti budou výrobky vyhovovat.

      Vymazat
  2. Jupí! Mám z výhry velkou radost a navíc je to u vás už druhá! :-)
    Paletka vypadá krásně, tedy zevnitř, ale většinu odstínů bych nevyužila..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? No vidíš, očividně máš u nás štěstí :) Paletka sice vypadá divoce, ale musím říct, že používám všechny stíny. Takže pro mě je barevně úplně jako stvořená :)

      Vymazat
  3. Paletka vypadá krásně, začínám o ní přemýšlet, moc mě barevně nezaujala, ale swatche vypadají krásně a až na tu oranžovou (ta je podle mě šílená :D), bych barvičky využila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve skutečnosti je ještě hezčí. Oranžová je sice fakt šílená, ale taky jsem jí už párkrát do líčení zařadila :)

      Vymazat
  4. Paletka vypadá krásně, ale já bych se jí nejspíš jenom kochala, protože bych většinu odstínů nevyužila. Plánuji spíš nákup nějaké neutrální :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu. Já jsem milovnice barev, takže paletku teď využívám často a použila jsem už všechny odstíny.

      Vymazat
  5. Vnitřek paletky vypadá pěkně, líbí se mi i myšlenka vesmíru a s tím spojené barvy a styl stínů. Ovšem přes ten obal bych se nepřenesla, ty kosmonautky z toho dělají paletku pro holčičky na hraní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi ten obal nelíbí, ale vnitřek je dokonalý, takže se přes toto jediné mínus paletky dokážu přenést.

      Vymazat
  6. Já to mám podobně jako Sabča. :D Taky mi vadí ten obal, a to hodně. Ale možná bych se přes něj přenesla, kdyby byly všechny barvy podle mého gusta. Pigmentace vypadá úžasně, ale až díky swatchům jsem si uvědomila, že barevná škála jde mimo mě, moc modrých, oranžových a červených tónů, které bych nevyužila. Každopádně děkuji za pěknou recenzi, alespoň jsem si to díky ní ujasnila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, jsem ráda že recenze pomohla. Je jasné, že to nejsou barvy pro všechny, ale mě sedí a to je myslím hlavní.

      Vymazat
  7. Wow, ta pigmentace je suprová!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je fakt neskutečná :) Žádnou paletku s lepší pigmentaci nemám.

      Vymazat
  8. Ta paletka ma teda nadherne odstiny! :) A moc dekuji, vyhra me hrozne potesila ♥ Email urcite poslu a dalsim vyherkynim take moc gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že jsou odstíny překrásné. Nemáš vůbec zač, snad ti budou výrobky vyhovovat :)

      Vymazat
  9. Tú paletku som už vela krát videla :) Je naozaj krásna a velmi pekne si ju pofotila! :) A tie odtiene sú úžasné.A gratulujem výherkinám:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Fotky sice nejsou úplně nejlepší, protože mi nepřálo počasí, ale minimálně swatche odpovídají hezky. Odstíny jsou úžasné a mě vyhovují moc :)

      Vymazat
  10. Paletka vypada bozsky a ta jeji pigmentace.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Paletka se mi hrozně líbí, pokukuji po ní už hodně dlouho :-)

    OdpovědětVymazat