pátek 24. dubna 2015

S řadou Antakne je problematická pleť minulostí!

Hezký páteční den Všem,

pevně věřím, že dnešní článek přijde vhod všem, kteří stále jako já bojují s problematickou a aknózní pletí, neboť vám představím hned tři skvělé pomocníky české přírodní značky Bione.


Pokud neznáte značku Bione, tak bych vám na úvod o ní chtěla říct pár informací, které jistě potěší všechny  příznivce přírodní bio kosmetiky a to z důvodu, že kosmetika neobsahuje:

-         ropné produkty
-         silikony
-         parabeny
-         tenzidy SLS a SLES
-         flaláty
-         lanolín
-         dráždivé parfémy
-         zvířecí produkty vyjma včelího vosku

Já vám dnes představím tři produkty z řady Antakne, která je určená pro problematickou pleť. Tato pleťová řada obsahuje účinnou kombinaci niacinamidu s glycerinem, alkoholem a antimikrobiálním Tea tree, díky čemuž má očistný a „zdravotní“ efekt. Celkově řada obsahuje čtyři produkty. Já mám odzkoušeny tři a to čistící tonikum, pleťové sérum a pleťový peeling.


Co se týče vzhledu balení, tak se mi líbí, že lahvičky působí čistým, elegantním a řekla bych až lékárenským dojmem. Všechny jsou plně funkční, dobře těsní a na poličce vám ostudu určitě neudělají.  Mají modrou etiketu a obrázek větvičky léčivého tea tree.  Super je, že jsou průhledné a vidíte kolik produktu vám ještě zbývá. Tolik k obalu a můžeme přejít k jednotlivým produktům.

Bione Antakne čistící tonikum s protimikrobiálními složkami, 260 ml, 65 Kč


Tonikum má klasické odklápěcí víčko a akorát velký otvor pro nalévání. Nikdy se mi nestalo, že by se mi ho na tampónek vylilo moc. Je čiré barvy a vůně je kombinace tea tree a alkoholu. Vůně není nijak výrazná a musím říct, že mi v žádném případě nevadí. 


Tonikum používám především večer na dočištění a vydezinfikování pleti a funguje parádně. Na to, že obsahuje alkohol, tak je tonikum šetrné, nijak nedráždí, neštípe a to ani v „rozrýpaných“ pupíncích. Dokonce nemám problém s ním dočistit i oční okolí. Musím říct, že osobně mi pleť nijak nevysušuje ani nepříjemně nestahuje. Ba naopak je po něm pleť čistá, hladká a zdravě vypadající. Rovněž všechny zbylé nečistoty s přehledem zachytí a odstraní. S čistým svědomím můžu říct, že tonikum opravdu funguje, dokáže zamezit tvorbě novým hnisavých míst, staré pupínky stáhne a rychleji se pak hodí. Rovněž červená místa po pupíncích nejsou tak výrazná. Za mě naprosto super tonikum.


Bione Antakne intenzivní pleťové sérum, 80 ml, cca 70 Kč


Sérum je průhledné hutnější gelové konzistence a voní stejně jako peeling po tea tree a alkoholu. Používám ho večer pokud mám zrovna zhoršený stav pleti a chci ji dát co nejdříve do kupy. Do dlaně nanesu kapku séra, promnu v dlaních a nanesu na celý obličej. Můžete samozřejmě nanést pouze lokálně, ale mě to vyhovuje takto. Pár sekund po nanesení pleť maličko lepí, ale jakmile se sérum vsákne, což trvá rovněž pár sekund, lepivý pocit zmizí. 


Pleť nijak nedrážní, nevysušuje,  ale podpoří hojivý proces a zanícené místa vyčistí, zklidní a zacelí. Na to, že obsahuje alkohol, tak opravdu pleť nijak nevysušuje. Kolikrát nanesu pouze sérum a krém už nedávám. Ráno pak pleť vypadá čistší, zdravější a zregenerovaná. Sérum se rozhodně stalo mým nenahraditelným pomocníkem, který je levný, účinný a šetrný. Vřele doporučuji, sama na něj nedám dopustit.



Bione Antakne pleťový peeling, 200 g, cca 60 Kč


A do třetice další bezvadný produkt. Začnu vůní, která je fakt skvělá. Je lehce mentolová, ale cítím tam ještě něco jiného, která tu mentolovu vůní neutralizuje. Každopádně mi je vůně příjemná a taková osvěžující. Peeling je super jemný, ale těch částeček obsahuje opravdu dost, proto je také dokonale účinný. Etiketa hlásá, že se peeling má používat 1x týdně, ale mě přijde dost jemný a šetrný, proto ho používám častěji asi tak 2-3x týdně a pleti to viditelně svědčí. Záleží tedy na tom jak citlivou pleť máte.


Během aplikace peeling pleť jakoby chladí a prohřívá zároveň, což je sice paradox, ale opravdu mi to tak přijde. Díky tomu mám pocit, že účinné látky pronikají hluboko do pokožky a pórů. Díky tomu dokáže odstranit nejen povrchové nečistoty a obrousit suchou kůži, ale také všechny nečistoty, maz vytáhne hlouběji z pokožky. Po masáži peelingem a opláchnutí je pleť lehce začervenalá, což je normální. Nijak podrážděná není. Naopak je výborně prokrvená, dokonale hladká jako dětská prdýlka, vyčištěná a svěží. Ta svěžest z pleti doslova sálá a já ten pocit miluji. Takže věřte tomu, že tento peeling nutně potřebujete, protože je dokonalý.


Od té doby co používám toto trio mám pleť viditelně čistší, zdravější a celkově v mnohem lepším stavu. Netrápí mě ucpané póry, nové pupínky ani černé tečky. Takže pokud máte problematickou pleť, tak s ní těmito produkty hravě zatočíte až samy budete překvapené.

Znáte tyto Antakne řadu od Bione? Používáte jiné jejich produkty?


Radu

17 komentářů:

  1. Jee! To jsem zas něco uviděla :D při nejbližší příležitosti pořizuju.. za tu cenu by to byl hřích alespoň nevyzkoušet :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Na to, že se jedná o přírodní značku, tak je cena fakt neskutečná. Navíc tyto výrobky jsou přímo úžasné. Pokud na ně narazíš,tak doporučuji všemi deseti :)

      Vymazat
  2. Podľa je je Bione skvelá značka, hojne používam ich šampóny a rôzne "rozčesávadlá". Na pleť som nič zatiaľ nemala.. Na SVK nie je veľmi známa, myslím si, čo je škoda..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že je Bione skvělá značka, je určitě škoda, že není tak známá jak by si zasloužila. Na vlasy jsem už taky něco měla a super, určitě chci vyzkoušet další produkty :)

      Vymazat
  3. Blogování má strašnou nevýhodu. Něco skvělého uvidím a potom to hned chci. :-D
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je to výhoda i nevýhoda v jednom. Díky blogům člověk objeví plno nové a skvělé kosmetiky, která stojí za to. Hold to jde ruku v ruce s narůstající mírou utrácení :D

      Vymazat
  4. Tý jo to vypadá velice dobře :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to fakt úžasné výrobky. Vím, že až mi dojdou tak si je rozhodně koupím znovu :)

      Vymazat
  5. Tuhle, řadu jsem nezkoušela.

    Ale měla jsem od nich okurkový enzymatický peeling a byl super.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/kokosova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si tuto řadu fakt zamilovala, ale momentálně na ní nedám dopustit. Říkáš enzymatický peeling? To zní skvěle, mrknu po něm :)

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, věřím, že nebudeš litovat :)

      Vymazat
  7. Ahoj holky,

    no vypadá to skvěle a jeví se mi to jako skvělý pomocník. Akné trpím taky, vesměs mám vždy své období, kdy se mi udělá. A tohle mě zaujalo jako prevence před tímto. Chtěla bych se jen zeptat, kde se to dá koupit? V lekárně a nebo spíše v takových těch obchůdkách, kde jsou čase a různé ty mastičky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jako prevence působí produkty skvěle. Jestli jsou dostupné v lékárně nevím, v některých menších drogériích by mohly být. Některé Bione produkty se prodávají i v Globusu, ale jestli i tato konkrétní řada ti nepovím. Já je objednávala zde na vmd-drogerie.cz ale seženeš je i jinde např zde http://www.zbozi.cz/hledani/?q=Bione%20Antakne%20&sourceid=szn-HP#utm_source=seznam.cz&utm_medium=refferal&utm_campain=hp&utm_term=Bione%20Antakne%20

      Vymazat
    2. Děkuju. Mrknu na to.

      Petra O.

      Vymazat
    3. Dobry den maji ho i v albertu

      Vymazat
  8. Chtěla bych se zeptat. Když použiji ten peeling, mám na to dát ještě to tonikum?

    OdpovědětVymazat