pondělí 18. května 2015

Bahama Mama & Sexy Mama od the Balm + vyhlášení soutěže s edicí Rita Ora pro Rimmel

Přeji krásný den,

dnes si dáme recenzi na dva velice známé a oblíbené výrobky od značky the Balm. Značka mi byla vždy sympatická především pro své krásné obaly i balení samotného výrobku. Cenově ovšem na mě byla dražší, takže jsem se jí delší dobu pouze kochala. Pak jsem vychytala akci na parfums.cz a thebalm.cz  a hned jsem měla ve sbírce rovnou 6 kousků. Dnes bude řeč zatím pouze o dvou a to bronzeru Bahama Mama a transparentním pudru Sexy Mama. Jak mi výrobky sedly, se dozvíte níže. 


the Balm Bahama Mama, 7g, cena 399 Kč


Bronzery mám velice ráda, používám je denně a mé líčení by bez nich nebylo kompletní. Takže bylo pouze otázkou času, kdy mi do sbírky přibude slavná Bahama Mama. Na první pohled vás upoutá obal, na kterém je vyobrazená snědá exotická kráska (připomínající mi Beyonce), sedící u moře nad kterým zapadá slunce. Nádhera. Hned bych si to s ní vyměnila. Samotný bronzer je chráněn ještě papírovým přebalem se stejným motivem. Z papíru je také samotný obal bronzeru, který je ale pevný a odolný. Zavírá se na magnet, což je super, protože jde jednoduše otevřít, ale zase drží natolik dobře, že se samovolně neotevře. Součásti balení je také zrcátko, která je akorát velké.


Odstín bronzeru je přirozeně středně hnědý, nenajdete v něm žádný nežádoucí oranžový podtón. Co se týče pigmentace, tak je velice dobrá. Stačí štětcem párkrát ťupnout a máte barvy až až. Přehnat to s ním jde opravdu rychle, především pokud jste světlý typ. Mezi ten já rozhodně nepatřím, proto musím pro výraznější konturu tvář párkrát přejet a bronzer navrstvit. Mezi nesporný klad tohoto bronzeru patří, že jde výborně do ztracena rozmazávat. Takže pokud se stane, že ho nanesete více než by jste chtěly, jde krásně rozblendit. Dále musím vyzdvihnout fakt, že nedělá nánosy ani šmouhy a na pleti vypadá velmi přirozeně. Samozřejmostí je, že nepráší a drží celý den. Během dne jeho intenzita nijak neslábne, večer je stále totožný jako při ranním líčení. Bronzer mě tedy velice mile překvapil a pochvalné reakce na jeho adresu si bezesporu zaslouží.



the Balm Sexy Mama, 7 g, cena 446 Kč


Na tento pudr jsem četla mnoho kladných recenzí, takže jsem jeho koupi brala jako sázku na jistotu. Bohužel se tak nestalo, ale vezměme to po pořádku. Obal je opět povedený a tentokrát ho zdobí spoře oděná blondýna. Odstínově je pudr je transparentní, takže vám nijak nezmění barvu makeupu, ale krásně se přizpůsobí tónu pleti. Musím pochválit, že je opravdu lehoučký a není na pleti vůbec vidět. Krásně se do pleti zapracuje a dělá jí fakt moc hezkou. Takovou hladkou až sametovou. Nijak nezvýrazňuje suchá místa, či nedokonalosti. Takže za to má velké plus. Mletý je tak středně, kdyby byl jemnější tak se vůbec nezlobím, ale nijak nepráší, takže mi to v zásadě nevadí.


Pudr má být matující a tady vidím zásadní problém co s ním mám. Moje pleť je normální až smíšená. Nijak extra mastná není. Bohužel mi matující schopnosti tohoto pudru přijdou dost průměrné. Nejvíce se mi mastí nos a ten mi zmatněný tímto pudrem vydrží sotva dvě hodiny, poté se už začíná mastit. I zbytek T-zóny mám potřebu přepudrovávat častěji než jsem zvyklá. Takže dle mého pudr moc nematuje, nebo možná nesedl jen mé pleti. Nevím. Jediná výhoda pudru je, že není na pleti vidět, takže i když se během dne několikrát přepudrujete, tak se nevytváří nehezké nánosy. Pleť vypadá stále přirozeně, moučný červ se z vás nestane J Takže když to vezmu kolem a kolem, tak nic zásadního a extra účinného na tomto pudru neshledávám. Navíc vzhledem k plné ceně pudru, jsem z tohoto výrobku spíše zklamaná a rozhodně si jej opětovně nepořídím.  

Máte zkušenost s některým z výrobků? Co vy a značka the Balm? Líbí,nelíbí?

Radu
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na závěr je třeba vyhlásit vítězky poslední soutěže a to o dva balíčky z edice Rita Ora pro Rimmel. Děkujeme za hojnou účast, to jsme vážně nečekaly. Soutěž se zúčastnilo celkem 139 komentářů, což je vážně krása.

Jen Vás chceme, holky, upozornit, ať dobře čtete podmínky soutěže, protože hodně z Vás nás sleduje na více kanálech, ale nepřidaly za každý kanál komentář (napsaly jste, kde nás sledujete v jednom komentáři), takže jste přišly o další soutěžní koment. 

A kdo tedy vyhrál? 

Balíček č. 1 - Caroline Red-haired
Balíček č. 2 - Anezka Koroze

 

 Holkám gratulujeme a budeme je kontaktovat emailem! :-)



 

22 komentářů:

  1. The Balm má hrozně krásné obaly, to se mi moc líbí a pobavilo mě přirovnání k Beyonce , ale máš pravdu, když jsem na exotickou krásku mrkla, opravdu mi ji připomněla :-), že bude bronzer dobrý mě moc nepřekvapuje, ale ten pudr teda ano, navíc za tu cenu, si myslím, že by to měla být bomba, ale ne vždy je cena rozhodující, super recenze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beyonce jak vyšitá :D Bronzer si pochvalu zaslouží, ale pudr je fakt dost průměrný, možná i pod průměrný. Je pravda, že cena není vždy adekvátní ukazatel kvality, ale přece jen člověk od produktu za 500 čeká více než za 50 Kč. Jinak díky za pochvalu recenze, jsem ráda, že se líbila :)

      Vymazat
  2. Měla jsem pudr a vůbec mi nevyhovoval - nematoval a ještě byl takovej divně oranžovej, takže kór za ty peníze už nikdy víc. Já jsem čekala po přečtení několika juchajících recenzí bombu, ale bohužel se konal opak :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tím, že by byl oranžový problém nemám, ale s tím, že nematuje musím souhlasit. Taky jsem právě čekala hotový zázrak a ono nic. Nevím kde se stala chyba. Každopádně pudr spotřebuji, ale znovu už určitě NE!

      Vymazat
  3. Bronzer vůbec nevlastním, ale nějaký si pořídím. Jsem sice v líčení hodně líná, ale zkusím se překonat :D Každopádně začnu s nějakou levnější značkou. Toho pudru je škoda, za ty prachy bych očekávala zázrak :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud chceš s konturováním začínat, tak doporučuji levný bronzer od NYC, v akci seženeš za 50Kč a je fakt super. Byl můj první v kterým jsem začínala, takže vřele doporučuji. Od pudru jsem po všech pochvalných recenzích čekala taky zázrak, který se nedostavil.

      Vymazat
  4. Bronzer bych si chtela poridit na leto. Od teto znacky jeste nic nemam, ale ty jejich obaly, jsou bozi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly mají fakt nádherné o tom žádná, občas ale postrádá kvalitu právě ten důležitější "vnitřek". Pokud hledáš bronzer, tak můžu doporučit z drogérie NYC Sunny :)

      Vymazat
  5. The Balm mám hrozně moc ráda. Zítra si jdu vyzvednout balíček s tvářenkou a rtěnkou :-) Mám stejný typ pleti jako ty, takže pro mě by pudr asi nebyl to pravé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám zkušenost tak půl na půl. Tvářenky, bronzer paráda, pudr nic moc a naopak paletky stínů jsou pro mě dost velký propadák. Tak ať ti nové výrobky dělají jenom radost :)

      Vymazat
  6. Já od theBalm taky ještě nic nevlastním, ale miluju ta balení, ty obaly... :3 Já bych si i něco pořídila, ale nevím, co dřív :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly mají vychytané, taky se mi moc líbí. Za sebe vřele doporučuji tvářenky Instain ty jsou parádní a bronzer taky. Naopak paletky stínů mě dost zklamaly.

      Vymazat
  7. ten púder sa mi veľmi nepáči, ale bronzer vyzerá super :) a holkám gratulujem :)
    letná giveaway
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na pudr četla právě dost pozitivních reakcí, díky nim jsem si jej taky pořídila, ale bohužel se nadšení nekonalo. Jako špatný úplně není, ale za ty prachy rozhodně nestojí. Za to bronzer je parádní, používám ho denně a nedám na něj dopustit :)

      Vymazat
  8. Věřím že budeš spokojená, mají skvělé produkty :)
    LENNY MALI in DK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel nevím s čím mám být spokojená :D ale i tak díky ;-)

      Vymazat
  9. Holkám moc gratuluju :) Jinak značkou The Balm se zatím jen kochám, ale přiznávám, že mám políčeno na paletky očních stínů a taky na bronzer Bahama Mama :)

    Zaměřeno na: Astor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bronzer ti můžu jedině doporučit. Paletky stínů mám dvě a za mě dost velké zklamání. Dost podobné barvy a navíc šíleně práší. Já si od nich již žádnou paletku pořizovat nebudu.

      Vymazat
  10. Tiež som využila akciu na parfums a kúpila som si Bahamu mamu a Mary Loumanizer...s oboma produktami som zatiaľ celkom spokojná, aj keď rozjasňovač nevyužívam až tak často :)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S produkty na tvář jsem také spokojená. Z rozjasňovače mám Cindy Lou a jsem nadšená. Barva je fakt unikátní. Používám jí dost často a ráda :) Ale už jsem od the Balm vyzkoušela vše co jsem chtěla, takže už mě nic dalšího neláká.

      Vymazat
  11. Jaké pudry ti vyhovovaly líp? Sexy Mama mi zatím z těch, co jsem zkoušela, sedla nejvíc, ale já jich moc nevyzkoušela. Tak budu ráda za tip na něco ještě lepšího. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem jedině ráda, že ti Sexy Mama vyhovuje. Já nějaký přeborník na pudry nejsem, ale paradoxně mě zatím nejvíce vyhovoval sypký fixační pudr od Essence, který ale už zrušili. Dost mi sedí taky fixační Dermacol. Celkově mi asi sypké pudry dělají větší službu než ty kompaktní. Ale Maru si hodně chválí pudr Prime and Fime od Catrice.

      Vymazat