úterý 12. května 2015

Trocha orientu s paletkou BH Hollywood

Krásný slunný den,

doufám, že si užíváte současného skoro letního počasí. Dnešní líčení je inspirováno exotickou dovolenou do dalekých krajin třeba bájného orientu, kde vám oči přechází pod záplavou nejrůznějších barev ať již přírodních krás, drahých kovů a kamenů nebo nezapomenutelného západu slunce. Já bych si určitě dala říct, ale zatím mi bude muset stačit se těmito orientálními artikly pouze inspirovat. Rozhodně nečekejte nějaké extra dramatické líčení hodné arabských princezen. Moje varianta je podstatně jemnější a decentnější vhodná na běžné nošení. Přesto musím říct, že se mi líčení velice zalíbilo. Bude to pravděpodobně tím, že jsem zvolila své nejoblíbenější barvy v líčení očí a to zlatavou a fialovou.

Ovšem tentokrát jsem nesáhla po svých osvědčených Sleek paletkách, ale chtěla jsem zase po delší době použít paletku od BH cosmetics ve speciální edici BH Hollywood. Na paletku jsem Vám už přinesla recenzi dávno, ale pro ty, kdo si jí chtějí připomenout, doporučuji kliknout zde. Protože ty barvy jsou úchvatné. Jsou extra výrazné, zářivé a neonové, ideálně stvořené na jaro a léto. Navíc kromě 16 stínů obsahuje paletka ještě 3 tvářenky a jeden rozjasňovač. Ale o tom až příště.

Dnes to bude ale o líčení, takže se přenesme k tomu. Aby líčení vydrželo krásné celý den, tak je pro mě samozřejmost báze pod oční stíny. Poté jsem na 2/3 pohyblivého víčka nanesla žluto-zlatý stín (1) a do zbývající vnější třetiny fialový stín č(2). Ten jsem protáhla trošku nahoru nad očnicový oblouk a lehce ztratila přechody. Aby se přechody ještě více zjemnily a pohled doslal hloubku, tak jsem použila tělovo-broskovou barvu tvářenky (3). Hollywood paletka totiž nemá žádný neutrální stín, který by se dal použít na blendění, ale tento odstín tvářenky se dá pro tyto účely skvěle použít. Má teplý podtón a to se mi velice hodilo. Do vnitřního koutku a pod obočí jsem k projasnění použila trošičku rozjasňovače (4).

Spodní linku jsem vykreslila ve stejných barvách jako horní víčko. Fialovou jsem stáhla od vnějšího koutku do poloviny spodního víčka. Zbytek jsem vybarvila zlatým stínem. Myslím, že k tomuto stylu líčení, kdy jsem se inspirovala orientem nesmí chybět linka a to horní ani vnitřní. Horní linku jsem udělala pomocí černých tekutých linek značky Moje (5). Snažila jsem se o linku tenčí ne moc dramatickou, aby nezastínila líčení jako celek. Musím říct, že linky jsou báječné. Krásně se s nimi pracuje, jsou super černé, rychle zasychají, neobtiskávají se a drží celý den. Paráda. Na vnitřní linku jsem použila opět značku Moje, konkrétně černou automatickou tužku (6), která se pyšní přídavkem voděodolná. A vážně tomu tak je. Na waterline mi krásně kreslí a vážně drží, téměř celý den. Vše jsem završila několika tahy řasenky One by One od Maybeline a máme hotovo.


Na obličej jsem použila BB Misha Perfect cover v odstínu 27, nedostatky zamaskovala Dermacol Cover č. 221. Obličej zapudrovala, vykonturovala tváře se Sleek konturovacím duem a místo tvářenky jsem nanesla třpytivý bronzer Tahiti od Famous. Obočí upravila pomocí tužky na obočí Catrice v odstínu 030 Brow-n-eyed-Peas a na rty nanesla pouze nude lesk Maybelline Colorama v odstínu č.  475.


Jaké barvičky máte na očích nejradši Vy? Nosíte výraznější zářivější líčení, nebo se držíte zajetých kolejí? Určitě mi dejte vědět.


Radu

16 komentářů:

  1. moc hezké líčení, já nejčastěji používám klasické nude odstíny, a když chci změnu a přidat trošku barvy tak třeba lila, jinak od značky moje jsem si koupila rtěnku a moc spokojená jsem nebyla, tak asi zkusím linky když drží celý den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Přirozené odstíny používám taky ráda. Od Moje mám dvě rtěnky. Červený odstín, který je úžasný a pak druhý, který mě zklamal. Takže kvalitně se dost liší. Každopádně linky i tužka je fakt úžasná, doporučuji :)

      Vymazat
  2. Peknučké, tá kombinácia tieň vyzerá super ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Nikol. Mám tuto kombinaci fakt ráda, myslím, že spolu vypadá skvěle :)

      Vymazat
  3. Sánka dolu šéfe.... tie oči sú úžasné!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka vypadá skvělé.. :-) A líčení ti moc sluší :-)

    Zvu tě na Giveaway.
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. Paletka je super i když musím uznat, že častěji používám vnitřní část s tvářenkama než samotné stíny :D ale i ty jsou moc fajn.

      Vymazat
  5. Krásne líčenie. Ja na očiach uprednostňujem neutrálky, ale na perách si doprajem farbičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já si ráda hraji právě s líčením očí, takže po barvičkách sahám často. Ale přirozené tóny mi taky nejsou cizí :)

      Vymazat
  6. Moc pěkný líčení Radu :) A ty náušnice k tomu super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky Veru. Musím říct, že tyto náušnice jsem volila právě s ohledem na líčení. Tak nějak se mi k tomu hodily :)

      Vymazat